Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Rijkaard'la Olmaz

Bu kadroyla Yilmaz Vural daha basarili olurdu. Berbat fenerden bile 10 fark yedik.

10 fark? :b5: Tamam.

Seyrettigi 30 maci merak ediyorsan Ligtv.com'a giriyorsun, orda 2009/2010 sezonunda Galatasaray'in oynadigi lig maclarini izliyorsun, kupadaki 2 adet Antalyaspor macini da esantiyon olarak veriyorlar. 2 tane alana 1 tane bedava baglaminda 1 tane de ASY'de oynanan Galatasaray-Antalyaspor maci kazaniyorsun.

Bitmedi! Eziklerle ASY'de yaptigimiz maci izliyorsun(Arda ve Baros yedek).

Arda ve Baros yedek he. Vay anasını ya. Baros yedek demek, ne içtin dostum sen?

Hayir, yine bitmedi! Sampiyonluktan kopusumuzun baslangici olan Trabzon'daki Trabzon macini izliyorsun. 1-0 kaybettigimiz macta yalnizca 1(yaziyla bir) oyuncu degisikligi yaptigini görüyorsun.

Futbolda 3 oyuncu değiştirme mecburiyeti mi var arkadaşım?Bu nasıl bir mantıktır yahu.

Ciddi ciddi 30 mac analizi yaparim, yormayin beni.

30 maç analizini de beklerim, ama bu sefer harbi pes ettim. Bir daha girmiyorum ben bu konuya, futboldan soğudum.

Bu bir kişisel görüş, forumda bulunma hakkı var. İçeriğine katılmasak bile saygı duymak gerekir.

Lakin bir tartışmanın katledildiği tip ifadeler şunlardır.

Ukalaliga gerek yok bence. Bak burda madde madde anlatiyorum, neyin ne oldugunu. Cevap vericeksen öyle ver. Sen futboldan anliyorsan ben futbol profesörüyüm.

Böyle şeyler derseniz, alttaki gibi tepki vereceğiniz şeyleri yazmak zorunda kalırsınız.

Moderatöler'e sesleniyorum, böyle terbiyesizliklere müsaade ediliyor mu? Ediliyorsa herkesle anladigi dilden konusmasini biliriz!

Yazıp çekilmek ve makul ölçülerde tartışmaya devam etmek çok da zor olmamalı.

bu laflar bana birini çok hatırlattı sanki:rolleyes:

Ahh be Baroş sen bi sakatlandın tüm kabak Rijkaard'a patladı.Elinde tebeşirler oyuncu değişikliklerine kadar hataların var artık .. Önsezi ve zeka hızlı düşünme hızlı oynama gerektiren sistemde evet Barış'ın yerine aldığın Mustafa katkı yapamamış.Büyük suçlusun yeminle.Bi analiz yapayım getirin kasetleri :D

Son kelimesine kadar katılmıyorum.

Yahu ben Frank Rijkaard'ı sakin,mülayim olduğu için yerden yere vurulduğu konulara mesajlara rastladım.Adam sakin, dolayısıyla takımı yeterince hırslandıramıyormuş.Var mı böyle bir mantalite?

:D kim dedi onu hepsini okumadım :D kim dedi bana osmanı getirin çabuk..

Bu konuda değil.Ama araması zor olacak,yoksa arardım.

Merak ediyorum Rijkard ı bu kadar savunanlar bu sene nasıl bi ışık gördü takımda. Geçen sezon başlamadan Gs tarihinin en iyi 2. kadrosu deniliyordu başarısızlıktan sonra bahane kadro yetersizliği oldu. Unutmayın o salladığınız F.Terim GS tarihinin en başarılı dönemlerinde t.direktördü.

Bu bir kişisel görüş, forumda bulunma hakkı var. İçeriğine katılmasak bile saygı duymak gerekir.

Lakin bir tartışmanın katledildiği tip ifadeler şunlardır.

Böyle şeyler derseniz, alttaki gibi tepki vereceğiniz şeyleri yazmak zorunda kalırsınız.

Yazıp çekilmek ve makul ölçülerde tartışmaya devam etmek çok da zor olmamalı.

Moderatörler görevini yapsa is bu radde varmaz zaten.

ya birsey yazicam ama ayip olur, güzel olmaz bu yüzden Rijkaard kalmali, kalicaktir da.

bu dediklerinizi Rijkardi getirmeden önce düsünmeliydiniz, siz ve sizin gibi düsünen yöneticilerimiz varsa onlarda...

Merak ediyorum Rijkard ı bu kadar savunanlar bu sene nasıl bi ışık gördü takımda. Geçen sezon başlamadan Gs tarihinin en iyi 2. kadrosu deniliyordu başarısızlıktan sonra bahane kadro yetersizliği oldu. Unutmayın o salladığınız F.Terim GS tarihinin en başarılı dönemlerinde t.direktördü.

Takımda ilk 8 hafta'yı gördüm. Sonraki çöküşüde önceki haftalarda anlattım. Hiç bir şey görmemiş olsam bile yine savunurum FR'yi. Çünkü Messi'yi gördüm. Barça'yı gördüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt