Asil kimseyi almadan direkt gondermek lazim. Zaten varligi birsey ifade etmiyor.Adam almadan gonderilmemesi lazim.
yep, yedek iş görüyor bence2003 luden mi yirtiyor diyorsun
Senin bakis acini anliyor ve katiliyorum ama bu yonetimle jelert yerine cuesta v2.0 gelsin istemem(pozisyon olarak degil dedigim tabi, bosa harcanan para olmamali osi transferinden sonra artik)Asil kimseyi almadan direkt gondermek lazim. Zaten varligi birsey ifade etmiyor.
Bosuna para harcamaya gerek yok zaten sag beke, git Semedo'yu alsinlar belese.Senin bakis acini anliyor ve katiliyorum ama bu yonetimle jelert yerine cuesta v2.0 gelsin istemem(pozisyon olarak degil dedigim tabi, bosa harcanan para olmamali osi transferinden sonra artik)
BUNA BONSERVIS Verdik mi ? yada zorunlu opsyion var miydi?Uzuldum diyemem.
Inanilmaz hayal kirikligi yasadim.
Ama bu aksiyon aliniyorsa, jelert tutulacak, oda tutulmayacansa gencolar yedek bek olacak.
Buna itirazim yok.Bosuna para harcamaya gerek yok zaten sag beke, git Semedo'yu alsinlar belese.
Jelert ve Frankowski hic birseye yaramiyor, zaten bu Jelert'ten beklentisi olan futbol namina kor gozlere sahip insanlar olabilir anca. Fiziksiz oyunla anca Danimarka liginde oynayabilir bu cocuk.
Vardi, her neyse devreyede girmis - bilmiyoruz neydi cunkuBUNA BONSERVIS Verdik mi ? yada zorunlu opsyion var miydi?
Ağzından bal damlıyor kral, çabuk gitmeli.O da gidecek.