Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Rijkaard'la Olmaz

ya birsey yazicam ama ayip olur, güzel olmaz bu yüzden Rijkaard kalmali, kalicaktir da.

bu dediklerinizi Rijkardi getirmeden önce düsünmeliydiniz, siz ve sizin gibi düsünen yöneticilerimiz varsa onlarda...

Rijkaard geldiginde sevindim, bundan normal birsey de yok. Sirf geldiginde sevindim diye basarisiz oldugunda da sevinmek ve körü körüne desteklemek zorunda miyim? Ben Rijkaard'i elestirmeye cok önce basladim. Bunun nedenini de saydigim seyler. 5 sayfa yazi yazdim, zahmet edip okuyun.

"Sen futboldan anlıyorsan" gibi cümlelerle birbirinizi aşağılamayı bırakın da, söyleyin bakalım sorununuz ne Rijkaard ile? Jupp Derwall sizin bakış açınıza göre ilk senesinde şutlanmalıydı. O sezon 5.olmuştu Galatasaray...

Takımda ilk 8 hafta'yı gördüm. Sonraki çöküşüde önceki haftalarda anlattım. Hiç bir şey görmemiş olsam bile yine savunurum FR'yi. Çünkü Messi'yi gördüm. Barça'yı gördüm

gunesi_gordum.jpg

Bu arada yumuşatayım ortamı dedim ama olmadı sanırım :D sinir yapmayın ya cidden. konuyu açan arkadaşa katıldığım hiçbir olgu yok.

İstediğin kadar 30 maçın analizini evinden yap forvetsiz 2 ay oynayan bir takımı 8 maç yenilebilitesi olacağını düşünerek yapmak zorundasın.Çıkıp kendi oynayacak hali yoktu.Bu 2 aylık süre bile bu söylediklerinin hepsini çöpe atmaya yeter.

Ben sağlık kuruluna atıyorum şahsım adına bütün suçu.Devre arasında gelebilecek en iyi adamları da aldık zaten.Forvetsiz oynadığımız Atletico maçının neyinin analizini yapacaksın ki bizle mesela en basitinden? Saygı duyuyorum senin fikirlerindir ama hayat banttan takip edilmiyor.Devam etmek sabır göstermek anlayışlı olabilmek lazım özellikle bu yıl yaşadığımız ekstrem durumları göz önüne alarak.

ya Rejkaard'ın gitmesini bende istemiyorum ama bu adam bu sezon başarısızdı en azından bunu kabul etmek lazım..körü körüne bağlanarak(mecazen söylüyorum,kimse alınmasın üstüne) olur mu bu işler,adam dünyaca ünlü diye hiç mi eleştirilmeyecek?

bide rejkaard başarısızdı dediğimiz zaman,sorunu kadro yetersizliğine bağlayanları hayretle karşılıyorum..saygılar

başını yiceniz bu adamın belli oldu valla.seneye inşallah şampiyon oluruz da elinizden kurtulur.Olası bir 2.lik ve CL'ye girememe durumunda boy boy teknik taktik dinleriz artık Real Manc Sevilla deneyimleri yaşamış videolu teknik direktörlerimizden.

Bu entry'mide tarihe not düşeyim.27 Haziran 2010

Frank Rijkaard bu takıma olmazsa Fatih Terim hiç olmaz!

Not; Rıjkaard'ı başarısız bulan ve seneye kesinlikle görmek istemeyen bir taraftarım.

Bu basligi sene sonunda yeniden konusucaz. Ama piskinlikte ve tükürdügünü yalamakta sinir tanimayan, Galatasaray sevgisi ve tarih bilinci sabun köpügünden farksiz olan, haksizken zeytinyagligi yapan kisiler kivirmanin bir yolunu bulurlar belki ama onlar da ben de olan biteni biliyor olacagiz. Sayfalarca yazi yazdim, her yazdigimi da tek tek anlattim. Saygisizliklar disinda elle tutulur, ipe sapa gelir tek bir argüman yok. 2 cümle var kurulan: Kewell, Baros sakatti. Mustafa Sarp ve Mehmet Topal yüzünden basarisiz olduk. Iddia ediyorum: Rijkaard sezon sonunu göremeyecek! 2009/2010 futbol sezonunda Galatasaray A takimi teknik direktörü olarak Rijkaard'in performansi kötü degildi, rezildi!

Ben forumda futbol bilgisi cok yüksek insanlarin cogunlukta olmasini beklemiyorum. Bilmemek ayip degildir. Bilmedigini farkinda olmayip bildigini sanmak ayiptir ama.

Biri sakinlikle hirsi birbirine karistirmis. Sakin ve mülayim olabilirsiniz ama bu sizi hirssiz yapmaz.

Sırf Barcelona da çalıştı diye Rijkard ın her yaptığını doğru görüyosunuz. En güzel örneği Herkes sezon başlamadan Gs tarihinin en iyi 2. kadrosu diyordu başarızılıktan sonra Rijkard kadro yetersiz dedi kadro yetersiz kabul edildi. Gs a geldiğinden sonra Ronaldo lara Drogbal ara adım attırmayan Servet Rijkard beğenmedi diye kazma ilan edildi. Nereye kadar gidecek baklım Rİjkardın dokunulmazlığı.

Ayrica

"ahhahahahahahah" "uhuhuhuhuhuhuhuhuh" "asdasdasdasdasdadda" :D :asd: :lol: gibi capsizliklar yapanlari da kuma havale ediyorum. Orda oynasinlar.

Bu basligi sene sonunda yeniden konusucaz. Ama piskinlikte ve tükürdügünü yalamakta sinir tanimayan, Galatasaray sevgisi ve tarih bilinci sabun köpügünden farksiz olan, haksizken zeytinyagligi yapan kisiler kivirmanin bir yolunu bulurlar belki ama onlar da ben de olan biteni biliyor olacagiz. Sayfalarca yazi yazdim, her yazdigimi da tek tek anlattim. Saygisizliklar disinda elle tutulur, ipe sapa gelir tek bir argüman yok. 2 cümle var kurulan: Kewell, Baros sakatti. Mustafa Sarp ve Mehmet Topal yüzünden basarisiz olduk. Iddia ediyorum: Rijkaard sezon sonunu göremeyecek! 2009/2010 futbol sezonunda Galatasaray A takimi teknik direktörü olarak Rijkaard'in performansi kötü degildi, rezildi!

Ben forumda futbol bilgisi cok yüksek insanlarin cogunlukta olmasini beklemiyorum. Bilmemek ayip degildir. Bilmedigini farkinda olmayip bildigini sanmak ayiptir ama.

Biri sakinlikle hirsi birbirine karistirmis. Sakin ve mülayim olabilirsiniz ama bu sizi hirssiz yapmaz.

yahu sarp la,barış la,topal la,çökmüş ayhan la rijkaard nasıl 4-3-3 oynatsın?,şimdi diceksin sistemi oyunculara göre ayarlasın falan filan,yok kardeşim yok işte,bu adamın oynatcağı taktik bu,4-3-3 oynatcak yara yırta oynatcak bunu,rijkaard ı getiriosan ona 4-3-3 e uygun adamlarda verceksin,yada onun istediği adamları transfer etceksin,etmiyosan rijkaard ı da getirme,bu yükü rijkaard a yıkamazsın.

Ulan yeter be bu nedir arkadaş önüne gelen rijkaard üzerinden prim yapmaya,egosunu tatmin etmeye çalışıyor.Klavye başında mastürbasyona devam edin.

yahu sarp la,barış la,topal la,çökmüş ayhan la rijkaard nasıl 4-3-3 oynatsın?,şimdi diceksin sistemi oyunculara göre ayarlasın falan filan,yok kardeşim yok işte,bu adamın oynatcağı taktik bu,4-3-3 oynatcak yara yırta oynatcak bunu,rijkaard ı getiriosan ona 4-3-3 e uygun adamlarda verceksin,yada onun istediği adamları transfer etceksin,etmiyosan rijkaard ı da getirme,bu yükü rijkaard a yıkamazsın.

Elano'ya "kendi yari sahani gecmiyceksin" direktifini veren adama herseyi yikarim ben.

Bu arada

Ulan yeter be bu nedir arkadaş önüne gelen rijkaard üzerinden prim yapmaya,egosunu tatmin etmeye çalışıyor.Klavye başında mastürbasyona devam edin.

Moderatörler görevini yapsa is bu radde varmaz zaten.

şüphesiz ki:b5:

ya Rejkaard'ın gitmesini bende istemiyorum ama bu adam bu sezon başarısızdı en azından bunu kabul etmek lazım..körü körüne bağlanarak(mecazen söylüyorum,kimse alınmasın üstüne) olur mu bu işler,adam dünyaca ünlü diye hiç mi eleştirilmeyecek?

bide rejkaard başarısızdı dediğimiz zaman,sorunu kadro yetersizliğine bağlayanları hayretle karşılıyorum..saygılar

Sen daha ılımlısın.Rijkaard'ın gitmesini hiç mi hiç istemiyorum.Üstelik bu adam asla bir dokunulmaz değil,yeri geldiğinde eleştirilir, eleştirilmeli de.Rijkaard evet geçen sezon başarısızdı,ama kadro yetersizliği gerçekten vardı.Bakıyorsun forvette ,Baros gibi bir isim var.Ama adam bilmem kaç ay sakat kaldı.Sağ kanada bakıyorsun Keita TSL'nin sol kanadını hallaç pamuğu ediyor.Sol kanatta Arda desen öyle kaç asist yapmıştı geçen sezon hatırlayamıyorum.Defansta Servet gibi bir cengaverimiz vardı.Ha keza Neill i de biliyoruz.Ama bu ofans ile defans arasındaki iletişimi sağlayacak orta saha olmayınca yapacak birşey yok.Ayhan,Sarp,Topal ile yapılacak işler değil bunlar.Orta sahamız hiç iyi değildi.Dolayısıyla bu yoklukta çok puanlar kaybettik.Bu sene yeterli orta saha oyuncuları alınmazsa Rijkaardın hiçbir suçu yok ki.Gelen transferleri o istteti diyip öne Jo ile Gio'yu veriyorlar.Jo'yu Rijkaard'ın isttetiğini hiç düşünmüyorum, ama giovanni'Yi gerçekten istetmişti.TSL'de henüz pek birşey yapmış sayılmaz ama yine de fena sayılmayacak performans sergiledi.Şimdiyse DK'Da görüyoruz neler yptığını,peşinde kimlerin olduğunu....Bence Rijkaard bir şanstır,değerlendiremezsen o ne yapsın.Adım gibi eminim ki GS'Den gönderildiği zaman başına geçeceği takım EPL, LA LİGA, SERİE A gibi liglerin ilk 3 sıraındaki takımlarından birisi olacaktır.

birileri adam olmakla bilgili olmak arasındaki farkı da kaçırmış olabilir.iyi bak geri sayfalara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt