Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard

Kalmasından yanayız ama Galatasaray'a ne verdi. İlerisi için ışık yok.

Rijkaard'ın aklı burda değil, seneye takımda kalmak istediğini sanmıyorum.

Kötü bir hoca olduğunu kesinlikle düşünmüyorum, ama zihin olarak takımdan uzaklaşmış gibi. Total futbolun önemli uygulayıcısı, 4-3-3 sisteminin yeniden ön plana çıkmasını sağlan bir adamın ön liberoyu adam markajına vermesini başka türlü açıklayamıyorum.

Rijkaard'ın aklı burda değil, seneye takımda kalmak istediğini sanmıyorum.

Kötü bir hoca olduğunu kesinlikle düşünmüyorum, ama zihin olarak takımdan uzaklaşmış gibi. Total futbolun önemli uygulayıcısı, 4-3-3 sisteminin yeniden ön plana çıkmasını sağlan bir adamın ön liberoyu adam markajına vermesini başka türlü açıklayamıyorum.

Rijkaard bir şey bilmiyor diyoruz zaten. Wenger, Barcelona maçı yaklaşırken "Messi'ye özel markaj uygulamayacağız. Hayatımda hiç adam adama markaj uygulatmadım." diyor. Bu Wenger, 4-3-3'ü bu sezon oturttu takımına. Rijkaard hala adam adama markaj uygulatsın, nasıl oynatacağına karar veremesin falan.

Bu arada Arsenal'ın kadrosu da aman aman bir kadro değil. İyi sayılabilecek adamlardan kurulu bir ekip diyebiliriz. Boşta gezen Sol Campbell'ı alıyorlar düşünün. 2-3 tane de yıldız var. O yıldızlar da, Arda ve Keita'nın TSL'deki yıldızlığından fazla yıldız değil.

Rijkaard bir şey bilmiyor diyoruz zaten. Wenger, Barcelona maçı yaklaşırken "Messi'ye özel markaj uygulamayacağız. Hayatımda hiç adam adama markaj uygulatmadım." diyor. Bu Wenger, 4-3-3'ü bu sezon oturttu takımına. Rijkaard hala adam adama markaj uygulatsın, nasıl oynatacağına karar veremesin falan.

Bu arada Arsenal'ın kadrosu da aman aman bir kadro değil. İyi sayılabilecek adamlardan kurulu bir ekip diyebiliriz. Boşta gezen Sol Campbell'ı alıyorlar düşünün. 2-3 tane de yıldız var. O yıldızlar da, Arda ve Keita'nın TSL'deki yıldızlığından fazla yıldız değil.

Oha yok artık. Rijkaard adam markajı uygulamıyor diye eleştiriler varken gelip buraya adam markajı yapıyor diye eleştirmen çok komik bir durum açıkçası. Rijkaard bir tek son maçta Alex'e biraz yakın oynattı Mehmet'i o kadar. Onun dışında ilk Fenerbahçe maçı dahil hiç bir maç adam markajı yapmadı.

İnanamıyorum size ya. Adamın yapmadığını yapıyor gösterip gene eleştiriyorsunuz. Yazık...

hep aynı tantana . :boohoo:

Kesinlikle taktik bilgisinin yetersiz olduğunu düşünmüyorum. Kariyeri bunun ispatıdır.

Barcelona ile çok önemli işler başarmıştır. Hollanda milli takımı ile Euro 2004 te İtalya'ya karşı 6 penaltı(2 si 120 dk içinde) kaçırılması sonucunda yarı finalde elenmiştir.

Kesinlikle taktik bilgisinin yetersiz olduğunu düşünmüyorum. Kariyeri bunun ispatıdır.

Barcelona ile çok önemli işler başarmıştır. Hollanda milli takımı ile Euro 2004 te İtalya'ya karşı 6 penaltı(2 si 120 dk içinde) kaçırılması sonucunda yarı finalde elenmiştir.

euro 2004 te hollandanın başında advocaat vardı ne rijkardı?

Ben daha farklı bir noktaya değinmek istiyorum.

Bence bizim en büyük sorunlarımızdan biride rijkaard'ın yanında tsl'yi bilen, rakipleri analiz eden ve onların futbol yapılarını çözen yardımcı bir hocanın yokluğudur.

Yani puan kaybettiğimiz macları gözden geçirince belli ki rakipler iyi analiz edilmemiş bu çok bariz göze carpıyor.

Buna verilebilecek en iyi örnekte Fenerde aykut kocaman'dır. Emin olun aykut olmasa dahi daum coktan havluyu atmıstı bu sene

Şayet TSL'yi ve rakipleri iyi bilen bir hoca bulabilseydik durmumuz cok daha farklı olurdu inanıyorum.

Her rakibe karşı aynı taktikle oynanmaz.o zaman tatktiğin ne önemi var.

ayhan akman eğer bu takımda 9 yıldır oynuyorsa, sabri hala orta yapamıyorsa, hiçbir galatasarylı taraftarın frank rijkaard` hakkında atıp tutmaya hakkı yoktur.

Rjkaardi pek fazla suclamiyorum, belki daha fazla atak oynasaydik daha iyi olurdu, ve iki DMC le degil tek bir len.

Ama seneye bunlar mutlaka gitmeli :

Servet, Mehmet Topal, Mustafa Sarp, Gökhan Zan, Leo Franco bide Caner.

Kaleye bir türk koyariz, zaten Aykut var, onlan Sampiyon da olduk yani.

Defansa Emre Güngör gecer, belki hata yapti gecen hafta, ama Servet den yüz kat daha iyi. Bide Mehmet len Mustafanin oynadigi bölgeye cok ama cok kaliteli bir oynuncu.

Ya Avrupada tek bir insan o göreve veriliyor ve baska birisi yardim ediyor bizde iki oyuncu yapiyor ayni görevi bide Elano yardim ediyor ama olmuyor.

Appiah tipinde birsi, hayvan olsun, kossun, kappsin. Azcik da Elano rahatlar be, ve daha offansiv oynariz, ne bu iki deli beceremiyor bi adamdan topu almaya.

ayhan akman eğer bu takımda 9 yıldır oynuyorsa, sabri hala orta yapamıyorsa, hiçbir galatasarylı taraftarın frank rijkaard` hakkında atıp tutmaya hakkı yoktur.

O zaman Orhan'la Cihan'la 83 puan aldıran hoca dünyanın en büyük hocası olur.Yok öyle bir şey.

Suç rijkaardta değil. Ona türkiye ligini bilen box to box iki tane yerli yardımcı hoca lazım

suç yalnış izlenen transfer politikasında.bu transfer politikasını kim yaptıysa suc ondadır.

Suç rijkaardta değil. Ona türkiye ligini bilen box to box iki tane yerli yardımcı hoca lazım

Şimdi bir laf diyeceğim ama hakkaten saygımdan demiyorum yaşına bakarak benden büyüksün sırf bunun için.

Ama yaşını yazmasan yemin ederim 11 yaşında çocuk gibi davranıyorsun.

Lütfen yaşının olgunluğuna göre davran, foruma yakışır kalitede mesajlar vermeye çalış, bu tür şeyleri bırak hocam lütfen ;) ...

Şimdi bir laf diyeceğim ama hakkaten saygımdan demiyorum yaşına bakarak benden büyüksün sırf bunun için.

Ama yaşını yazmasan yemin ederim 11 yaşında çocuk gibi davranıyorsun.

Lütfen yaşının olgunluğuna göre davran, foruma yakışır kalitede mesajlar vermeye çalış, bu tür şeyleri bırak hocam lütfen ;) ...

antudan beter olduk :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt