Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

felix magath (Schalke),Jürgen Klopp (Borussia dortmund) yada Thomas Schaaf(werder bremen); bu üç adamdan birinin teknik direktörümüz olmasını çok isterdim.

Başarı gelirse Rijkaard'la eminim sezonluk olmaz.

Hepimiz futbolu bılıyoruz frank bılmıyo elestırdıgımız adama bak yazık cok yazık.Yarın Messi turkıyeye gelse derız artık barcalenoda oynamaya ne var bende oynardım dıye....

Rijkaard'ın sistemi diye birşey yok. 33 maç boyunca çıkardığı 11'ler, yaptığı oyuncu değişiklikleri, uyguladığı taktikler (uygulanan belli bir taktik var mı o bile meçhul) hep mantık dışı idi. Futbolun temel kurallarını bile uygulayamayan bir Teknik Direktörün bir sisteminin olduğuna ben inanmıyorum.

Rijkaard'ın sistemi diye birşey yok. 33 maç boyunca çıkardığı 11'ler, yaptığı oyuncu değişiklikleri, uyguladığı taktikler (uygulanan belli bir taktik var mı o bile meçhul) hep mantık dışı idi. Futbolun temel kurallarını bile uygulayamayan bir Teknik Direktörün bir sisteminin olduğuna ben inanmıyorum.

sen inansan ne olur inanmasan ne olur. sen çokmu mantıklısın ki adamın çıkardığı takdiğe mantıksız diyorsun. Başka kadro çıkarsa bu sefer ona mantıksız diyeceksin. Başarıya odaklı bir taraftarsın. Başarı yoksa vur beline kırbacı.

sen inansan ne olur inanmasan ne olur. sen çokmu mantıklısın ki adamın çıkardığı takdiğe mantıksız diyorsun. Başka kadro çıkarsa bu sefer ona mantıksız diyeceksin. Başarıya odaklı bir taraftarsın. Başarı yoksa vur beline kırbacı.

Şafak'cım 3-4 kişi var, sürekli böyle konularda provokasyon peşinde. Aldırma. He de geç :)

He Emre he.

Şafak'cım 3-4 kişi var, sürekli böyle konularda provokasyon peşinde. Aldırma. He de geç :)

He Emre he.

Hee? 3-4 kişi mi yoksa bir gün patlayacak suskun çoğunluk mu? Bir koca sezon insanlar hayaller ile avutulur ama ikinci sezon 10 haftaya bile varmaz.

Hee? 3-4 kişi mi yoksa bir gün patlayacak suskun çoğunluk mu? Bir koca sezon insanlar hayaller ile avutulur ama ikinci sezon 10 haftaya bile varmaz.

Dünyanın her takımında rotasyon olmazsa olmaz bir şeydir. Bilmiyorum art niyetli olduğunu düşünmeye başladım senin. Eğer öyleysen forumu daha fazla kirletmeden git !!

3-4 kişi. Etrafımdaki onca Galatasaraylıdan kimse Rijkaard gitsin demiyor. Eleştiriyor, ben de eleştiriyorum ama gitsin demiyorum. Gitsin çığırtkanlıgını yapanlar Hıncal'ın, Telegol'ün peşinden koşanlar.:animation:

siz patlasanız patlasanız seneye içinizde patlarsınız . sıkıntı yapma rahat ol :)

Terim haricinde kim gelirse gelsin. Sıkışınca futbolcularını suçlayan TD Galatasaray'a yakışmıyor. O Avatarındaki kişi TD'ye benziyor o bile gelebilir. Neeskens bile devam edebilir. Rijkaard kredisini tüketti. Rijkaardsaraylı değil Galatasaraylıyım. İstikrar önemliyse, Avrupa kupasında doludizgin giden Skibbe'nin suçu neydi?

Terim haricinde kim gelirse gelsin. Sıkışınca futbolcularını suçlayan TD Galatasaray'a yakışmıyor. O Avatarındaki kişi TD'ye benziyor o bile gelebilir. Neeskens bile devam edebilir. Rijkaard kredisini tüketti. Rijkaardsaraylı değil Galatasaraylıyım. İstikrar önemliyse, Avrupa kupasında doludizgin giden Skibbe'nin suçu neydi?

Rijkaard'ın kredisini sen belirleyemezsin. Kredisi bitmiş olsa taraftar futbolcuları ıslıkladığı maçlarda Rijkaard Rijkaard diye inletmez stadı. Sadece hayal alemindesin. Sen Galatasaraylı değilsin kendisini öyle sanan birisin. Futbolcular suçlu melekmi o futbolcular ? sanki ellerinden gelen mücadeleyi yapıyolar da Rijkaard'ın verdiği hatalı sistemle kazanamıyorlar maçı. Adaletli olmayı öğren. Skibbenin neden gönderildiğini Adnan Polata bir mail atsan belki sana anlatır. Son olarak avatarımdaki kişi Mourinhodur td ye benzemez td nin kralıdır tabiki bana göre.

Rijkaard'ın kredisini sen belirleyemezsin. Kredisi bitmiş olsa taraftar futbolcuları ıslıkladığı maçlarda Rijkaard Rijkaard diye inletmez stadı. Sadece hayal alemindesin. Sen Galatasaraylı değilsin kendisini öyle sanan birisin. Futbolcular suçlu melekmi o futbolcular ? sanki ellerinden gelen mücadeleyi yapıyolar da Rijkaard'ın verdiği hatalı sistemle kazanamıyorlar maçı. Adaletli olmayı öğren. Skibbenin neden gönderildiğini Adnan Polata bir mail atsan belki sana anlatır.

Bence sen Galatasaraylı değilsin kendisini öyle sanan birisin. Hayal aleminde geziyorsun. Başarısız ve mert olmayan bir TD'nin Galatasaray'da kalması için ısrar ediyorsun. Bu futbolcular geçen sezon takviyesiz çeyrek finale çıkacaklardı Avrupa'da. Bu futbolculara yapılan hakaret Galatasaray'a yapılmış sayılır. Hakaret etmeyi bırak. Cümlelerin arasına hakaret sıkıştırma.

Bence sen Galatasaraylı değilsin kendisini öyle sanan birisin. Hayal aleminde geziyorsun. Başarısız ve mert olmayan bir TD'nin Galatasaray'da kalması için ısrar ediyorsun. Bu futbolcular geçen sezon takviyesiz çeyrek finale çıkacaklardı Avrupa'da. Bu futbolculara yapılan hakaret Galatasaray'a yapılmış sayılır. Hakaret etmeyi bırak. Cümlelerin arasına hakaret sıkıştırma.

Senin görüşün kimseyi inandırmak zorunda değiliz değilmi. Benim laflarımla bana cevap verme yaratıcı ol . Başarısız demeni anlarımda Mert değil demek ne kadar doğru .. Geçen sene bi yere çıkamadılar o futbolcular çünkü beceriksiz ve kalitesizler. Ki kaliteli olsalar şuan dünya kupasında olurduk.Bu futbolculara yapılmış hakaret değil gerçeklerdir. Ben sıkıştırmam direk söylerim. Haksız olduğunu anladığında asabileşme kıvırmaya çalışma. Ama en çok " Bu futbolculara yapılmış hakaret Galatasaraya yapılmıştır cümlene bayıldım" . Gaza getirme milleti :)

Sen düpedüz Rijkaard'a hakaret et sonra bana hakaret etme de. Bunun üstüne mertlikten bahset. :animation:

3) His choice of formation

Zola is an outspoken advocate of the beautiful game played the beautiful way - for which read Chelsea's potent and fluid 4-3-3/4-5-1 formation - and while his determination to introduce such a style of football at Upton Park chimed with West Ham's own rich history, the Italian's failure to recognise that he lacked the personnel to pull it off almost ended in disaster. Whether borne out of naivety or arrogance, Zola's refusal to put substance before style was one of his major undoings.

Zola'nin neden kovulduguna dair.

Uzun yıllar burada kalmasını istiyorumm..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt