Taha Karaca
Kırmızı Üye
- 25 Kasım 2008
- 1.573
- 0
- 1.306
Cevap: # Frank Rijkaard
Bugun yine gosterdi kendini
Tam destek hep destek
Bugun yine gosterdi kendini
Tam destek hep destek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Giovanni'ye torpilli davranıyor.
Torpil mi bilmem, güven de diyebilirsin kanimca. Gio'nun yeteneklerini biliyor. Sadece güveni artmasi lazim.
Güven falan değil torpilli davranıyor adama sırf bu yüzden Caner harcanırsa.
tek anlayamadığım elanoyu iyi oynadığı maçlardı niye çıkarıp duruyo acaba bi kondisyon sorunumu görüyo ben göremiyorumda???
tek anlayamadığım elanoyu iyi oynadığı maçlardı niye çıkarıp duruyo acaba bi kondisyon sorunumu görüyo ben göremiyorumda???
Rijkaard 'ı çok formsuz buldum.
--Sahaya sürdüğü 11 ve oyuncu değişiklikleri yanlış.
--Antalya maçındaki taktikle oynadık.
--Adamlara özel önlem alınmamış.Servet ile Aguero eşleşmesi gibi.
--O kadar hata yapan adam varkern Caner 'i harcaması.Golde Leo 'nun hatası da var.Neyse Caner çıkıyor yerine maç boyunca hiçbir şey yapmayan Gio giriyor.Torpilli belli ki.TaMAM adamı hazırlamak için oynatıyorsun bari bu tür kritik maçlarda oynatma.Emre Çolak 'ı tercih ederim.
--İnanılmaz derece de defansif bir oyun anlayışı ile sahaya çıktık.6-4-0 nerede görülmüş bu sistem.
--Rakip takım iyi analiz edilmemiş.Vs vs vs...
Rijkaard 'ı çok formsuz buldum.
--Sahaya sürdüğü 11 ve oyuncu değişiklikleri yanlış.
--Antalya maçındaki taktikle oynadık.
--Adamlara özel önlem alınmamış.Servet ile Aguero eşleşmesi gibi.
--O kadar hata yapan adam varkern Caner 'i harcaması.Golde Leo 'nun hatası da var.Neyse Caner çıkıyor yerine maç boyunca hiçbir şey yapmayan Gio giriyor.Torpilli belli ki.TaMAM adamı hazırlamak için oynatıyorsun bari bu tür kritik maçlarda oynatma.Emre Çolak 'ı tercih ederim.
--İnanılmaz derece de defansif bir oyun anlayışı ile sahaya çıktık.6-4-0 nerede görülmüş bu sistem.
--Rakip takım iyi analiz edilmemiş.Vs vs vs...
Güven falan değil torpilli davranıyor adama sırf bu yüzden Caner harcanırsa.
Berbat oynayıp kazanacağıma iyi oynayıp kaybetmeyi tercih ederim.
6-4-0 oynadık resmen.Elano ve Topal önliberö idi.Aslında Mustafa 'da önliberö
Arkadaşlar artık gerçekleri görün.Rijkaard 'ın kafası başka yerlerde.
Evet.Bir Serhat Türkel daha doğuyor.