- 8 Mayıs 2009
- 18.905
- 6.379
- 2.493
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör
doğru diyo rijkaard hala anlamıyosunuz adam çözdü türkiye yi,sistemin oturması için bi kaç sene gerekir oda biliyor,ama böyle açıklama yapıyor neden,kaliteli oyuncular almaya yönetimi mecbur ediyor,türklerin ne kadar sabırsız olduğunu anladı adam,onun için basın önünde kalite eksikliği diyor sürekli,düzgün adam almazsan sistem falan hikaye diyor işte
Yuh! Nasıl katkısını inkar edebiliyorsunuz anlamıyorum.Barcelona Cruyff zamanından beri aşama aşama total futbola adapte etti kendini,alt yapısını.Altyapıdan çıkan adamlar İniesta,Messi bile bu kadar kolay adapte oldu.
Rijkkard'ın katkısını da inkar etmiyorum tabi.Ama şurası da açıkki Barcelona yönetimi epey bir revizyona gitmişti kadroda,birçok oyuncu ile yollar ayrılıp yerine güçlü maddi bütçeyle adamlar alındı.
Biz Rijkaard ile iki yıllık sözleşme imzaladık.Ne bekliyorsunuz onu anlamıyorum.Seneye takım birden bire değişicek mi ,uzun yıllar gerekli buna.Madem bu kadar arkasındayız,devrimin,Rijkaard'ın yapın 5 yıllık sözleşmede rahatlayalım bizde.Adam seneye belkide bu sene sonunda gitcek; bizde kimliğimizi unutmuş,sistemde sistem diyerek ortalıkta dolaşacağız.Ve bir diğer korkumda Rijkaard'ın takımdan yakınması,otoriteyi giderek kaybediyor,kaybedecek.Zaten medya onun karşısında,birde futbolcular olursa demeyin halimize.Tehlikeli ,yanlış açıklamalar yapıyor Rijkaard,biz adam haklı diyip duruyoruz.Kendi doğrularını bize de alıştırmaya çalışıyor ama yanlış olduğunu anlamıyor.Gelecek senelerden karamsarım açıkcası.Ama destekliyorum tabiki.Kendini düzeltmesini şiddetle bekliyorum.
doğru diyo rijkaard hala anlamıyosunuz adam çözdü türkiye yi,sistemin oturması için bi kaç sene gerekir oda biliyor,ama böyle açıklama yapıyor neden,kaliteli oyuncular almaya yönetimi mecbur ediyor,türklerin ne kadar sabırsız olduğunu anladı adam,onun için basın önünde kalite eksikliği diyor sürekli,düzgün adam almazsan sistem falan hikaye diyor işte