GSC Haber Frankowski’nin Yetkilileri Galatasaray ile Görüşmek İçin İstanbul’a Geldi

Bence Frankowskide Jelertte Cuestada Mümkünse gönderilmeli.Cuesta yerine Arda asla siritmaz gibi duruyor.Sagbek için kesinlikle transfer şart.Umalimki ivedilikle cozulebilsin.Ali Turap ile ile Jelert arasında hiçbir fark yok.Tek fark fiyatları.

3lü kanat bek alınıp 4 lü oynatılan bir şehit daha.Yenisi geliyor.

Asil kimseyi almadan direkt gondermek lazim. Zaten varligi birsey ifade etmiyor.
Senin bakis acini anliyor ve katiliyorum ama bu yonetimle jelert yerine cuesta v2.0 gelsin istemem(pozisyon olarak degil dedigim tabi, bosa harcanan para olmamali osi transferinden sonra artik)

Senin bakis acini anliyor ve katiliyorum ama bu yonetimle jelert yerine cuesta v2.0 gelsin istemem(pozisyon olarak degil dedigim tabi, bosa harcanan para olmamali osi transferinden sonra artik)
Bosuna para harcamaya gerek yok zaten sag beke, git Semedo'yu alsinlar belese.

Jelert ve Frankowski hic birseye yaramiyor, zaten bu Jelert'ten beklentisi olan futbol namina kor gozlere sahip insanlar olabilir anca. Fiziksiz oyunla anca Danimarka liginde oynayabilir bu cocuk.

Bosuna para harcamaya gerek yok zaten sag beke, git Semedo'yu alsinlar belese.

Jelert ve Frankowski hic birseye yaramiyor, zaten bu Jelert'ten beklentisi olan futbol namina kor gozlere sahip insanlar olabilir anca. Fiziksiz oyunla anca Danimarka liginde oynayabilir bu cocuk.
Buna itirazim yok.

Yonetime guvenmiyorum.

Milyon eurolar çöp ediliyor.Beğenip aldıran herif kovulmadığı sürece bunları yıllarca görmeye devam ederiz.

Unutmayiniz ki , futbolculari kenara koyun.

Asil tendonsuz biyikli arkadas Doue bitirseydi, elimizde 25 -30 M luk bek vardi su an

Kimse silah zoruyla bu futbolculari getirmedi. Onaylanmamalari, verim vermemeleri ya da verecek dogru secenek olmadiklari transfer heyeti ve hocaya, giren kazik biyikliya yazar

İnanılmaz derecede ümitli olduğum bir transferdi ama sanki bize imitasyonunu göndermişler gibiydi.

Eyüpspor ile deplasmanda oynadığımız maçı sahaya çok yakın bir yerden izledim. İlk yarı resmen Frankowski önümde gibiydi o maçtan sonra ümidi kestim.

Acayip öz güvensiz oynuyordu ve her hareketinden acemice davrandığı ortadaydı. Dikiş bir kere tutmadı bu saatten sonra da tutması pek mümkün değil.

Umarım çok zarar etmeden çıkarız.

galiba sezonun en büyük hayal kirikligi

ulan Lens taraftari bunun icin mi agladiniz zirladiniz

Arkasına adam kaçiriyordu. Namğlup sampiyonlugumuzu kendi yüzunden kaybettik

Geri
Üst Alt