Fransa'da Saldırı: 84 Ölü, 120+ Yaralı

Üzülmem falan ne demek ya senin benim gibi masum insan ölüyor orda. Gerci üzülmüyorsan masum olamazsin insan hic olamazsin

200 e yakin ölü var deniyor , kamyondan inen teröristler bir sürü rehinede almis diyorlar...

Ölü sayısı 73 olmus aga ben cidden analamıyorum bu fransa uyarmadımı bugün için o kadar insanın oldugu yere böyle bir güvenlik önlemi her türlü almıssındır nasıl o kamyon bu kadar insanın içine dalabiliyor yani bu bekleniyordu.

Ölü sayısı 73 olmus aga ben cidden analamıyorum bu fransa uyarmadımı bugün için o kadar insanın oldugu yere böyle bir güvenlik önlemi her türlü almıssındır nasıl o kamyon bu kadar insanın içine dalabiliyor yani bu bekleniyordu.

Kardeş manyağın biri normal bir kamyonla kalabalığın içine dalmış nasıl engelleyeceksin? Bazı şeyleri engellemek o kadar kolay değil. Bir kamyon bir kişi ve sonuç bu oluyor.

Bu tip eylemlerin gunumuzde engellenmesi mumkun degil , burada silah yok bomba yok , silah olsa bile katliam oyle islenmedi

Bir kamyon ele gecirmek kadar kolayi var mi , adam dusunmus , insanlar ortalikta ,havai fisek gosterisine odaklanmis ,yani bu tip bir saldiriyi kimse onceden tahmin edemez ,engelleyemez

Bu ayrica sunu ortaya koyuyor , tek yontem silah bomba degil .. Al sana hic beklenmeyen yeni bir yontem ..

Adam irkcilik yapiyor, bizim sözde akli basinda kongre üyesi susturmayin, herkes istedigini söyleyebilir diyor.

Bi gidin bu dünyadan, irkciliga yer yok.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Fransa ve Türkiye İşid eylemlerinde ortak hedef oldu bir sürü kayıp yaşandı Suriye meselesinde daha ciddi adım atması gerekir bu iki ülkenin.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bomba momba derken artık yolda giderken yanımızdan geçen kamyon-otobüslere de dikkat edeceğiz!!! milleti evine hapsedecekler şerefsizler!! bu arada nice kenti bu cihatcı sapıklara en çok katılım olan şehirmiş fransa'da.

CnXFqAGWYAA3y0X.jpg

bu kamyonla insan ezme bir aralar filistin'de popülerdi.silahı olmayan filistinliler böyle eylem yapıyordu.

Fransa TÜRKIYE de terör saldirisi olacak diye konsolosluklarini kapatip , etkinlikleri iptal ettirmisti maallesef kendi evinde olacagini tahmin edememis, bencede bu terör olaylarini engellemek gercekten imkansiz gibi...genelde bu eylemleri yapanlar daha önce trafik cezasi bile olmayan insanlardan seciyorlar, cünkü digerleri gözetim altinda polis tarafindan..

ya kardeş sen iyi misin?
insan ölüyor hala ne saçmalıyorsun
geçen de bu tarz yorum yaptın

insan ol ya da sus

Kes len .. insanlığı senden mi öğrenecem.. Ne oldu böyle yazınca daha mı üstün insan oldun ?

Git oku tekrar benim yazdıkları mı beyni lens arkadaş..

Geri
Üst Alt