Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard

reyizin istediği adamlar alınsın kimse duramaz önümüzde sadece güvenicez reyize

tek anlayamadığım elanoyu iyi oynadığı maçlardı niye çıkarıp duruyo acaba bi kondisyon sorunumu görüyo ben göremiyorumda???

ancak emin olduğum tek şey tam takım çıkmaya başladığımızda eğer hala ligten ve kupadan kopmamış olursak bizi tutabilecek bir takım göremiyorum. kahvede izledim maçı ilker yasin midesinden konuşurken tam duyulmuyodu ama yanlış duymadıysam takımın değeri 177m dedi madridinkinden değerli gerçektende öyleyiz bu hissediliyor üstelik takımda hala seviyemizin altında topçular varken..

Yau cikardiysa cikardi arkadas kalkip bize anlaticak hali yok a. :o

Rijkaard 'ı çok formsuz buldum.

--Sahaya sürdüğü 11 ve oyuncu değişiklikleri yanlış.

--Antalya maçındaki taktikle oynadık.

--Adamlara özel önlem alınmamış.Servet ile Aguero eşleşmesi gibi.

--O kadar hata yapan adam varkern Caner 'i harcaması.Golde Leo 'nun hatası da var.Neyse Caner çıkıyor yerine maç boyunca hiçbir şey yapmayan Gio giriyor.Torpilli belli ki.TaMAM adamı hazırlamak için oynatıyorsun bari bu tür kritik maçlarda oynatma.Emre Çolak 'ı tercih ederim.

--İnanılmaz derece de defansif bir oyun anlayışı ile sahaya çıktık.6-4-0 nerede görülmüş bu sistem.

--Rakip takım iyi analiz edilmemiş.Vs vs vs...

--O kadar hata yapan adam varkern Caner 'i harcaması.Golde Leo 'nun hatası da var.Neyse Caner çıkıyor yerine maç boyunca hiçbir şey yapmayan Gio giriyor.Torpilli belli ki.TaMAM adamı hazırlamak için oynatıyorsun bari bu tür kritik maçlarda oynatma.Emre Çolak 'ı tercih ederim.

--İnanılmaz derece de defansif bir oyun anlayışı ile sahaya çıktık.6-4-0 nerede görülmüş bu sistem.

Sen harcanıyorsun buralarda.

Bütün tespitlerinde hatalisin kardes.Sahaya sürdügü 11 mevcut oyuncular arasinda en iyisiydi. BAska kimi oynatabilirdi?

Caner´i cikarmasi cok yerinde bir tercihti cünkü Caner sanki Denizlispor macinda gibiydi.Cok laubali oynadi ve cok hata yapti.Caner´i cikarinca da Gio´dan baskasini sokmasini bekleyemezsin cünkü adam yok.

Normal bildigimiz 4-6-0 ile sahaya ciktik.Alistigimiz dizilisti forvet yoklugunda.Ne yapmasini bekliyordun anlamadim.Agüero,Forlan,Simao üclüsü cok iyi tutuldu ve alan birakilmadi.Öyle olsa gol atarlardi veya bizi ezerlerdi.Öyle bisey olmadi.

Berbat oynayıp kazanacağıma iyi oynayıp kaybetmeyi tercih ederim.

6-4-0 oynadık resmen.Elano ve Topal önliberö idi.Aslında Mustafa 'da önliberö :D

Arkadaşlar artık gerçekleri görün.Rijkaard 'ın kafası başka yerlerde.

Güven falan değil torpilli davranıyor adama sırf bu yüzden Caner harcanırsa.

Torpil falan yok merak etme sen.Caner'i de harcamaz kolay kolay.Beşiktaş maçında %90 ihtimal ilk 11de başlayacaktır Caner.Rijkaard'ın maç sonu açıklaması buna işaret ediyo en azından.

Rijkaard tam bir hayal kırıklığı yarattı dün bende.Kendisini kanıtlaması gereken maçta saçma sapan bir futbol oynattı.4-5 ard arda yapamadık.Sözde topa sahip olması gereken biz olmalıymışız.

Adamın kafası başka yerlerde.

Berbat oynayıp kazanacağıma iyi oynayıp kaybetmeyi tercih ederim.

6-4-0 oynadık resmen.Elano ve Topal önliberö idi.Aslında Mustafa 'da önliberö :D

Arkadaşlar artık gerçekleri görün.Rijkaard 'ın kafası başka yerlerde.

Saçma sapan konuşma bizim başımızda Rijkaard olmasa dün fark yemiştik Atletico'dan.Dünkü beraberliğin mimarlarından biri Rijkaard her yönden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt