Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

M.Sarp'ı yine hucama yonelik oynattı, aferin takımı resmen baltaladı Rijkaard. M.sarp'ın ayagına bir kere top degdi mi acaba? Topla olan becerisi barış Özbek'ten bile cok daha kotu. Pas alabilecek teknik kapasiteye sahip degil

Bugün bir daha gördük ki , malzeme iyi değil. Sonuna kadar istikrar.

Bu oyuncularla bu tempo bile başarı.

reijkaard ı destekliyorum ama, bursa maçında yapılan değişiklikler, bana göre yanlıştı.

gol aradığımız dakikalarda, arda-santos u çıkarıp, mustafa-emregüngör ü oyuna almak, 0-0 a yatmak demektir.

ama tekrar düşününce, kulübede oyuna alınacak biri olmadığını farkettim.

umarım önümüzdeki sezon, ayhan, mustafa sarp, barış, gibi, pas yapamayan adamlardan kurtuluruzda, reijkaard ın eline iyi bir kadro veririz.

Seneye harika bir takım yaratacak eminim.

M.Sarp'ı yine hucama yonelik oynattı, aferin takımı resmen baltaladı Rijkaard. M.sarp'ın ayagına bir kere top degdi mi acaba? Topla olan becerisi barış Özbek'ten bile cok daha kotu. Pas alabilecek teknik kapasiteye sahip degil

Amacı tempoya ayak uyduramayan Elano'nun yerine önde basarak Bursa'nın çıkmasını engellemekti. Barış olsaydı onu koyardı eminim.

reijkaard ı destekliyorum ama, bursa maçında yapılan değişiklikler, bana göre yanlıştı.

gol aradığımız dakikalarda, arda-santos u çıkarıp, mustafa-emregüngör ü oyuna almak, 0-0 a yatmak demektir.

ama tekrar düşününce, kulübede oyuna alınacak biri olmadığını farkettim.

umarım önümüzdeki sezon, ayhan, mustafa sarp, barış, gibi, pas yapamayan adamlardan kurtuluruzda, reijkaard ın eline iyi bir kadro veririz.

Arda zaten oyundan düşmüştü 2. yarı. Çıkması gerekiyordu ama Neill'in kırmızı kartı oyuna girecek olan ismi Emre Güngör yaptı :) Mustafa - Elano'yu da bir üstteki mesajda açıkladım zaten.

Chelsea ne yapsın Rijkaard'ı?

ben de barcelona'yı şampiyon yaparım lafının başka türlüsüdür. yanlış anlaşılmasın. yani eskişehir maçından beri devam eden seride resmen tarih yazdı. başka klüplerde de yazmasını diliyorum seneye.

Her seye ragmen Rijkaard'ın gelecegi tartısılmamalı bile sozlesmesi biter ondan sonra..

sabirsizsiniz, gelecek sezon lig, ondan sonraki sezon avrupada basari, sabir sabir

Rijkaard dışında herkes hatalıdır.adnanpolat ve taraftar başta olmak üzere

Yöneticiler oyuncu transfer etmeyi ne zaman bırakacak acaba? Hatırlıdığım kadarıyla Rijkaard bir kaç oyuncu transferinden sonra geldi.Onun bilgisiyle mi alındı bu oyuncular? Bence bu sene transferde çöktük.Rijkaard'ında şampiyonluğun kaçmasında suçu olabilir ama en büyük pay yönetimin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt