Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard

Saçma sapan konuşma bizim başımızda Rijkaard olmasa dün fark yemiştik Atletico'dan.Dün kü beraberliğin mimarlarından biri Rijkaard her yönden.

7 kişi defans yaparak 1 puan kopardık.Nedense aklıma geçen sezon oynanan Arsenal-Fener maçı geldi.Baya dalga geçmiştiniz.:o

Allah aşkına forumdaki Rijkaard anlayışı çok traji komik.Bilgisine inancımız tam ama bazı arkadaşlar Rijkaard 'ın tartışılamaz , eleştirilemez diye yorumlar yapması çok saçma.Hata yapan herkes eleştirilir.Bugün Morinho ve Ferguson bile eleştiriliyor.

Dünkü oynanan futboldan memnun olan kaç kişi var ?

7 kişi defans yaparak 1 puan kopardık.Nedense aklıma geçen sezon oynanan Arsenal-Fener maçı geldi.Baya dalga geçmiştiniz.:o

Sen şu anki kadromuzdan 4-3-3 oynamayı,sürekli pas yapıp oyunun hakimi olmamımızı, heleki Atletico deplasmanında bekliyorsan daha çok beklersin.Rijkaard'ın kafası değil senin kafan başka yerde belli ki.

Kewell,Baros ve Sabri olsa dediğin olurdu ama bu kadro ile bu kadar oynarsın.

Geçen yılki Bordo ve Hamburg maçlarındaki gibi oynıyıp kanser olucağıma bu şekilde oynamayı tercih ederim(eldeki kadro ile)

Sadece adı Uefa Avrupa ligi :) Eleminasyon sistemi geçerli yani :) Dolayısıyla 1-1 lik maça 1 puan olarak değil deplasmanda atılan 1 golün avantajıyla bakmalısın :)

Rubal bak eleminasyon sisteminde puan alımı diye birşey yok. İki maçlık seride deplasmanda atılan 1 gol 2 gol değerini taşır.

Allah aşkına forumdaki Rijkaard anlayışı çok traji komik.Bilgisine inancımız tam ama bazı arkadaşlar Rijkaard 'ın tartışılamaz , eleştirilemez diye yorumlar yapması çok saçma.Hata yapan herkes eleştirilir.Bugün Morinho ve Ferguson bile eleştiriliyor.

Dünkü oynanan futboldan memnun olan kaç kişi var ?

Dünkü oyundan memnun olmamıza gerek yokki. Dünkü sonuçtan memnunum o da bana ve tüm camiamıza yetiyor zaten.

Dünkü oyundan memnun olmamıza gerek yokki. Dünkü sonuçtan memnunum o da bana ve tüm camiamıza yetiyor zaten.

Skor taraftarı olduk birden ha.:( yAZIk birşey demiyorum artık yazık.

Ben iyi oyun istiyorum.Kapasitemiz var.

Eğer bu anlayış devam edersen geçen yıll elendiğimiz Hamburg faciasını tekrar yaşayabiliriz.Malum deplasmanda gol atacaklarına eminim.:(

Biliyorum hocam biliyorum benzer maç oldu onu söyledim.

Biliyorsan bu kadar ekiskle oynadığımız oyunu değil aldığımız neticeyi eleştirmeni tavsiye ederim. Deplesmanda oynadığımızın farkındasındır umarım. Bazı maçlarda haddimizi bilerek oynamak gerek heleki bu kadar eskiklerin olduğu bir dönemde. Biraz empati kurmayı dene Rijkaarda karşı.

Eğer bu anlayış devam edersen geçen yıll elendiğimiz Hamburg faciasını tekrar yaşayabiliriz.Malum deplasmanda gol atacaklarına eminim.:(

Abi sen iyimisin. :D Skor tarftarlığı ile ne alakası var.

Neyse hocam haklı olabilirsin.Elinde kısıtlı bir kadro olduğu doğru.Sarp , Topal , Balta , Uğur hepsi düz adamlar.

En iyisi ikinci maçı beklemek.:2_thumbs_up_-_anima

Tek istediğim GS gibi oynayıp turu geçmek ikinci maçta.Hadi hayırlısı.

Sakatlıklardan dolayı sıkıntı yaşadığımız bu dönemde önemli olan maçları en az kayıpla atlatabilmek, ama biz daha fazlasını yapıyoruz ve iyi sonuçlar alıyoruz. Takımın nasıl oynadığı değil, aldığı sonuçlar çok daha önemli bu aralar.

Rijkaard 'ı çok formsuz buldum.

--Sahaya sürdüğü 11 ve oyuncu değişiklikleri yanlış.

--Antalya maçındaki taktikle oynadık.

--Adamlara özel önlem alınmamış.Servet ile Aguero eşleşmesi gibi.

--O kadar hata yapan adam varkern Caner 'i harcaması.Golde Leo 'nun hatası da var.Neyse Caner çıkıyor yerine maç boyunca hiçbir şey yapmayan Gio giriyor.Torpilli belli ki.TaMAM adamı hazırlamak için oynatıyorsun bari bu tür kritik maçlarda oynatma.Emre Çolak 'ı tercih ederim.

--İnanılmaz derece de defansif bir oyun anlayışı ile sahaya çıktık.6-4-0 nerede görülmüş bu sistem.

--Rakip takım iyi analiz edilmemiş.Vs vs vs...

4 tane net posizyon kacirdik, ilerde Baros olsaydi fark olurdu ama forvetsiz ancak bu kadar oluyor :rolleyes:

Rubar şakamı yapıyosun dostum anlayamıyorum yazdıklarını gerçekten.

arkadaş avrupa kupasını alsak bu millet neden cilalısını alamadık Rijkaard istifa diye tempo tutar.

Kaç defa anlatalım bilmiyorum ki? Klavyemin tuşları eridi aynı şeyi yazmaktan. Bu takımdan iyi futbol bekliyorsan başta sabır etmeyi öğreneceksin. Neden sabır edeceksin? Birincisi forvetimiz yok, ikincisi adam akıllı orta saha oyuncumuz yok, üçüncüsü de sistemimiz tam oturmadı. Bunları bilerek nasıl iyi oyun bekliyorsunuz şaşıyorum vallaha.

Rijkaard dün Galatasaray'a geldiğinden beri en iyi yönetimini göstermiş ve en iyi futbolunu oynatmıştır. Beyler, eleme turları ve gazozuna maçlar bitti. Rakip iki gün önce Barçayı deviren bir takım. Bizim eksikler belli:

- En önemli oyuncularımız sakat.

- Santraforumuz yok.

- Defans ve orta saha problemimiz olduğunu sağır sultan duymuş.

Bu şartlar altında en mantıklı kadro ve diziliş sahaya sürülmüş. Birkaç ferdi hata dışında oyuncular 90 dakika disiplinden kopmadan ve sahayı çok iyi parselleyerek Madrid'e çoğunluğun maçtan önce öngördüğü çok farklı galibiyet fırsatını vermemişler, hatta sakin ve bilinçli oyunun meyvesini oyunun sonlarında attıkları golle fazlasıyla almışlardır.

Bu kadar eksiği ve handikabı olan bir takım, kupa maçında böyle oynar sonucu bu şekilde alır. Kendini bilmezde güzel futbol safsatalarıyla fantaziye kaçarsa 5'lik olur geri döner.

Rijkaard Caner'i oyundan Santos'tan harikalar beklediği için değil takımda ciddiyetsiz ve sorumsuz hareket eden tek oyuncu olduğu için almıştır. Hem takıma "ciddiyeti bozmayın" sinyali vermiştir hemde morali bozulan Caner'in daha fazla hata yapıp takımı yakma ihtimalini ortadan kaldırmıştır.

Benim takıma ve Rijkaard'a tek eleştirim "sistem ne olursa olsun" bu disiplinli ve 90 dakikaya yayılan oyunu ligde neden oynayamadığımız olur.

Takım oyunu, disiplin, sonuç 10 numara, gerisi palavra...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt