Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard

Çıkarılan 11 ve Caner-Jo değişikliği çok mantıklıydı.

Ama Gio değişikliğine anlam veremedim.Ayhan 'ı sola alabilirdi.

Rijkaard dün iyi işler yaptı.

Takımın iyi olmasının nedeni bence Gio ve Sarp 'ın olmamasıydı.Gio oynayınca biz 10 kişi rakip 12 kişi oynuyor.Sarp ise sahada aval aval geziniyor.Barış 'tan fazlası yok bu adamın.

Çıkarılan 11 ve Caner-Jo değişikliği çok mantıklıydı.

Ama Gio değişikliğine anlam veremedim.Ayhan 'ı sola alabilirdi.

Rijkaard dün iyi işler yaptı.

Takımın iyi olmasının nedeni bence Gio ve Sarp 'ın olmamasıydı.Gio oynayınca biz 10 kişi rakip 12 kişi oynuyor.Sarp ise sahada aval aval geziniyor.Barış 'tan fazlası yok bu adamın.

Ayhan'ın sol açıkta ne işi var hocam ? Sol kanat olsa anlayağım yani orta sahanın solu olsa ama bizim sistem böyle değil forvetin solu ve sağı var.

İlk yarı Ugur sezonun en kotu maçını çıkarıyor. Allahtan karsısında Ekrem gibi kısıtlı biri vardı. Emre Gungor-Neill cok iyiydi ama maçta cok sayıda korner ve hava topu oldu. Hava toplarında bir hayli zorlandık. Bunu gorememek imkansız herhalde. Bu yuzden cok sayıda pozisyon verdik. Gungor-Neill cok uzun hava hakimiyeti cok iyi oyuncular degil, Ugur-Hakan-Topal da oyle.

Rijkaard bunu gore gore Servet'i kenarda bekletmeyi tercih etti. Servet'le hem hava topu handikapını kapatırdın hem de formsuz Ugur yerine Neill'i ceker bek sorununu da hallederdin.

Yine sarı kartlı Barış yerine Ayhan dusunulebilirdi. Ayhan, Barış'tan bir nebze daha iyi top kullanır.

Kesinlikle Servet tercihi yapılmalıydı devre arasında.Neill sağa geçerdi gayet de oynar orda.Ancak bana göre Jo ve Sarp tercihleri doğruydu.Yalnız ben Sarp'ı biraz daha erken alırdım.Aslında iyi oynamasına rağmen Barış'ı çıkarsan istedim her an kart yiyebilecek gibi duruyordu bir ara.

Hocaliktan anladigi yok, takima malzemeci kadar faydasi olmuyor.

Rijkaard gitsin Hitzlsperger gelsin, pardon Jesualdo Ferreira diyecektim :asd:

Sinan Engin nedense her konuşmasından önce ben Beşiktaşlıyım ama... ve taraflı yorumlar yapıyor.Rengini çoktan belli ettin keltoş.Rijkaard için ise E.Sağlam , Kafkas kadar iyi değil dedi.8-0 hezimet alan Ertuğrul değil miydi ? Denizlispor 'u Rijkaard 'ın eline ver.Barca 'dan 5 gol bile yemez.

Sana helal olsun !

Büyük hoca olduğunu nasıl kanıtladın bizlere Antep maçında Nonda'yı çıkarmayarak.

İşte görüyoruz Güiza'nın halini.

Helal olsun Rijkaard ! Büyüksün, gerçekten büyüksün...

Sinan Engin nedense her konuşmasından önce ben Beşiktaşlıyım ama... ve taraflı yorumlar yapıyor.Rengini çoktan belli ettin keltoş.Rijkaard için ise E.Sağlam , Kafkas kadar iyi değil dedi.8-0 hezimet alan Ertuğrul değil miydi ? Denizlispor 'u Rijkaard 'ın eline ver.Barca 'dan 5 gol bile yemez.

Bahsettiğin adam, Ertuğrul Sağlam istifaya zorlandığında, istifa ederse ben de ayrılırım diyip de Ertuğrul ağlaya ağlaya istifa ettikten sonra klube geri dönen bi adam. Kel kafasının içinde 1 gram beyin olmayan şu adamın yorumlarına kafayı takmayın bu kadar.

Arkadaşlar bana deselerki Galatasaray'ı ezeli rakiplerden biri çalıştırsa bu kim olsun deseler Ertuğrul'dan başkasını demem.Adam gibi adamdır.Hep beğenmiştir.Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı topladığınızda tek beğendiğim adamdır.Neyse konumuza dönersek Rjkaard'a ben hayranım.Bu kadar mükemmel bir hoca olamaz.Mümkünse en az 5 sene takımda kalmalıdır.Umarım sağlanır.Her yönüyle harika.Teşekkürler Rjkaard.

bende bir takimdan ayrilirken kendine "adam gibi geldim adam gibi gidiyorum" diyenlere gicik oluyorum bkz. ertugrul saglam, ümit özat vs.

birak senin adam olup olmadigina baskalari karar versin...

Deminden Rijkaard'in basin toplantisi vardi. Bizim Medya'da calisan cogu insan salak ve gerizekali. Sacma sapan sorular sordular. Hele sondan bir önceki soru en büyük salaklikti. :rolleyes:

Muhabir: Sayin Rijkaard Güiza hakkinda neler düsünüyorsunuz ???? :rolleyes:

Rijkaard: Beni baska takim oyunculari ilgilendirmez. Ben sadece benim oyuncularima bakarim.

Ulan gazetecilik bu kadar kolaymi ya :42: :42: :42:

Deminden Rijkaard'in basin toplantisi vardi. Bizim Medya'da calisan cogu insan salak ve gerizekali. Sacma sapan sorular sordular. Hele sondan bir önceki soru en büyük salaklikti. :rolleyes:

Muhabir: Sayin Rijkaard Güiza hakkinda neler düsünüyorsunuz ???? :rolleyes:

Rijkaard: Beni baska takim oyunculari ilgilendirmez. Ben sadece benim oyuncularima bakarim.

Ulan gazetecilik bu kadar kolaymi ya :42: :42: :42:

Kesin Lig Tv muhabiri Bahri 'dir.O değilse Telegol muhabirlerinden biridir.:D

Bir aralar Türkiye 'deki kızlar güzel mi şeklinde bir soru sormuşlardı.Ulan evli adamın türk kızları ile ne işi olacak.Yaşı gelmiş 45 e adamı rahat bırakın be. :mad:

Atletico ve Beşiktaş maçlarında Rijkaard 'ın yaptığı bir hatadan bahsetmeyi unutmuştum.

Önce Atletico maçından başlayayım.Rakibin kalecisi sakatlanıyor ve havuz bir kaleci oyuna giriyor.Çok geçmeden kalecinin geç çıkmasıyla Keita ile golü buluyoruz.Sonra da skoru korumak için geriye yaslanıyoruz.Ve maç 1-1 bitiyor.Oysa böyle bir kaleci bulmuşken ikiciyi de aramak gerekir.Gol yeseydik pek fazla şey kaybetmezdik ama atsaydık turu orada garantilerdik.

Beşiktaş maçına gelirsek Jo oyuna girer girmez taşlar yerine oturdu ve 1-0 öne geçtik.Rakip üstümüze gelmeye devam ediyordu biz kontradan ikinci golü bulacağımıza top tutabilen Arda 'yı kontra atağa çok uygun olan Elano 'yu oyundan alıyoruz.Yine skoru korumak adına yaslanıyoruz ve bu defa şans yanımızda olmuyor.

Rijkaard 'ın oyunculara bunu daha sezonun ilk yarısında aşılaması gerekirdi.Ama golden sonra geriye çekilme halen devam ediyor. :(

Dediğini eşekçi bile söyledi ama olay o değil.

Yasal Uyarı: Menejer ve Pes sağlığa zararlıdır.

Atletico ve Beşiktaş maçlarında Rijkaard 'ın yaptığı bir hatadan bahsetmeyi unutmuştum.

Önce Atletico maçından başlayayım.Rakibin kalecisi sakatlanıyor ve havuz bir kaleci oyuna giriyor.Çok geçmeden kalecinin çıkmamasıyla golü buluyoruz.Sonra da skoru korumak için geriye yaslanıyoruz.Ve maç 1-1 bitiyor.

Beşiktaş maçına gelirsek Jo oyuna girer girmez taşlar oturdu ve 1-0 öne geçtik.Rakip üstümüze gelmeye devam ediyordu biz kontradan ikinci golü bulacağımıza top tutabilen Arda 'yı kontra atağa çok uygun olan Elano 'yu oyundan alıyoruz.Yine skoru korumak adına yaslanıyoruz ve bu defa şans yanımızda olmuyor.

Rijkaard 'ın oyunculara bunu daha sezonun ilk yarısında aşılaması gerekirdi.Ama golden sonra geriye çekilme halen devam ediyor. :(

ikiside sakatlandigi icin cikti :o

Ayrica Arda'nin yerine giren Dos Santosda ayaginda topu tutabilen ve kontra atak'a uygun olan bir oyuncu.Tutamadi orasi ayri bi konu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt