Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard

Rijkaard halen hiç birşeyin farkında degil.

Servet gibi adamı son 3 mactır oynatıyosun ama Trabzon macında cıkarıyosun Emreyi koyuyosun akıl alcak birşey degil.

Kadro tercihleri yanlış sisteminde daimi 11 yok resmen.

Şampiyon olamazsak cok yazık resmen böyle bir hocaya.

Rijkaard halen hiç birşeyin farkında degil.

Servet gibi adamı son 3 mactır oynatıyosun ama Trabzon macında cıkarıyosun Emreyi koyuyosun akıl alcak birşey degil.

Kadro tercihleri yanlış sisteminde daimi 11 yok resmen.

Şampiyon olamazsak cok yazık resmen böyle bir hocaya.

Evet ben de şaşırıyorum, Servet'in ilk 18 e bile girmemesi lazım Emre varken...

İnadına Frank Rijkaard!!

buraya gelip bize hata yaptığında seni eleştirme fırsatını sunduğun için var ol rijkaard..skibbe yerine senin hatalarını eleştirmeye uzun yıllar devam ederiz inşallah...

inadına RİJKAARD...

Bu maçta anlamadığım tek nokta Elano-Baros değişikliğiydi. Barış gibi el frenini çıkaracağına Elano'yu çıkarmak bana mantıksız geliyor.

Evet işte sezon sonu yaklaşıyor ve iki kupadan elendik ve ligde artık zora girdi.Ve halen Rijkaard başarılı ve eleştirilmez.Ve bazılarının savunduğu müthiş transferler varken.EE o zaman suçlu kim?

Bu hafta da eleştirmeden geçicem ama bakalım nereye kadar sabredebilicem...

Leo, Neill, Gio, Keita, Dos Santos, Elano sayın bakalım kaç?

Ben sayayım 6!!

Niye Barış Sarp dururken Elano çıktı da Baros girdi diye Rijkaard'a sallayanlara selam olsun...

Bu hafta da eleştirmeden geçicem ama bakalım nereye kadar sabredebilicem...

niye eleştirmicen birader rijkaard'da sen ben gibi insan. sanki futbolu o mu yaratmış ben hiç inanmıyorum böyle geçmişinde bir şeyler yapıp şimdiki zamanda sonsuz kredili insanların olayına. olmaması gereken puan kayıpları yaşanıyor ve zamanında bunların sorumluları bülent korkmaz ise skibbe ise şimdi de rijkaard'dır. eleştiriden payını almak zorunda. elano her maç çıkıyor mesela nedendir aralarında geçen diyalog ne bu konuda sen elano olsan sormaz mısın kendine neden hep ben çıkıyorum diye. ben sorardım.

niye eleştirmicen birader rijkaard'da sen ben gibi insan. sanki futbolu o mu yaratmış ben hiç inanmıyorum böyle geçmişinde bir şeyler yapıp şimdiki zamanda sonsuz kredili insanların olayına. olmaması gereken puan kayıpları yaşanıyor ve zamanında bunların sorumluları bülent korkmaz ise skibbe ise şimdi de rijkaard'dır. eleştiriden payını almak zorunda. elano her maç çıkıyor mesela nedendir aralarında geçen diyalog ne bu konuda sen elano olsan sormaz mısın kendine neden hep ben çıkıyorum diye. ben sorardım.

adama sorarlar trabzon deplasmanı ne zamandır garanti 3 puan oldu diye

adam da cevap verir kayseri-beşiktaş-eskişehir-trabzon arka arkaya dizili deplasmanlarından en kötü Galatasaray bile 3 puan çıkarırdı diye.

Elano yerine Barış veya Mustafa'yı çıkarabilmeliydi.

Bu riski almalıydı. Ama yapmadı.

Yine de inanıyorum şampiyonluğa.

Yabancı sınırlaması varmış pardon.

Kimse yabancı sınırlamasını düşünemedi :D

Elano yerine Barış veya Mustafa'yı çıkarabilmeliydi.

Bu riski almalıydı. Ama yapmadı.

Yine de inanıyorum şampiyonluğa.

Yabancı sınırlaması varmış pardon.

Kimse yabancı sınırlamasını düşünemedi :D

O zaman da istifa et derdin, 7 yabancıyla hükmen mağlup olduk diye...

Bu sefer de Keita çıkarmı son haftaların en formda ismi her an birşey yaratabilir derlerdi...

Eleştirmek kolay heryerden vurabilirsin..

Eleştirmek için eleştirmiyorum. Mesajlarımı takip etmeden atıp, tutmasan sevinirim.

Ben zaten çift forvet sistemine karşıyım. Diyorum ki madem çift forvete döndük, orta sahamızın en teknik oyuncusunu çıkarmamalıydık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt