- 8 Mayıs 2009
- 18.906
- 6.382
- 2.493
Cevap: " Rijkaard ile devrime ben varim ya siz ? ".
rijkaard bize sabredip gitmezse biz her türlü varız:2_thumbs_up_-_anima
rijkaard bize sabredip gitmezse biz her türlü varız:2_thumbs_up_-_anima
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3-4 senemizi verirsek 4 sene sonunda şampiyon olabiliriz ve 1-2 senelik bir sistemimiz olabilir..
Rijkaard gider, sistemde biter orası ayrı..
1-2 sene belli taktik düzeninde oynayan, 1 lig şampiyonluğu kazanacak bir takım görmek için 3-4 seneyi ve milyonlarca euroyu heba etmeye hazırım..
ya siz ?
bizimle alakasi yok yonetim belirler ya tamam yada devam![]()
Kalcagı bellı zatn
futbolcular gıtmelı topla elano jo santos
hele jo santos bunlar cocuklar daha
bızm yaptıgmz hata nonda kewel arasnda tercih oldu 2sıde kalcakdı joyu almamıza gerek yokdu
Çocuklar derken?
Kalcagı bellı zatn
futbolcular gıtmelı topal elano jo santos
hele jo santos bunlar cocuklar daha :D
bızm yaptıgmz hata nonda kewel arasnda tercih oldu 2sıde kalcakdı joyu almamıza gerek yokdu
3-4 senemizi verirsek 4 sene sonunda şampiyon olabiliriz ve 1-2 senelik bir sistemimiz olabilir..
Rijkaard gider, sistemde biter orası ayrı..
1-2 sene belli taktik düzeninde oynayan, 1 lig şampiyonluğu kazanacak bir takım görmek için 3-4 seneyi ve milyonlarca euroyu heba etmeye hazırım..
ya siz ?
“RİJKAARD BAŞARISIZ, SEZON SONUNDA TAKIMI BIRAKIR”
Bülent Korkmaz, "Rijkaard kariyeri tartışılmayacak bir teknik adam ama bence Türkiye'de başarılı olamadı, son kamp olayından sonra da otoritesi sarsıldı. Başkan Polat takımı kampa alarak Rijkaard'ın otoritesini sıfıra indirdi. Sezon sonunda Türkiye'den ve Galatasaray'dan ayrılacağını düşünüyorum" diye konuştu.