Fransa'da Saldırı: 84 Ölü, 120+ Yaralı

tamam birader anladık çok sevindin saldırıya!!!

senin onca insanın hava limanı saldırısında ölürken sen davullu zurnalı köprü açılışı yaparsan adam niye üzülsün senin vatandaşına.sen kendi vatandaşına gerekli değeri vermiyorsan elin gavuru niye versin?
ne diyon? :/

Emperyalist devletlerin de suçu var demek isidçilik mi oluyor? Ortadoğu'da öldürülen sivilleri hangimiz görmezden gelebiliriz? Oh olsun falan diyenleri zaten ciddiye almanın lüzumu yok ama terörün sebepleri hakkında yorum yapan insanlar kimseyi savunmuyor sadece fikirlerini belirtiyor.. Katılmıyorsan düzgün bir şekilde söyle yok isidçi yok savunuyor falan geç bunları. .

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
adam hala savunmaya çalışıyo
emperyalistlermiş....ortadoğuda ölen sivillermiş
bizim ülkede ayda bir canlı bomba patlıyor
bizde emperyalist devletiz...ortadoğuda ölen sivillerden en büyük sorumlu biziz demekki.
kaybol şimdi

adam hala savunmaya çalışıyo
emperyalistlermiş....ortadoğuda ölen sivillermiş
bizim ülkede ayda bir canlı bomba patlıyor
bizde emperyalist devletiz...ortadoğuda ölen sivillerden en büyük sorumlu biziz demekki.
kaybol şimdi
Bak ben terörü savunmuyorum tahrik etmeye falan çalışıyorsun galiba.. Terör örgütleriyle komşu olan iç içe olan bir ülkede bomba patlaması için emperyalist olmaya gerek yok. Türkiye'de niye bomba patlıyor o zaman demek Irak'ta niye patlıyor demek gibi bir şey bunu da mı biz anlatalım bide kapağı takıp susturmuş gibi kaybol şimdi falan yazmış..

Son düzenleme:
Fransa'nın Suriye'de cihadçılara hediye ettiği kendi üretimi oyuncaklar

-Milan AntiTank Füzesi

-FAMAS-

APILAS Füzesi

CTzVR6mVEAA1PB-.png

CTzVSK3UsAAEcSr.png

CTzVRlWUYAAKvdC.png

pop quiz

Soru 1
Yilda milyonlarca masum coluk cocugun terörle ölmesine neden olan höşgörü dini hangisidir?

Soru 2
Kutsal kitapta ibadethanelere silah getirilmesini ve ibadethanelerin silah deposu olarak kullanmasina izin veren barış dini hangisidir?

Soru 3
"gazabımiz onlara gece uykudayken veya gündüz istirahat halindeyken geldi" diye geceleyin uykuda olan coluk cocuğu ana ve babalarinin kıyım kıyım dogranmalariyla uyandiran ve bundan buyuk bir ovguyle bahseden kutsal kitap hangisidir?

Soru 4
Dunyada teror olaylarinin yuzde 99.9'u hangi baris ve kardeslik dini mensuplari tarafindan gerceklestirilmektedir?

Soru 5
"Siz sevmesenizde savas size farz kilindi" diyerek inanirlarini savas etmeye tesvik eden kutsal kitap hangisidir?

Son düzenleme:
Ölen sivil vatandaşlar için üzülmemek elde değil ancak emperyalist ülkeler bu silahı kendi vatandaşlarına kendileri çeviriyorlar orta doğudan artık herkesin elini ayağını çekmesi lazım suçsuz günahsız insanların ölmesine sebep oluyorlar çünkü.

Terör benim gözümde hep suni bir kavramdır nasıl din bir amaca hizmet için kullanılıyorsa terörde aynı şekilde bir amaca hizmet için kullanılıyor,bizim ülkemizdede başka ülkelerdede bu hep böyledir.

Bak ben terörü savunmuyorum tahrik etmeye falan çalışıyorsun galiba.. Terör örgütleriyle komşu olan iç içe olan bir ülkede bomba patlaması için emperyalist olmaya gerek yok. Türkiye'de niye bomba patlıyor o zaman demek Irak'ta niye patlıyor demek gibi bir şey bunu da mı biz anlatalım bide kapağı takıp susturmuş gibi kaybol şimdi falan yazmış..

ırakta patlayan bombalarda bir emperyalistin orada olması neticesinde olan şeyler ırak kendi halindeyken bombamı patlıyordu?

Bu saldiriyi düzenliyenlerin allah belasini versin.Bu arada burda tüm sucu Islama atmiya calisan arkadaslarada sunu demek istiyorum: Bu Isid belasi bu zamana Kadar en cok müslümanlara cektirmistir.Medinede bile Bomba patlatan bir örgütün, bagzi kisilere ne kolayca müslümanlarin 99% temsil eden bir örgüt diye görüniyor daha anlamadim.

Yine nolmuş ya

Sent from my iPhone using Tapatalk

El Kaide, 2010'da yayınladığı yazıda insanların araçlarla da öldürülmesine değinmiş.

CnXKca_WEAEeK71.jpg

ırakta patlayan bombalarda bir emperyalistin orada olması neticesinde olan şeyler ırak kendi halindeyken bombamı patlıyordu?
Yok yukardaki arkadaş madem emperyalist devletler bedel ödüyor Türkiyede niye bombalar patlıyor biz de mi emperyalistiz dedi bende Ortadoğu zaten emperyalizmin hedefi ve terörün merkezi, biz de bu bölgedeyiz o yüzden Türkiye'de bomba patlaması Irak'taki kadar normal demek istedim. Irak'a emperyalizmin etkisi yok demedim yanlış anladın herhalde..

Çok ciddi bir küresel öfke birikti. Amerika'dan Afrika'ya Avrupa'dan Asya'ya kadar artan bir öfke. Hem ekonomik, hem politik hem kimlik yönünden mağdur orta-alt sınıfların, işgal ve müdahelelerle parçalanmış aile çocuklarının öfkesi. Neoliberal kapitalizmin vebatı-merkezli ırkçılığın, radikal din temelli örgütleerin birbirini besleyen çarpışmalarından etkilenen masumlar.

Dünyayı bu süreçlerden akıllı siyasi liderler kurtarır genelde. Ama malesef görüntü popülist demagogların tüm dünyada destek bulduğu ve işi daha da kötüye götürme ihtimallerinin fazla olduğu yönünde.

Yazık. O çocukların oyuncaklarını gördüğüm de hissettiklerim anlatılmaz. Çok zor durum. Fransa halkına ve tüm insanlığa geçmiş olsun.

Çok ciddi bir küresel öfke birikti. Amerika'dan Afrika'ya Avrupa'dan Asya'ya kadar artan bir öfke. Hem ekonomik, hem politik hem kimlik yönünden mağdur orta-alt sınıfların, işgal ve müdahelelerle parçalanmış aile çocuklarının öfkesi. Neoliberal kapitalizmin vebatı-merkezli ırkçılığın, radikal din temelli örgütleerin birbirini besleyen çarpışmalarından etkilenen masumlar.

Dünyayı bu süreçlerden akıllı siyasi liderler kurtarır genelde. Ama malesef görüntü popülist demagogların tüm dünyada destek bulduğu ve işi daha da kötüye götürme ihtimallerinin fazla olduğu yönünde.

Yazık. O çocukların oyuncaklarını gördüğüm de hissettiklerim anlatılmaz. Çok zor durum. Fransa halkına ve tüm insanlığa geçmiş olsun.
ilk paragraf :hat:

Fransa neden saldırıların hedefi oluyor iyi okumak lazım. Bu ülkede 6 milyon Arap müslüman azınlık yaşıyor, bunların entegrasyon sorunu var, bu sorun toplumsal ayrıştırmayı körüklüyor ve şiddeti doğuruyor.

Suriyeli Arap müslümanlara vatandaşlık verip, ülkenin demografik yapısını değiştirmeyi planlayanlar bu saldırıdan ders alırlar umarım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Entegrasyon sorunları var diye terör saldırılar mi organize ediyorlar? Entegrasyon sorunları yaşayan her etnik grup böylece terörist mi oluyor?

Bu saldırılar Fransadaki "Arap" kökenli insanları savunmak adına yapılmadı, kaos yaratmak için yapıldı. Ayrıca Parisdeki saldırıyı düzenleyen kişi Belçika'da doğdu ve büyüdü.

Entegrasyon eksikliği yüzünden olsaydı bizim Almancılar da potansiyel terörist olurdu.

Bu adamların anladığı İslam ile bizim dinimiz aynı değildir. Biz karıncayı incitme sakın diyen bir dine inanan insanlarız. Bunların Müslüman olduğuna inanmıyorum.

Fransa da yakın ırkçılık artacak göçmenlere karşı gerçi tayip amcaları kucak açar onlarada

Geri
Üst Alt