Güner TURAN
Sarı Üye
- 9 Ağustos 2009
- 346
- 0
- 1.286
Cevap: # Frank Rijkaard
Kalmasından yanayız ama Galatasaray'a ne verdi. İlerisi için ışık yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rijkaard'ın aklı burda değil, seneye takımda kalmak istediğini sanmıyorum.
Kötü bir hoca olduğunu kesinlikle düşünmüyorum, ama zihin olarak takımdan uzaklaşmış gibi. Total futbolun önemli uygulayıcısı, 4-3-3 sisteminin yeniden ön plana çıkmasını sağlan bir adamın ön liberoyu adam markajına vermesini başka türlü açıklayamıyorum.
Rijkaard bir şey bilmiyor diyoruz zaten. Wenger, Barcelona maçı yaklaşırken "Messi'ye özel markaj uygulamayacağız. Hayatımda hiç adam adama markaj uygulatmadım." diyor. Bu Wenger, 4-3-3'ü bu sezon oturttu takımına. Rijkaard hala adam adama markaj uygulatsın, nasıl oynatacağına karar veremesin falan.
Bu arada Arsenal'ın kadrosu da aman aman bir kadro değil. İyi sayılabilecek adamlardan kurulu bir ekip diyebiliriz. Boşta gezen Sol Campbell'ı alıyorlar düşünün. 2-3 tane de yıldız var. O yıldızlar da, Arda ve Keita'nın TSL'deki yıldızlığından fazla yıldız değil.
Rijkaard bir şey bilmiyor diyoruz zaten. Wenger, Barcelona maçı yaklaşırken "Messi'ye özel markaj uygulamayacağız. Hayatımda hiç adam adama markaj uygulatmadım." diyor. Bu Wenger, 4-3-3'ü bu sezon oturttu takımına. Rijkaard hala adam adama markaj uygulatsın, nasıl oynatacağına karar veremesin falan.
Bu arada Arsenal'ın kadrosu da aman aman bir kadro değil. İyi sayılabilecek adamlardan kurulu bir ekip diyebiliriz. Boşta gezen Sol Campbell'ı alıyorlar düşünün. 2-3 tane de yıldız var. O yıldızlar da, Arda ve Keita'nın TSL'deki yıldızlığından fazla yıldız değil.
Kesinlikle taktik bilgisinin yetersiz olduğunu düşünmüyorum. Kariyeri bunun ispatıdır.
Barcelona ile çok önemli işler başarmıştır. Hollanda milli takımı ile Euro 2004 te İtalya'ya karşı 6 penaltı(2 si 120 dk içinde) kaçırılması sonucunda yarı finalde elenmiştir.
Bence sorun tercüman da![]()
ayhan akman eğer bu takımda 9 yıldır oynuyorsa, sabri hala orta yapamıyorsa, hiçbir galatasarylı taraftarın frank rijkaard` hakkında atıp tutmaya hakkı yoktur.
Suç rijkaardta değil. Ona türkiye ligini bilen box to box iki tane yerli yardımcı hoca lazım
Şimdi bir laf diyeceğim ama hakkaten saygımdan demiyorum yaşına bakarak benden büyüksün sırf bunun için.
Ama yaşını yazmasan yemin ederim 11 yaşında çocuk gibi davranıyorsun.
Lütfen yaşının olgunluğuna göre davran, foruma yakışır kalitede mesajlar vermeye çalış, bu tür şeyleri bırak hocam lütfen...