Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Rijkaard'la Olmaz

Hello, my name is Frank Rijkaard!

My purpose high organization a team the create. I came here for something. I came change for something. I know, this will take time. I want one Galatasaray fans is support. My hand staff is not enough. And this just in one year not will be. Everyone want be success. Trust me, please.

Bunu ilk toplantısında mı dedi? Çok mantıklı ama ilk cümle saçma, zira adını bilmeyen adamın orda olması beklenemez bence :D :p

ya bizim taraftar da gerçekten vefa anlayışı yok.kusura bakma ama senin bu yaptığın nankörlüğe kaçıyor biraz,bugün f5 lilere karşı övünebiliyorsak Fatih terim le gelen başarılar sayesindedir.

bugün avrupaya 5 takımımız gidiyorsa fatih terim sayesindedir.

bugün galatasaray yurt dışında tanınıyorsa fatih terim sayesindedir

Allah Allah ne Uefa kupasıymış arkadaş.

Hakan Şükür'ü sallar, Hakan Ünsal'ı sallar, susmuyorlar arkadaş.

Söylediklerimin hepsi gerçek.2002'den sonraki o yılların sorumlusu F.Terim'dir.

Kusura bakmayın kimsenin sonsuz kredisi yok

Aldırdığı kupayı kimse inkar edemez.Ama artık kalkın şu uykudan.10 sene öncesinde kaldı o kupa.

Bugün avrupaya 5 takım gitmesinin F.Terim'le alakası yok eridi o puanlar;)

Gereksiz bir konu açılmış.taraftar b iliyor zaten neyin ne olduğunu.Yalnız arkadaş ''Kaç maç çevirmiş?'' demiş.Ben ilk yarı

da oynanan bir Ankaraspor maçı bilirim ki yapılan üç oyuncu değişikliğine kadar 0-0 berabere giderken oyuna aldığı üç oyuncunun ikisi gol diğeri de asist yapmıştır.Maçı çevirmekten mi bahsediyorsun?Al sana en baba maç çevirme.Bunu arkadaş dedi diye yazdım.

Gereksiz bir konu açılmış.taraftar b iliyor zaten neyin ne olduğunu.Yalnız arkadaş ''Kaç maç çevirmiş?'' demiş.Ben ilk yarı

da oynanan bir Ankaraspor maçı bilirim ki yapılan üç oyuncu değişikliğine kadar 0-0 berabere giderken oyuna aldığı üç oyuncunun ikisi gol diğeri de asist yapmıştır.Maçı çevirmekten mi bahsediyorsun?Al sana en baba maç çevirme.Bunu arkadaş dedi diye yazdım.

:) Büyük basari cidden :) Cok baba mac cevirmis! Dahiymis de biz bilmiyormusuz. Var mi böyle örnek baska? Ben sana seyrettigi 30 mac sayarim ama!

Cogu taraftar bilmyor, bilse farkli olurdu tepkiler. Arda'ya terbiyesizlik yapilmaz, Servet'e üvey evlat muamelesi cekilmezdi.

Allah Allah ne Uefa kupasıymış arkadaş.

Hakan Şükür'ü sallar, Hakan Ünsal'ı sallar, susmuyorlar arkadaş.

Söylediklerimin hepsi gerçek.2002'den sonraki o yılların sorumlusu F.Terim'dir.

Kusura bakmayın kimsenin sonsuz kredisi yok

Aldırdığı kupayı kimse inkar edemez.Ama artık kalkın şu uykudan.10 sene öncesinde kaldı o kupa.

Bugün avrupaya 5 takım gitmesinin F.Terim'le alakası yok eridi o puanlar;)

'ne uefa kupasıymış arkadaş' :D ..heralde 2 sezonda bir bi uefa kupası alıyor takımlarımız,alışıkmışız gibi konuşuyosun..

ayrıca puanlar eridi diyosun..bizim başarılarımızdan sonra ne fener ne de bjk bi başarı elde edemedi avrupada..kampanya dan mı çıktı bu punlar da 5 takımla gidiyoruz avrupaya..

2002 de dünya kupasında 3. olan takım galatasaraylı futbolculardan kuruluydu,fatih terimin kurduğu takım..

2008 avrupa 3. lüğünde takımın başında imparator vardı zaten..

ama 'ne uefa kupasıymış arkadaş' cümlesi harbiden iyiymiş,manchaster unitedlisin heralde :D

:) Büyük basari cidden :) Cok baba mac cevirmis! Dahiymis de biz bilmiyormusuz. Var mi böyle örnek baska? Ben sana seyrettigi 30 mac sayarim ama!

Cogu taraftar bilmyor, bilse farkli olurdu tepkiler. Arda'ya terbiyesizlik yapilmaz, Servet'e üvey evlat muamelesi cekilmezdi.

Sana cevap vermicem Ozan.Hatta nasıl 80 sayfa sana cevap verilmiş anlamış da değilim ya.GSC sitesinin üyelerine tanıdığı fikir özgürlüğü olarak kabul et.Rijkaard bu ligin görüp görebileceği en iyi,kariyerli TDsidir.Onun gönderdik diyelim madem ''Rijkaard'la olmaz.''.Yılmaz Vural'ı getirirsin,Ümit Turmuş'u getirirsin.Ya da Hannover'in TDsini....Kimi getirebilirsin babacım Rijkaard'ı gönderdikten sonra.Yahu ben sana cevap vermicektim bak gördün mü yine cevap verdim.

Bu arada seyrettiği 30 maçı merak ettim, ilgileniver bir ara.

'ne uefa kupasıymış arkadaş' :D ..heralde 2 sezonda bir bi uefa kupası alıyor takımlarımız,alışıkmışız gibi konuşuyosun..

ayrıca puanlar eridi diyosun..bizim başarılarımızdan sonra ne fener ne de bjk bi başarı elde edemedi avrupada..kampanya dan mı çıktı bu punlar da 5 takımla gidiyoruz avrupaya..

2002 de dünya kupasında 3. olan takım galatasaraylı futbolculardan kuruluydu,fatih terimin kurduğu takım..

ama 'ne uefa kupasıymış arkadaş' cümlesi harbiden iyiymiş,manchaster unitedlisin heralde :D

Dostum bilmiyorsan öğren en son hangi yılları alıyor hesaba katıyor UEFA;)

Eğer bu sene Avrupada puan toplayamazsak 1. bile direk gidemeyecek avrupaya.

Bilmiyorum 2002-2007 arasını atlayarak mı geldin günümüze şaşırdım :asd:

konuşma dozuna,hitabetine biraz dikkat et aga.Onur bu sitedeki en baba GS'lilerdendir.Gereksiz yere fanatikliğini sorgulama.

konuşma dozuna,hitabetine biraz dikkat et aga.Onur bu sitedeki en baba GS'lilerdendir.Gereksiz yere fanatikliğini sorgulama.

bırak bunları onur söylesin o zaman AGA,hem konuşma dozumda bişey yok..ayrıca kim baba GS'li orasını herkes kendisi bilir,kimsenin GS liğini sorgulama şimdi burda

Hayır adaş yanlış anladın beni.Sadece tartışmanın alevlendiği zamanlarda ''Fb'lisin Herhalde.''Manchester limisin'' gibi lafları haz etmiyorum.Ona ithafen söyledim.Kimsenin GSliliğini de sorgulamadım, sadece biraz daha sakin dedim.Sorun yok yani.

Dostum bilmiyorsan öğren en son hangi yılları alıyor hesaba katıyor UEFA;)

Eğer bu sene Avrupada puan toplayamazsak 1. bile direk gidemeyecek avrupaya.

Bilmiyorum 2002-2007 arasını atlayarak mı geldin günümüze şaşırdım :asd:

biliyorum dostum hangi yılların hesaba katıldığını,bana bişey öğretmeye çalışacağına yazdıklarımı iyice bi okusan daha güzel olacak.ayrıca UEFA kupamız hakkında ki sözün süperdi :D ,2000-2010 arasında 1 tane aldık o kupadan,sen kaç tane biliyosun acaba?

Sana cevap vermicem Ozan.Hatta nasıl 80 sayfa sana cevap verilmiş anlamış da değilim ya.GSC sitesinin üyelerine tanıdığı fikir özgürlüğü olarak kabul et.Rijkaard bu ligin görüp görebileceği en iyi,kariyerli TDsidir.Onun gönderdik diyelim madem ''Rijkaard'la olmaz.''.Yılmaz Vural'ı getirirsin,Ümit Turmuş'u getirirsin.Ya da Hannover'in TDsini....Kimi getirebilirsin babacım Rijkaard'ı gönderdikten sonra.Yahu ben sana cevap vermicektim bak gördün mü yine cevap verdim.

Bu arada seyrettiği 30 maçı merak ettim, ilgileniver bir ara.

Bu kadroyla Yilmaz Vural daha basarili olurdu. Berbat fenerden bile 10 fark yedik.

Seyrettigi 30 maci merak ediyorsan Ligtv.com'a giriyorsun, orda 2009/2010 sezonunda Galatasaray'in oynadigi lig maclarini izliyorsun, kupadaki 2 adet Antalyaspor macini da esantiyon olarak veriyorlar. 2 tane alana 1 tane bedava baglaminda 1 tane de ASY'de oynanan Galatasaray-Antalyaspor maci kazaniyorsun.

Bitmedi! Eziklerle ASY'de yaptigimiz maci izliyorsun(Arda ve Baros yedek).

Hayir, yine bitmedi! Sampiyonluktan kopusumuzun baslangici olan Trabzon'daki Trabzon macini izliyorsun. 1-0 kaybettigimiz macta yalnizca 1(yaziyla bir) oyuncu degisikligi yaptigini görüyorsun.

Ciddi ciddi 30 mac analizi yaparim, yormayin beni.

biliyorum dostum hangi yılların hesaba katıldığını,bana bişey öğretmeye çalışacağına yazdıklarımı iyice bi okusan daha güzel olacak.ayrıca UEFA kupamız hakkında ki sözün süperdi :D ,2000-2010 arasında 1 tane aldık o kupadan,sen kaç tane biliyosun acaba?

Dediklerimi gayet iyi anladın laf ebeliğine gerek yok ;)

Hayır adaş yanlış anladın beni.Sadece tartışmanın alevlendiği zamanlarda ''Fb'lisin Herhalde.''Manchester limisin'' gibi lafları haz etmiyorum.Ona ithafen söyledim.Kimsenin GSliliğini de sorgulamadım, sadece biraz daha sakin dedim.Sorun yok yani.

tamam usta haklısın,kusura bakma

Sen bize sabır şuna akıl ver Allah'ım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt