Fransa'da Saldırı: 84 Ölü, 120+ Yaralı

Allah akıl fikir versin bazılarına.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Terror artik durmali.. noluyor böyle ya

Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk

ulan abd-fransa emperyalist sömürgeci tamam anladık ama islam dünyasınında artık kendine çeki düzen vermesi gerekiyor. ''gerçek islam bu değil'' lafıyla bu saldırıların içinden kendini sıyıramaz.

Kimsenin ab'yi bitirmek istedigi falan yok. İslamci teror orgutu adiyla yarattiklari bu canavarin tek amaci var islamiyetin global bir tehtit unsuru olmasini saglamak.

Bu ve bu gibi olaylarla gelecek nesillerimyavasca islamdan sogutup o buyuk son gelecek. 1600 yil once yazilmis dunyanin sonunun nasil bir yer olacagi malesef bunlar daha baslangic.

Birde baska bir senaryo var gelecegin enerji sistemleri icin en mukemmel yerlerin coller oldugu ve suriyeye girip bu ekonomik payi elde etme istegi.

Her seyin kokteyl oldugu bir donem ne diyeyim Allah islah etsin.

Her olayın bir neden-sonucu vardır muhakkak. Sen adamların petrolünü sömürmek için demokrasi adı altında ülkesini işgal edersen, ebu gureyb'de adamlara insanlık dışı işkenceler yaparsan onların çocukları, ailesi gelir ışid diye örgüt kurar intikam diye senin ülkende de böyle bombalar patlatır.

Tek taraflı suç yok, suçlu olan iki taraf. Şaşırmıyorum tabii ki, umarım bundan sonra böyle olaylar ne Irak'ta ne de Fransa'da yaşanır. Lakin artarak devam edecek.

Her olayın bir neden-sonucu vardır muhakkak. Sen adamların petrolünü sömürmek için demokrasi adı altında ülkesini işgal edersen, ebu gureyb'de adamlara insanlık dışı işkenceler yaparsan onların çocukları, ailesi gelir ışid diye örgüt kurar intikam diye senin ülkende de böyle bombalar patlatır.

Tek taraflı suç yok, suçlu olan iki taraf. Şaşırmıyorum tabii ki, umarım bundan sonra böyle olaylar ne Irak'ta ne de Fransa'da yaşanır. Lakin artarak devam edecek.
Fransa 1920de suriye ve lubnanda manda yönetimi kurdu. Suriye mandası fransanın hakimiyetine girince çeşitli etnik gruplara bölündü. Bu etnik çatışması çok derin bi konu. Şuan bizde suriyeyi karıştırma konusunda etkin görülüyoruz.

Kimsenin ab'yi bitirmek istedigi falan yok. İslamci teror orgutu adiyla yarattiklari bu canavarin tek amaci var islamiyetin global bir tehtit unsuru olmasini saglamak.

Bu ve bu gibi olaylarla gelecek nesillerimyavasca islamdan sogutup o buyuk son gelecek. 1600 yil once yazilmis dunyanin sonunun nasil bir yer olacagi malesef bunlar daha baslangic.

Birde baska bir senaryo var gelecegin enerji sistemleri icin en mukemmel yerlerin coller oldugu ve suriyeye girip bu ekonomik payi elde etme istegi.

ya kardesim birakin bu komplo teorilerini allah askina.isid i dis gucler yaratmis olabilir ama kanmaya hazir bir musluman toplulugu var cehalet ve vahhabilige gomulmus bi ortadogu var. Kendi suclarimizi gormeyelim cehaletimizi yanlislarimizi gormeyelim dis gucler enerji icin muslumanliktan sogutmak icin yapiyor filan diyelim.50 bin 60 bin kisiden soz ediyoruz ki milyon taraftari olan bi orgut.

Bos Bos muhabbet iste...daes denen örgüt 1 günde kurulmus binlerce eleman , silah mühimmat , lojistik destek tanklar , ucaksavarlar falan filan bulmuslar , milletin sictigi boku uydudan gören amerika, israil ve rusya o sirada kis uykusuna yatmis...tipki el kaide ve usama bin laden gibi.. adami ne gören oldu nede duyan amerika iraki isgal etmek icin uydurdugu kendi kurdugu ve isi bitincede sessiz sedasiz bitirdigi bir örgüt , bin ladenide güya öldürüp denize attilar :D :D sonra burda TÜRKIYE yi ve ISLAMI suclayan turp beyinliler...

cocuk gibiyiz, agu cugu demek yerine okyanusta bir damla kadar bilgimizle siyasi cikarimlar yapiyoruz bir de oyuncak yerine silahlarla oynuyoruz o kadar

bi kotu varsa mutlak kotudur ve karsisinda mutlak iyiler savasmalidir

cizgi film gibi

ve tabi iyiler kazanicak her daim oldugu gibi

olay oyle diil

turkiye fransa coook iyi olmadigi gibi isid icin kendini olduren adam da mutlak kotu diil

nefretimiz yuzunden oluyoruz olduruyoruz ya dogrudan ya da dolayli

nefretimizin sebebi ise en basta bize ogretilen sozde "mutlak dogrular" farkedin bunu

futursuzca cevrenize ates actiginiz kabugunuzdan cikin da gercek hayata bi bakin derim

attiginiz bir adim, burda soylediginiz herhangi bir soz

savasta bir taraf yapiyorsa sizi, boyle bir anda bile nefret yuklu tartismalara surukluyorsa

uzaklasin derim

benim dusuncelerim sizin gercekliginiz olamaz biliyorum ama benim gibi en buyuk amaci nefret havuzuna bir damlalik bile katki yapmamak olan bir insanin amacini en buyuk amaciniz olmasa bile paylasin derim.

neden bunu istiyorlar. ellerine ne geçecek böyle olunca, Millet Hristiyanlığa mı geçecek veya Musevi mi olacak. İslamın varlığı niye rahatsız ediyor elemanları. Kendi dinleri yok oluyor veya yok olacak diye mi bu düşmanlık. Durum böyleyse doğrudan Allah'a savaş açmışlar o zaman.

Yemin ediyorum her sokağa çıktığımda sanki bir şey olacakmış gibi hazırlıklı çıkıyorum. Dünya ne hale geldi ,neden acıyla beslenir insanlar. Şu yaşımda, erkek Halimle ağlayacağım. Yarın senin benim annemin kızımın kardeşimin olmayacağı ne malum. Bilmiyorum , bu dünyada yaşamak ; ölmekten daha zor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ya kardesim birakin bu komplo teorilerini allah askina.isid i dis gucler yaratmis olabilir ama kanmaya hazir bir musluman toplulugu var cehalet ve vahhabilige gomulmus bi ortadogu var. Kendi suclarimizi gormeyelim cehaletimizi yanlislarimizi gormeyelim dis gucler enerji icin muslumanliktan sogutmak icin yapiyor filan diyelim.50 bin 60 bin kisiden soz ediyoruz ki milyon taraftari olan bi orgut.

Whatsapp arkadas grubunda sunu yazdim.

Haritadan sileceksin ... Cografyasini
Cahiller cunku sonsuza kadar cahil yetisecekler birde inanilmaz ...lar bosuna bu cografyaya surekli peygmber gonderilmedi kodu bozuk yavsaklarin.

2000 yil gecse de ayni riyakarlik ayni itlik hep.

Ek olarak isidin kimin tarafindan olusturuldugu canavar ortada bosuna bu konuda tartismayalim. Din en kolay somurme yontemi oldugunu bende savunuyorum malesef bunun icin islami teror orgutu olusturuldu. 5 sene oncesi muslumanliga bakis ile su anki bir mi peki? Bunun en buyuk nedeni nedir? Surekli muslumanlarin kullanildigi bir dunya var 11 eylul ile birlikti orta doguda yeni bir harita cizilip kartlar yeniden dagitildi.

İsin ozu ayni noktalara cikiyoruz. Koynunda akrep beslersen gelir bir gun seni sokar. İsid denilen canavarda suclu yok zaten suclular var. Herkesinno bolgeyle ilgili bir plani var. Ruslarin hayalleri, amerikaninmorta doguyu elinde bulundurmasi, fransa ingiltere almanyanin burdan nemalanmak istemesi, arap krallarinin amerikanin kolesi olmasi ve bana dokunmayan yilan seklinde tavri. İran seriat ayagina bunlara verdigi destek. E bizde malum. İsraili saymiyorum bile.

Kucuk bir bebegin ilgiden sapitip huysuz bir cocuk olup cikmasi gibi bir olay bu.

Emerji ve coller kismini yine de bir dusun. Diger sey ek bilgiydi sadece 1600yil once yazilmis ek bilgi.

Yemin ediyorum her sokağa çıktığımda sanki bir şey olacakmış gibi hazırlıklı çıkıyorum. Dünya ne hale geldi ,neden acıyla beslenir insanlar. Şu yaşımda, erkek Halimle ağlayacağım. Yarın senin benim annemin kızımın kardeşimin olmayacağı ne malum. Bilmiyorum , bu dünyada yaşamak ; ölmekten daha zor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

.. Atatürk Havalimaninda gerceklesen o hain saldirida esimin ailesinden iki kisi olay yerinden yarim saat önce ayrildi. Sadece yarim saat. Yani düsünmek bile istemiyor.. bavul gec gelebilirdi, ucak rötar yapabilirdi.. Insan algilayamiyor.

Allah'ın belası pislik caniler, şerefsiz herifler ben bu terör belası da Dünya'nın başına artarak bela olmaya devam ediyor. Kim bu İŞİD'i yarattıysa daha önce görülmemiş bir terörist grup yarattı ve başta çok hafife alındı. Adamları başka terör örgütleriyle kıyaslayıp hafifletiliyor özellikle ülkemizde çok göz yumuldu zamanında yapılanması
önemsenmedi. Tam kana susamış caniler, yaratıldı ve ihmal bu canavarı büyüttü malesef hala yeterli ilgi gösterilmiyor her seferinde katliam yapmaya devam ediyor.

Not: Ha bu arada uykudan uyandım şöyle 5 dakika haberlere bakayım inşallah bir yer patlamamıştır dedim. Artık özellikle Atatürk Havaalanı saldırısında sonra geceleri ara ara uyanıp haberlere bakıyorum korkuyla

Son düzenleme:
İnsan canının ne kadar ucuzladığını bir kez daha gördük. Yine masum insanlar öldü. Yanlız medya Fransa'da en ufak olay yaşansa Facebook bayraklı resimler falan hazırlatıyor. Türkiye'de kaç masum insan saldırılarda öldü bukadar gündem olmadı ve asla olmayacaktır. Batılı devletlerı eleştiren üyelere ırkçı deseniz de ölülere bile eşit mesafede değil diğerlero. İslam ile sorunları olanlarda hemen gelmiş gerçek İslam bu değildir kesin demiş.. Teröristin dini imanı olmaz ama siz bunu anlamamak için her şeyi yapıyorsunuz. Hayatta tutunacak hiçbir dalı olmayan beyinsizleri bulup 3-5 hap veriyorlar sonra beyin ölümü gerçekleşiyor ve karşımıza terörist olarak çıkıyor..Fransa'nın başı sağolsun... Silah lobisi terörden besleniyor ve bu kapitalist düzende herkes daha fazla para kazanmak istediğinden terör genel anlamda dünyada hiç bitmeyecektir.

Öncelik ile ölenlere rahmet, yaralilara sifa diliyorum.

Pardon ama artik kacisimiz yok... Türkiye´de Avrupa birligi ve Nato´ya bagli, yani güclülerin yerinde 10 yillardir saf tutan, ve bir nevi bunun meyvesini yigen bir Ülke, özellik ile maddi acidan. Birde orta doguda dengelerde oynamaya calisti, sonra boyunun ölcüsünü de aldi zaten. Fransa devleti zaten, büyük baslardan. Diger Ülkelerede sicrayacak gibi. Olan kisaca budur, savas alanina cevrilen ortadogu, artik o savasi, oralari karistiran devletlerin evlerine tasiyor.

Fransa´da olunca, Avrupa´da olunca, ve tabi ülkemizde olunca. Medyada yer aliyor, görüntüleri, insanlari görüyoruz, ve dogal olarak icimiz parcaniyor. Insanlar Islama, ve müslümanlara karsi, nefret ile bakmaya basliyorlar. Ama hic görmediklerimiz, cok fazla haber olmayan, neler neler var.
Ve simdi düsünün ki, Körfez savaslarindan beri, o arap bölgelerinde öldürülen SIVIL sayisi 3 Milyon. 3 Milyon masum insan ölmüs, 3 Milyon insanin ailesi parcalanmis, büyük bir nefret ve kin tohumu ekilmis oralarda. Nefret, elbet ki nefret dogurur. Ve bütün terör örgütlerinin tohumu bu ölümlerdir, her bir ölüm, yeni potansiyal teröristler doguruyor. Ve ölümler devam ettikce, insanlar radikallesmeye de devam ediyor. Ve en son tohumu da ISID gibi, hepsinden radikal bir örgüt dogurmustur. Sadece gayri müslümleri degil, müslümanlari da kafir ilan eden bir örgüt. YPG yada Pesmerge catisinda savastiklari 90% ile sunni Kürt. ISID eylem yapan ilk cihadist örgüt de degil, ama Türkiye gibi Müslüman ülküleri de hedef haline getirmek istemezlerdi. Artik herkes acik hedef oldu.

Gercekler bazen acidir, ama ISID´in yaptigi olay, Dünya´nin lider devletlerinin kendilerinden binlerce kilomtre uzaklikda sürdürdükleri savaslari, o ülkelerin evlerinin icine tasimakdir. Avrupanin sivillerini cok ekstrem bir sekilde hedef almaya basladilar artik. Isin aci tarafi ise, bu günahlari, masum, hic bir alakasi olmayan, sadece hayatini sürmeye calisan sivillerin sürmesi.

Ve bu isin artik güvenligi de kalmadi.

Bizim Bremen göt kadar sehir, 3 tane caminin, bunlara yakin oldugunu ben biliyorum, benim bildigimi polisde biliyor, ama hic bir hamle yok. Gözetliyor Bundesverfassungschutz ancak. Almanya´daki yapilanmalardan haberim oldugu icin, olasi bir eylemin nerede olabilecegini hesaplayamaya calisiyorum, ve evimde emanet tasiyorum o günden beri. Hadi bizim mahallede, benim gibi evinde emenat tasiyan bazi aileler var. Belki 1-2 dakika direnc gösteririz, yada kendimizi koruyabiliriz, o sok aninda elimiz tutarsa.
Ama biraz ötedeki evlerde, saglam kapilar bile yok. omuzun tik diye kirabilecegin ev kapilari. Hic bir sikinti görmemis, hayatini rahatca yasiyan, hic bir güvenligi olmayan mahalleler, gerektirmeyen. Buraya eylem icin silahlar ile dalsalar, polis felan müdahale edene kadar yüzlerce insani bir kac dakika icinde katlederler.

Terör artik ciddi bir tehlikedir, hele Türkiye ve Fransa´da yasayan insanlar icin. Kalabalik mekanlardan, mümkün oldukca uzak durmaya bakmak lazim. Cünkü bu bitmeyen eylemler, olasilik olarak, daha büyük eylemleri cagristiriyorlar. Bu daha baslangic gibi duruyor.

Ve biz sadece burada sinirlenip, bogazimizi yorabiliriz, onu bunu suclayabiliriz. Kafamizin üzerinden oluyor hersey...

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt