Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard

+ 1-0 öndesin top tutan adamlardan Elano ve Arda çıkıyor bu nasıl iş hoca ben anlamadım,tamam sen bizden iyi biliyorsun ama Arda bugün 180 dakika oynardı!

Arkadaş çevremden bir takım kursam yenebileceğim Belediye'ye puan kaybettik ve bunun sorumlusu bence Rijkaard'dır. Barış gibi bir adamı ben halı sahada takıma almam. Elano'nun belki de en iyi maçlarından birisinde oyundan çıkarmam. Kewell gibi hiçbirşey yapmayan adamı da sahada tutmam.

Bunun üzerine birşey derdim ama hem yeri değil hem de boşuna ceza alırız. Mantıklı, üsturuplu bir yorum yapmak imkansız bu sözün üzerine.

Bunun üzerine birşey derdim ama hem yeri değil hem de boşuna ceza alırız. Mantıklı, üsturuplu bir yorum yapmak imkansız bu sözün üzerine.

Neyini beğenmedin? Matematik olarak net şeyler bunlar. Yanlış anlaşılacak bir tarafı yok.

Ben sana arkadaş çevremden bir kadro kurayım. 1 ay falan kamp, güçlenme, kondisyon falan yapalım. İBB'yi bu kadrosuyla yeneriz. Çok net, çok açık.

+ 1-0 öndesin top tutan adamlardan Elano ve Arda çıkıyor bu nasıl iş hoca ben anlamadım,tamam sen bizden iyi biliyorsun ama Arda bugün 180 dakika oynardı!

Sana katilmiyorum Sinan kardes Elano ikinci yari cok yoruldu her aldigi topu kayip etti ama her mac üstüne koyuyor.

Top tutabilen, pres yapan, oyun zekasi yüksek olan birtane ön libero sart.

Bu arada şeyi de ekleyeyim. Yenebilme ihtimalinden bahsetmiyorum. Kesinlikle yeneriz.

Sana katilmiyorum Sinan kardes Elano ikinci yari cok yoruldu her aldigi topu kayip etti ama her mac üstüne koyuyor.

Top tutabilen, pres yapan, oyun zekasi yüksek olan birtane ön libero sart.

Müdür Arda'yı baz aldım aslında ama Elano'nunda kalması lazımdı,Arda has Galatasaraylı çocuk zaten o çıkmasına şaşırsa da saygı duydu,yoksa Arda'da bir yorgunluk belirtisi göremedim.Hafta için Barcelona ile maçımızda yok ee niye Arda çıkıyor!

Puan kaybettiğimiz her maçta. Keita yedek miydi diyerek, savunman çok saçma. Bir kere tam takım çıktığın maçtan da puan kaybedebilirsin sonuçta futbol bu ve Keita, Kewell, Arda gibi adamlar her maç gol atıp asist yapacak diye bir kaide de yok. Anlatmaya çalıştığım nokta ne olursa olsun elindekini sonuna kadar kullan, ondan sonra sonuca göre değerlendirmeni yaparsın. Daha öncede söylediğim gibi Keita 60. dakika da oyuna girecek adam değildir.

keitanın neden yedek kaldığı açık aslında bursa maçında oyundan çıkarken tepki gösterdi ve direk soyunma odasına indi şimdi de bunun cezasını çekiyor . Rijkaard haklı yoksa her oyuncu oyundan çıkarken tepki verirse işimiz var.Ayrıaca koskoca Galatasaray takımı keitasız maç kazanamazmı ? tek futbolcuya bağımlı hale geldiysek vay halimize.

Müdür Arda'yı baz aldım aslında ama Elano'nunda kalması lazımdı,Arda has Galatasaraylı çocuk zaten o çıkmasına şaşırsa da saygı duydu,yoksa Arda'da bir yorgunluk belirtisi göremedim.Hafta için Barcelona ile maçımızda yok ee niye Arda çıkıyor!

Oyunu soğutmak için çıkardı genellikle 90+2 çıkan oyuncular eğer skor olarak öndeysen oyunu soğutmak için çıkarılır. Burada ahmet çıkmış mehmet çıkmış önemli değil herhangi bir taktik anlayışı için çıkarılmadı Arda.

maçtan sonra rijkaard'ı dinledim "geri yaslandık ondan beraberlik oldu" dedi.

tamam da :) bunu bende görüyorum ve söylüyorum, ama burda buna mani olması gereken birisi var.

bu değişikleri yapınca ayaığında top tutan adamları sahadan çıkarırsan

takım geri yaslanır bu kadar basit.

Nonda tamam sakatlığı olabilir zorlamamak lazım peki ya elano,arda.Anlamıyorum.

Maç Sonu: Frank Rijkaard

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçının ardından düzenlenen basın toplantısında şunları söyledi.

Frank Rijkaard, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, fırsatın ayaklarına dek geldiğini dile getirerek, şöyle konuştu: “10-15 dakikada biraz gergindik, panik yaptık. Maçta gerçekten oyunu domine ederek başladık, oyunu kontrolümüz altına aldık. Gol atmak için elimizden geleni yaptık. İyi pres yaptık, önde bastık rakibimiz herhangi bir pozisyona giremedi. Takım iyi performans gösteriyordu, eksik olan yalnızca 2. goldü. O dakikaya dek hakemi eleştirecek bir şey yoktu. Ama ondan sonra her şey değişti, o dakikaya dek iyi oynayan, maçı domine eden bir Galatasaray vardı, anlamsız top kayıpları ve gereksiz fauller yaptık. Hakemi eleştirmek yerine kendimize bakmamız gerekir.''

''Ne olursa olsun sahada maçı hak eden bir Galatasaray vardı'' diyen Rijkaard, ''Hem oyun hem taraftar bazında maçı kazanmayı hak ettik. Tabii ki bu maçta çok önemli nokta 2. goldü. Bu golü bulsaydık hakemle ilgili bu yorumlar olmayacaktı. Aslında takım iyi oynadı, ama biraz sakinliğimizi, sükunetimizi korumamız gerekirdi. Bu tip durumlarda mental olarak kendimizi geliştirmemiz gerekir. Bünyenizde bu deneyimde oyuncular varsa daha sakin olmasınız, hata yaptık'' dedi.

Keita'nın neden ilk 11'de oynamadığı yönündeki bir soruyu Rijkaard, ''Fenerbahçe maçındaki kırmızı kart cezalarından sonra 90 dakika şansını fazla alamadı. Panathinaikos maçında oynayan futbolcular burada oynamayı hak etmişti, bu yüzden O'nu ilk 11'de oynatmadım'' diye yanıtladı.

Maç Sonu: Frank Rijkaard - 07.12.2009 08:02 (TURKCELL S. LİG) / Galatasaray.org

Rijkaard'a güvensekte son maçlarda ekibi oyuncu değişikliklerinde ve oyuncu tercihlerinde epey saçmaladı.

Neyini beğenmedin? Matematik olarak net şeyler bunlar. Yanlış anlaşılacak bir tarafı yok.

Ben sana arkadaş çevremden bir kadro kurayım. 1 ay falan kamp, güçlenme, kondisyon falan yapalım. İBB'yi bu kadrosuyla yeneriz. Çok net, çok açık.

Ligin sonuncusu Ankara'yı yen sonra İBB'ye sıra gelsin. Çapın kadar konuş.

Arkadaş çevren kim Serhat ? Futbolu yeni bırakmış şöhretler mi ?

Arkadaş çevren kim Serhat ? Futbolu yeni bırakmış şöhretler mi ?

Yenerler tabi Murat. Aynı şeyi bende denesem yeneriz. Ama maçtan önce Federasyon'a başvurmak zorunda kalınır.

Bir 10 kadar avans istemek için.

Küçümsediği İBB büyüklere kök söktürüyor. Ligde kimleri yendi dönüp bir bakması lazım bence o arkadaşın.

Beyler lütfen... Bahsettiğiniz kişinin barış yüzünden önü kesilmemiş olsaydı şu an Chelsea de izliyorduk muhtemelen. Ama oyuncu-antrenör özelliği yeni açıldı sanırım, zamanla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt