Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fransa 1920de suriye ve lubnanda manda yönetimi kurdu. Suriye mandası fransanın hakimiyetine girince çeşitli etnik gruplara bölündü. Bu etnik çatışması çok derin bi konu. Şuan bizde suriyeyi karıştırma konusunda etkin görülüyoruz.Her olayın bir neden-sonucu vardır muhakkak. Sen adamların petrolünü sömürmek için demokrasi adı altında ülkesini işgal edersen, ebu gureyb'de adamlara insanlık dışı işkenceler yaparsan onların çocukları, ailesi gelir ışid diye örgüt kurar intikam diye senin ülkende de böyle bombalar patlatır.
Tek taraflı suç yok, suçlu olan iki taraf. Şaşırmıyorum tabii ki, umarım bundan sonra böyle olaylar ne Irak'ta ne de Fransa'da yaşanır. Lakin artarak devam edecek.
Kimsenin ab'yi bitirmek istedigi falan yok. İslamci teror orgutu adiyla yarattiklari bu canavarin tek amaci var islamiyetin global bir tehtit unsuru olmasini saglamak.
Bu ve bu gibi olaylarla gelecek nesillerimyavasca islamdan sogutup o buyuk son gelecek. 1600 yil once yazilmis dunyanin sonunun nasil bir yer olacagi malesef bunlar daha baslangic.
Birde baska bir senaryo var gelecegin enerji sistemleri icin en mukemmel yerlerin coller oldugu ve suriyeye girip bu ekonomik payi elde etme istegi.
Her seyin kokteyl oldugu bir donem ne diyeyim Allah islah etsin.
Kimsenin ab'yi bitirmek istedigi falan yok. İslamci teror orgutu adiyla yarattiklari bu canavarin tek amaci var islamiyetin global bir tehtit unsuru olmasini saglamak.
Bu ve bu gibi olaylarla gelecek nesillerimyavasca islamdan sogutup o buyuk son gelecek. 1600 yil once yazilmis dunyanin sonunun nasil bir yer olacagi malesef bunlar daha baslangic.
Birde baska bir senaryo var gelecegin enerji sistemleri icin en mukemmel yerlerin coller oldugu ve suriyeye girip bu ekonomik payi elde etme istegi.
Her seyin kokteyl oldugu bir donem ne diyeyim Allah islah etsin.
ya kardesim birakin bu komplo teorilerini allah askina.isid i dis gucler yaratmis olabilir ama kanmaya hazir bir musluman toplulugu var cehalet ve vahhabilige gomulmus bi ortadogu var. Kendi suclarimizi gormeyelim cehaletimizi yanlislarimizi gormeyelim dis gucler enerji icin muslumanliktan sogutmak icin yapiyor filan diyelim.50 bin 60 bin kisiden soz ediyoruz ki milyon taraftari olan bi orgut.
Yemin ediyorum her sokağa çıktığımda sanki bir şey olacakmış gibi hazırlıklı çıkıyorum. Dünya ne hale geldi ,neden acıyla beslenir insanlar. Şu yaşımda, erkek Halimle ağlayacağım. Yarın senin benim annemin kızımın kardeşimin olmayacağı ne malum. Bilmiyorum , bu dünyada yaşamak ; ölmekten daha zor.
Sent from my iPhone using Tapatalk