Fransa'da Saldırı: 84 Ölü, 120+ Yaralı

pokemon konusundaki yorumlarıma bak öyle gel senin gibiler ne bilecek okumayı ön yargılı faşist insanlarsınız

neyse haklısın en iyi Türk ırkı en büyük Türk ırkı
tamam bende %40 almanım %40ermeniyim %10 türküm %10 kürdüm ama olsun en iyi Türk ıkı
hadi kaybol faşist

Ben Türküm sen ERMENİYSEN bunu neden sorun yapıyon canım benim.. Gurur duyabilirsin kötü birşey değil hangi ırktan olduğun :)

O yüzdeler nasıl elde edilmiş bi öğren ebebeynerinden..

Ben Türküm sen ERMENİYSEN bunu neden sorun yapıyon canım benim.. Gurur duyabilirsin kötü birşey değil hangi ırktan olduğun :)

O yüzdeler nasıl elde edilmiş bi öğren ebebeynerinden..

senle alay ettim de anlayacak kapasiten yok aslanım

kaybol artık sus faşistliğin sana kalsın bıktırdınız

sen nasıl türksün? şansına türksün annen baban fransalı olmuş olsaydı sen fransız olacaktın ama sende bunu anlayacak ne beyin var ne kapasite sus gece gece yoruldum

CnXHz_8WAAELPbA.jpg

ne lojistik malzemesiymiş, fransadaki kamyonuda Türkiye den mi aldılar? Bırakın boş beleş şeyleri terör lanet olası baş belası bir şeydir. Dünyadaki büyük güçler isterse 1 günde biter.

senle alay ettim de anlayacak kapasiten yok aslanım

kaybol artık sus faşistliğin sana kalsın bıktırdınız

sen nasıl türksün? şansına türksün annen baban fransalı olmuş olsaydı sen fransız olacaktın ama sende bunu anlayacak ne beyin var ne kapasite sus gece gece yoruldum

Sende gram kadar yürek yok.. Gram kadar yüreğin olsa gerçek adını yerini söylersin..

Beyler gram kadar yüreğiniz olsa şu elim olay sonrası dünyanın geldiği nokta ve insanlık için yas tutardınız. İnsanlar ölüyor siz birbirinize kin kusuyorsunuz. Siz birbirinize kin kusuyorsunuz ve insanlar ölüyor. Aslında çok basit bir kısır döngü.

Fransa ulusunun başı sağ olsun.

Toplumumuz şizofreni yaşamaya devam ediyor, hala yok herşeyin sorumlusu batılı devletler :d gerçek islam bu değil, yok TC hiç bir terör örgütüne destek vermez vs.. Ulan daha bir kaç yıl önce PKK ile kol kola idi TC. Daha yakın dönemde ışidliler ülkemizi eğitim kampı olarak kullanmaya başladı. Bütün illerimize yayıldılar, hepsinin de farkında hükümet emniyet vs.

Bu şerefsizliktir.. Türkiye Cumhuriyeti hiçbir terör unsuruna yardakçılık yataklık yapacak kadar şerefsiz olmamıştır..

Bunu idda eden kabul eden ima eden de net vatan hainidir şerefsizdir..

Terörden ençok zarar gören ülkeyiz.. acısını biz biliriz..

Allah Türk düşmanlarının Türkiye Cumhuriyetinde gözü olanların belasını versin..

suriye'deki selefi cihatcılara MKE yapımı silahı kim yolluyor?

O kadar masum insan ölmüş hala fransızlar'ı batılıları suçluyor herifler. Keşke bir kere çıkıp şu din kardeşlerinizi cihatçıları suçlayabilseniz.

Hemen Türk hükümetini kötüleyecek bişeyler yazmalıyım...

fransadaki kardeşlerimize sabırlar versin allahım terörün ırkı dini milliyeti olmaz!

Geri
Üst Alt