Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard

Rijkaard elestirilince burasi icin fazla iyi, bunlari haketmiyor, Skibbe veya Feldkamp icin biri bunak digeri de stajyer. Ugur iki sene top oynamiyor sonra cikip vasat oynuyor yeter Ugur deniyor, Ayhan ayda yilda bir oynuyor yeter Ayhan oluyor, Elano vasat oynuyor Brezilya milli takiminda 50 mac yapmis ve yaninda Topal oynamis oluyor. Bu yildiz sevdasindan bu taraftarin vazgecmesi sart. Ilie, Capone, Ribery bunlarin hicbiri yildiz degildi takima en ust seviyede katki yaptilar. Insanlari gecmisleri ve isimleriyle degerlendirmeyin.

Rijkaard elestirilince burasi icin fazla iyi, bunlari haketmiyor, Skibbe veya Feldkamp icin biri bunak digeri de stajyer. Ugur iki sene top oynamiyor sonra cikip vasat oynuyor yeter Ugur deniyor, Ayhan ayda yilda bir oynuyor yeter Ayhan oluyor, Elano vasat oynuyor Brezilya milli takiminda 50 mac yapmis ve yaninda Topal oynamis oluyor. Bu yildiz sevdasindan bu taraftarin vazgecmesi sart. Ilie, Capone, Ribery bunlarin hicbiri yildiz degildi takima en ust seviyede katki yaptilar. Insanlari gecmisleri ve isimleriyle degerlendirmeyin.

bak bakalım benim yazdıklarıma hangi birini demişim rijkaard dışına direk salyalarla saldırmadan önce bi bak

Sana deseydim quote ederdim merak etme.

Seneye kalır ama yine aynı hüsran olursa,herşeyin isimden ibaret olmadığını çok iyi anlıcaksınız.Malum Rijkaard lı barça madrid den 6 yemişti.

Aynı hüsran yine başımıza gelirse,o aslantepeyi yakarlar bu sefer

benim 25 haftadır basbas bağırdığım kadroyu 30. haftada çıkarabilmesi sebebiyle takdirimi kazandın..

geç olsun da güç olmasın, 1 sene de tanıdın takımı..

Taraftarın Rıjkaard'a sahip çıkması çok iyi.

Sonuna kadar destek, Aslantepe'de Rijkaard olacak, sözleşmeside uzatılır yakın zamanda umarım daha uzun seneler teknik direktör olarak görmek istiyoruz kendisini bu klüpte.

bugunkü taktik ve futbol yine cok kötüydü.inşallah seneye daha iyi oluruz.tek umudum bizimde az cok barcelona gibi oynamamız.dün el classico yu seyrederken sırf bunun için kalmasını istiyorum

Taraftara hakkaten helal olsun. Tribünde bağırdık hep beraber Frank Rijkaard diye ! Taraftarın bu zor günlerde hocaya sahip olması süper birşey.

Bu takımda gidecek birileri varsa onlar da giydiği formanın hakkını veremeyen futbolcu topluluğudur.Rijkaard kalmalıdır kesinlikle.

basin toplantisindaki soylediklerinden sonra herkes ne demek istedigini anlamistir, tempomuz yavasti, topa sahip olma, forvetlerimizin onde basmasi filan vs vs, eger bunlari gelistirirsek bizi kimse durduramaz bu ligde

Hocam şampiyon olacaksak,Barış,Servet,M.Sarp,Jo,mecbur kalmadıkça Caner,bu adamlar bizi geriye itiyor,bunlarsız çok daha etkiliyiz...

Rijkaard gibi bir dünyaca tanınmış birisinin bizim teknik direktörümüz olması müthiş bir olay. :)

I love RİJKAARD

Adnan Başkan 1 yıl daha teklif etmiş, hocanın cevabı ise: ''Önce hakedelim.'' olmuş.Başkanın sıralamada olduğumuz yere rağmen sözünü tutması güzel.Muhtemelen uzatırlar sezon sonu.

Rijkaard la en az bir sene daha devam etmek gerekir ondan sonra gercekten hic bir bahane kalmayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt