Fransa'da Saldırı: 84 Ölü, 120+ Yaralı

Adım gibi eminimki o kamyon şoförü de sizi dünyadan sileceğiz Allah tez vakit de demiştir..

Aynı Işid kafası işte.. suç sende değil seni konuşturanlarda..

İnsanları Dünyadan Silme öldürme üzerine olan beyniniz yüzünden bu hale geldi durumlar..

lan ahmak mısın
senin gibi faşistleri dünyadan sileceğiz

sizler yüzünden bu dünya bu halde ırkçılığınız yüzünüzden
adam gibi yaşamayı İNSAN olmayı öğrenebilirseniz
o zaman yaşanabilir hayat içerisinde olacağız

ama sizleri ya adam edeceğiz ya da defedeceğiz

Onlari yazanlarin teröristten farki yoktur, serefsizler. Insan ölüyor lan, hic mi kafaniz calismiyor.

Ölümü oyun saniyor gavatlar. Masum insanlar hayatini geri dönüssüz kaybediyor, yorumlara bak.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Onlari yazanlarin teröristten farki yoktur, serefsizler. Insan ölüyor lan, hic mi kafaniz calismiyor.

Ölümü oyun saniyor gavatlar. Masum insanlar hayatini geri dönüssüz kaybediyor, yorumlara bak.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Yaşanan bu olaya sevinen herkes potansiyel teröristtir, yarın öbür gün canlı bomba olmak da ister.

muslumanlik bitmis

bu isid serefsizleri de musluman filan degil. bunlari destekleyen de musluman degil

Spiker söyledide harbiden bunlar Euro 2016 da neden yapmadı yapmak isteyipte yapamadılar mı acaba

CnXHz_8WAAELPbA.jpg

artık sivil-terörist ayırt etmez musul ve rakka'yı dümdüz ederler!!!

Şu forumda çok zeki insanlar var.. bu olayı anlamanız gerekir aslında..

Neden İngiltere değil de Parsi.. Fransa'ya küresel güçler Afrikadaki elmas ve petrol yataklarından çekil git diyor..

Ruslara yaptığı gemiyi parasını ödedikleri halde Mısır'a verdiler..

Abd ve Rusya göz göre göre Ab'yi teröre boğdurmaya çalışıyorlar..

Bu hem abd nin hemde Rusya nin işine geliyor..

Bu terörün ideolojiyle dinle falan hiçbir alakası yok.. Amaç belli

Bu Dünya yi temizleyecek tek sey Israfil isimli melegin üfleyecegi sür...Ulan seytan bile Allaha beni neden yarattin senin kullarin benden beter diyordur...

lan ahmak mısın
senin gibi faşistleri dünyadan sileceğiz

sizler yüzünden bu dünya bu halde ırkçılığınız yüzünüzden
adam gibi yaşamayı İNSAN olmayı öğrenebilirseniz
o zaman yaşanabilir hayat içerisinde olacağız

ama sizleri ya adam edeceğiz ya da defedeceğiz

Sen önce bi insan ol.. Biskivü bebesi..

Terör olayları ile ilgili bi fikrin varsa söyle diyecem sen pokemon derdindesindir süt bebesi..

Önce karşındaki ile nasıl tartışılır onu önce bi öğren..

Elinden kekini bırak pokemon oyununu da bırak sütünden büyük bi yudum al sonra aç kitap oku biraz..

Terör nedir ne değildir diye...

sizi Sulh'a davet ediyorum

bu elim olayda hayatini kaybedenleri ve yakinlarini dusunup bu baglamda yazalim
boyle bir olaydan sonra isid diye hemen ulkemizdeki cogu isidden kacan suriyelilerin hepsine terorist damgasi vurmak cok cirkin bir hareket ayriytten

Spiker söyledide harbiden bunlar Euro 2016 da neden yapmadı yapmak isteyipte yapamadılar mı acaba

Cunku cok fazla guvenlik cemberi var , 18 gun kaldim fransada, 3-4 yerde kademe kademe araniyorsun, arac sokulmuyor gibi engellemeler var. Orada yakalanmalari ,eylemi gerceklestirememeleri cok daha ihtimal dahilinde

Ama boyle kontrolsuz kalabaliklarin icine bir sekilde girmek daha beklenmeyen bir durum .. bunu da yapamayacaklarini dusunduklerinde ornegin bir yer alti diskosuna girip yangin cikariyorlar

bozmak korumaktan her zaman cok daha kolaydir , hele de kendi canlarini da kaybetmeyi goze almislarsa onlemek sadece istihbarat ile olur .. o asamayi gecerse engellemek soz konusu degil

Sen önce bi insan ol.. Biskivü bebesi..

Terör olayları ile ilgili bi fikrin varsa söyle diyecem sen pokemon derdindesindir süt bebesi..

Önce karşındaki ile nasıl tartışılır onu önce bi öğren..

Elinden kekini bırak pokemon oyununu da bırak sütünden büyük bi yudum al sonra aç kitap oku biraz..

Terör nedir ne değildir diye...

pokemon konusundaki yorumlarıma bak öyle gel senin gibiler ne bilecek okumayı ön yargılı faşist insanlarsınız

neyse haklısın en iyi Türk ırkı en büyük Türk ırkı
tamam bende %40 almanım %40ermeniyim %10 türküm %10 kürdüm ama olsun en iyi Türk ıkı
hadi kaybol faşist

Bu şerefsizliktir.. Türkiye Cumhuriyeti hiçbir terör unsuruna yardakçılık yataklık yapacak kadar şerefsiz olmamıştır..

Bunu idda eden kabul eden ima eden de net vatan hainidir şerefsizdir..

Terörden ençok zarar gören ülkeyiz.. acısını biz biliriz..

Allah Türk düşmanlarının Türkiye Cumhuriyetinde gözü olanların belasını versin..

Olayın vehametine mi üzüleyim; Fransa'daki ölülere sevinen, içi çürümüş insanlarla dolu bir memlekette yaşadığıma mı üzüleyim bilemedim. Allah sonumuzu hayır etsin :cower:

Geri
Üst Alt