Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard

Neyse bu gün oynanacak maçta hocamızın Sarp , Gio , Servet 'i hiç oynatmamasını bekliyorum.Beşiktaş maçında onlar yokken takım çok iyi oynuyordu.Ne zaman Gio ve Sarp girdi oyuna 9 kişi kaldık resmen.

Forvete Arda yerine başkası oynamalı.Ne biliyim Keita , Barış , Caner ...Bunlardan birileri denenebilir.Arda 'dan tam verim almak için onu kanatta oynatmalıyız.

Eleştiri yapmak için yap-mı-yo-rum.Gördüklerimi söylemek hakkım.

Abicim adam zaten ''Hazır değilim.'' diye bas bas bağırıyor.Nedir bu Gio ısrarı anlam veremiyorum.:( Golü de onun yüzünden yedik.

Hazır olmadığı açık ama oynatmazsan hiç olmayacak.Ayrıca maçı onun yüzünden vermedik.Dikkatli bakınca o pozisyonda faul yok.Tello çok güzel yediriyor hakeme ve bu aynı pozisyonda başka oyuncumuz olsa dahi gerçekleşebilirdi.Tamam adamda bi cacık yok şu ana kadar da günahını almaya da gerek yok.

Pes etmeyeceğiz Frankie daha uzun yıllar bizimle kalacaksın !!!!

Ya hocam sana ne desem bilmiyorum ki ya şu Sarp a 90 dakika nasıl dayandın.

Elano yerine bitmiş Ayhan ı alman çok ilginç keşke Barış ı alsaydın oyuna orta saha çöktü resmen.Ah şu Sarp a dur de artık adam resmen etkisiz eleman ya.

ben rijkaard'ın ayhan-elano değişikliklerini bir türlü anlayamıyorum. bu akşam neden yaptı sizce? acaba galatasaray'ın orta sahasının çökmeye ve art arda pozisyonlar vermeye başlamasının zamanının tam da elano'nun çıktığı dakikalara denk gelmesi tesadüf müydü yoksa gerçekten de elano çıkınca mı çöktü?

Elano sakatlandı diyorlar ama kimse öyle birşey söylemedi maç oynanırken. Ayrıca her zaman Elano bu takımda oyundan çıkıyor ikinci yarılarda. 90dk oynadığı maç var mı bilmiyorum. Zaten kadro dar, forvet yok. Elano oynayamayacak durumda değilse kesinlikle sahada kalmalıydı, koşmasa bile uzun top atar birşey yapardı. Ayhan gibi takımı durdurmazdı.

rijkaard senin değişiklik anlayışına... askerlik arkadaşı ayhanı soksun oyuna.caner oynarken emre gibi yetenek kenarda çürüsün.ardanın emeklerine yazık. o giovani yi de alsın evine götürsün.nonda gibi fizikli golcüyü gönderdiğine değdi mi? elimizdeki maçı verdik ya helal olsun.

Rijkaard malesef Turkiye'nin ata sporu'nun gures yerine teknik direktorluk oldugunu bilmiyor.Tamam bu adami elestirmeyecegiz demiyorum ama onceki hocalardan daha cok kredisi oldugunu dusunuyorum.Zaten Rijkaard kredisini doldurmadan Galatasaray'i en iyi yerlere tasiyacaktir.Yalniz sunu bilir sunu soylerim; Rijkaard ile ayrilmamiza cok az bi zaman kaldi.Bu medya ve taraftar Rijkaard'a sabir gostermez.Dun aksam bir kulvardan elendik buyuk ihtimal boyle oynamaya devam edersek Madrid'e karsi kaybedip Euro Cup'tanda elenecegiz ve elde kalan sadece lig olacak.Ligin disindada kalirsak ulkemizde lisansi olmayan teknik direktorler ve medya bu asil adami Turkiyede barindirmaz.Hos kendiside barinmak istemez zaten.

Tek istegim; isine karisilmamasi ve sabredilmesi.

Rijkaard ile yazdigim en son yazi.Sanirim medya hedefine yavas yavas yaklasiyor.:oSeviyorum seni Rijkaard! Hep destek tam destek..

Elenince eleştirilecek tabi ama bu takım forvetsiz bundan daha iyi maç zor oynardı.

Yazıklar olsun.Elano'yu çıkarıp turu verdi ellerine Rijkaard.Caner berbat oynarken Gio'yu oyuna almadı,Emre'yi düşünmedi.Şu maçta Cem bile oynasa alırdık rahatlıkla turu.Cem'i a takıma çıkarmadı.Çok hatalıydı çok.

Ya hala tutturmuşsunuz Elano'yu çıkardı diye.Aadam sakatlandı da çıktı.Neden Ayhan girdi derseniz onu anlarım.Yazık ki Ayhan Galatasaray'ı Galatasaray Ayhan'ı kafasında bitirmiş.Çıkabilecek en iyi kadro oynanabilecek en iyi oyunu oynattı.Hatası ne derseniz ben olsam Ayhan'ı almazdım o kadar.Ben Rijkaard'a güveniyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt