Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Rijkaard'la Olmaz

Nası nası maç izliyorsun? Hırvatistan'a atılan gol ne peki ?

Yada Çek maçı?

Hangisinde iyi oynadık?

hiçbirinde,ayrıca DK yı da fatih terim in gereksiz inadı,egosu yüzünden kaçırdık,şimdi tv başından izliyoruz sağolsun reis:tiphat:

Fenere 6-0 kaybettiğimiz sene çöküşün başlangıcıdır.

Yapılan 3 bin tane futbolcu transferi,harcamalar sonumuzu getirmiştir.

Devamında kaybettiğimiz senelerin bütün sorumlusu Fatih Terim'dir.

İnsanlar hep Canaydın'a laf söylerler ama bunun sorumlusu hep Fatih Terim'dir.

+ 1905

Balik hafizalar tarih yazanlara riyakarlik yaparken gözünü bile kirpmiyor.

Imparator diye inleyen stadlar bugünleri görse hangi tezahürati bagirirlardi acaba icimizdeki fransizlara. Gerci Arda'ya yapilanlari görünce "tribünün vicdani" da yalan artik gözümde.

haklısın usta sonuna kadar..bunlar hasan şaş'ı da yuhaladı,hakan şükürüde..özhan başkana edilen küfürleri söylemek istemiyorum burda..

fatih terime de aynısını yapmaları normal yani

Çek maçında iyi oynamadık sadece son 20 dakika iyidik. Hamit ve Cech sağolsun. Hırvatistan maçında kafa kafaya gitti maç penaltılarla kazandık.

çek maçında kötü mü oynadık biz?hakkımız değilmiydi galibiyet?

hırvatların 119. dakikada gol atması şans değilde,bizim 120. dakikada gol atmamız mı şans?

Hakem 30 sn önce bitirse elenmiştik bu mudur futbol?

Geçiniz 2008'de futbol oynamadık biz.

Tek futbol oynadığımız maç Almanya maçıdır.Onda da kaybettik

Tamamda ben üslubuna laf ediyorum , senin dialoğumuzu bitirmen benim için hiç bir önem arz etmiyor. Neyse . Dünya devlerini devirdik helal olsun bize. 1996-2000 yılında total futbol oynamıyorduk. Çok çok çok başarılı bir futbol oynuyorduk ama bu total futbol demek değil. Zaten bizimde en iyi futbol karakteri total futbol ya da total futbol , başarıyı kesin getirir gibi bir iddiamız yok.

Total futbol ,oyuncuların neredeyse her yerde oynayabildiği bir oyun sistemidir. Nokta santraforuyla iş yapan bir takımda bunu nasıl beklersin ? Hakan Şükür oynadığı bölgenin dışında başka bir yerde oynayabilir miyidi ?

Al sana günümüzün en büyük total futbol abidesi Barça'yı vereyim.Herkes her yerde oynayabiliyor ve sırıtmıyor.

Bu arada silkinip konuya baktığımda , gelen tepkiler üzerine konuyu 2000'e getirmen çok akıllıcaydı :o

Tebrikler :tiphat:

2 + 2 = 646385 diyip sonra da bunu teorize etmeye calisirsan ben dialoga son veririm. Dünya devlerinden bahsediyorum, dünyanin en iyi hücum hattina sahip olan takimlarini devirdik diyorum. Sen "abidik, gubidik nijeryalilar bizi dagitti" diyosun. Sen burda 500 sayfa da yazsan bu, bizim üzerinde tartistigimiz konudaki ve senin sirf haksiz oldugunu kabul etmemek icin inkar ettigin gercegi degistirmez 1996-2000 döneminde Galatasaray total futbol oynuyordu ve öyle geride büyük aciklar filan vermiyorduk. Yenildigimiz yada savunmada aptalca hatalar yaptigimiz oluyordu (bkz. 1998-1999 yilinda sampiyonlar ligi grup maclarinda deplasmanda Fatih Akyel'in gerzekliginden yedigimiz golle 1-1 berabere kalmamiz ve grubu averajla 3. bitirerek Sampiyonlar Ligi'nde gruplardan cikan ilk türk takimi olma sansini 2 sene ertelememiz) ama biz toplu hücum yaptigimiz gibi toplu (TOTAL) savunma da yapiyorduk. Su sözü tekrar yaziyorum, bugün olmasi gerekene de isik tutuyor: Savunma Hakan Sükür'ün presiyle, hücum Popescu'nun pasiyla basliyordu.

Çek maçında iyi oynamadık sadece son 20 dakika iyidik. Hamit ve Cech sağolsun. Hırvatistan maçında kafa kafaya gitti maç penaltılarla kazandık.

hırvatistan maçında haklısın ama kesinlikle şans değil..adam hırvatların 199. dk da gol atmasını normal görüyo,bizim 120 de atmamıza şans diyo..çek maçında katılmıyorum,çekler 3 kere geldiler 2 gol attılar,biz daha iyiydik çeklerden.son 20 dk da doruk noktasına ulaştık

Atletico maçlarında emin olun ki takım elinden geleni yaptı malesef şanssızlıklarda hakimdi.

Hakem hatası,sakatlıklar,basit oyuncu hataları falan filan ekleriz.

Avrupa maçlarında geçen sezon oynadığımız tek kötü maç sturm grazla deplasmanda oynadığımız maçtır.Yedek ağırlıklı oynadığımız da unutulmasın o maç için.

Not:Lafım avrupa maçlarında ki oyunumuza laf edenleredir.

harbiden yani bu mudur futbol,değerlendirmen bumu yani?30 sn..

fenerliler 34. haftanın oynanmamasını istiyorlar,sende uzatma dakikaları oynanmasın diyorsun heralde :D

oyun 30 saniye durmuş veya atağımız sürmüş olacak ki oynatmış hakem,gökten inmedi ya

Trabzon Fener maçında Alex biraz daha aşağıdan vursa adamlar şampiyondu. Ne yani futbol bu mudur ? :D

... bu mudur futbol?

Futbol o mudur bilmem ama bizim 2009/2010 sezonunda oynadigimiz sey olmadigi kesin.

Fatih Terim, 1996'da milli takimi Euro 1996'ya katarak, Galatasaray'i üstüste 4 sene lig sampiyonu, 3 sene Türkiye Kupasi ve Cumhurbaskanligi kupasi ve 1 kere UEFA sampiyonu(Süper Kupa da onun eseri sayilir) yaparak, Fiorentina'daki basarilariyla yurtdisindaki ilk ve tek yerli teknik direktör olarak, milli takimi 2008'de Avrupa ücüncüsü yaparak basarili olup olmadigi konularda tartisma hakkini ortadan kaldirmistir. Isin aci tarafi Galatasaraylilar tarafindan böyle yerin dibine sokulmasi :) iyi bir Galatasaraylidir kendisi, cok yazik. Ayip hatta! Kendi degerlerine sahip cikmaktan acizse bir camia (bkz. Bülent Korkmaz, Fatih Terim, Arda Turan) basariyi da zerre kadar haketmiyordur. Varsin Galatasaray basarisiz sezonlar gecirsin, ben kurunun yaninda yanan yas olmaya raziyim. Yeter ki önce camia bilinci gelissin.

Tamamda ben üslubuna laf ediyorum , senin dialoğumuzu bitirmen benim için hiç bir önem arz etmiyor. Neyse . Dünya devlerini devirdik helal olsun bize. 1996-2000 yılında total futbol oynamıyorduk. Çok çok çok başarılı bir futbol oynuyorduk ama bu total futbol demek değil. Zaten bizimde en iyi futbol karakteri total futbol ya da total futbol , başarıyı kesin getirir gibi bir iddiamız yok.

Total futbol ,oyuncuların neredeyse her yerde oynayabildiği bir oyun sistemidir. Nokta santraforuyla iş yapan bir takımda bunu nasıl beklersin ? Hakan Şükür oynadığı bölgenin dışında başka bir yerde oynayabilir miyidi ?

Al sana günümüzün en büyük total futbol abidesi Barça'yı vereyim.Herkes her yerde oynayabiliyor ve sırıtmıyor.

Bu arada silkinip konuya baktığımda , gelen tepkiler üzerine konuyu 2000'e getirmen çok akıllıcaydı :o

Tebrikler :tiphat:

Futbol konusunda bildiklerinin(yada bilmediklerinin), seninle yaptigimiz tartismalarin kimseyi bir yere vardiramayacagini anladigim su andan itibaren sana cevap yazmayi anlamsiz buluyorum. Iyi forumlar.

Not: Provakatif mesajlarla polemige cekme cabasi olmasin.

Onu bunu geçin kardeşim 119.dk'da gol yiyen takımın 120'de golü bulması şanstır.Onu geçin bir kere

Ben Galatasaray'lı olarak tabi ki yerin dibine sokarım.

2002-2007 arası çöküşümüzün sebebi F.Terim'dir.

Uefa Kupasını alan takımın 10 senedir stad yaptıramamasının sebebi F.Terimdir.

Bizi bu borca sokan adam F.Terim'dir.

Geçiniz o başarılar 2000 öncesinde kaldı.

Futbol konusunda bildiklerinin(yada bilmediklerinin), seninle yaptigimiz tartismalarin kimseyi bir yere vardiramayacagini anladigim su andan itibaren sana cevap yazmayi anlamsiz buluyorum. Iyi forumlar.

Not: Provakatif mesajlarla polemige cekme cabasi olmasin.

Teşekkürler.

Feldkamp'la olmaz, Skibbe ile olmaz, Bülent Korkmaz ile olmaz, Rijkaard'la olmaz......

Kimle olur bu o zaman Allah aşkına yapmayın ya.

Bence de bu taraftarla olmaz. Bunu kişisel demiyorum. Türkiye'de ki taraftar zihniyeti ile hiçbirşey olmaz.

Feldkamp'la olmaz, Skibbe ile olmaz, Bülent Korkmaz ile olmaz, Rijkaard'la olmaz......

Kimle olur bu o zaman Allah aşkına yapmayın ya.

Bence de bu taraftarla olmaz. Bunu kişisel demiyorum. Türkiye'de ki taraftar zihniyeti ile hiçbirşey olmaz.

ee yok olmaz,hiçbiriyle olmaz.

Onu bunu geçin kardeşim 119.dk'da gol yiyen takımın 120'de golü bulması şanstır.Onu geçin bir kere

Ben Galatasaray'lı olarak tabi ki yerin dibine sokarım.

2002-2007 arası çöküşümüzün sebebi F.Terim'dir.

Uefa Kupasını alan takımın 10 senedir stad yaptıramamasının sebebi F.Terimdir.

Bizi bu borca sokan adam F.Terim'dir.

Geçiniz o başarılar 2000 öncesinde kaldı.

ya bizim taraftar da gerçekten vefa anlayışı yok.kusura bakma ama senin bu yaptığın nankörlüğe kaçıyor biraz,bugün f5 lilere karşı övünebiliyorsak Fatih terim le gelen başarılar sayesindedir.

bugün avrupaya 5 takımımız gidiyorsa fatih terim sayesindedir.

bugün galatasaray yurt dışında tanınıyorsa fatih terim sayesindedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt