- 12 Haziran 2011
- 72.205
- 21.807
- 2.743
Sonunda.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben Evander'e kefilim, tabii bir transferin başarısını etkileyen 1001 tane farklı faktör var. Oyuncu gelir buraya uyum sağlayamaz ne bileyim takım arkadaşlarıyla kimyası tutmaz vs. onu bilemem ama Okan Buruk şu oyun planını oynatmaya devam edecekse Evander gerçekten özel bir oyuncu olarak o bahsettiği oyunu yönlendirecek rolü çok çok iyi oynayabilirEvander etkili olur mu. Brezilyalı olması beni cezbediyor su an sadece
@Vasfi Vural Donatla İlgili Bi Şey Paylaşılınca Vasfi'nin Ortalıkta Yokken Bi Anda Ortalığa Çıkması Hakkındaki Fikirlerin Nelerdir
Ne var la o fotoğrafa tıklayınca noluyor . Transfer nobetinden sultandim ben@Vasfi Vural Donatla İlgili Bi Şey Paylaşılınca Vasfi'nin Ortalıkta Yokken Bi Anda Çıkması Hakkındaki Fikirlerin Nelerdir![]()
Bu espri vasfi renkdaşın yumuşak karnı sanki, ben de farkettim. Kemal sunal filmleri gibi her seferinde güldürüyor zannımca@Vasfi Vural Donatla İlgili Bi Şey Paylaşılınca Vasfi'nin Ortalıkta Yokken Bi Anda Ortalığa Çıkması Hakkındaki Fikirlerin Nelerdir![]()
Şu En Güzel Kadınlar Konusunda Reddit Linkleri Konuşulduğu Zaman Fotoğraflar Açılmıyo Bulanık Demiştin Ya Reis Üye Olmak Mı Gerekiyo Ne Demiştin Ben De Fotoraflara Tıkla Açılır Demiştim Reis O OlayNe var la o fotoğrafa tıklayınca noluyor . Transfer nobetinden sultandim ben![]()
Ya da kadını beğenmiş diyip ortalığı karıştıralım reisBu espri vasfi renkdaşın yumuşak karnı sanki, ben de farkettim. Kemal sunal filmleri gibi her seferinde güldürüyor zannımca
Hayirli olsun, insallah bu forumdaki %90'lik anti kitleyi yaniltir, hepimizin hayrina olan bu olur ne de olsa.![]()
6 giyiyor adamOriginal mevki #8 yalniz