Fredrik Midtsjö KAP‘a Bildirildi!

Sonunda.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hayırlı olsun

Siyahi olmadığı için sıcak bakılmıyor olabilir bu transfere

Ooooo hayırlı olsun
Bence çok iyi bir performans gösterecek

Hayirli olsun, insallah bu forumdaki %90'lik anti kitleyi yaniltir, hepimizin hayrina olan bu olur ne de olsa. :)

Evander etkili olur mu. Brezilyalı olması beni cezbediyor su an sadece
Ben Evander'e kefilim, tabii bir transferin başarısını etkileyen 1001 tane farklı faktör var. Oyuncu gelir buraya uyum sağlayamaz ne bileyim takım arkadaşlarıyla kimyası tutmaz vs. onu bilemem ama Okan Buruk şu oyun planını oynatmaya devam edecekse Evander gerçekten özel bir oyuncu olarak o bahsettiği oyunu yönlendirecek rolü çok çok iyi oynayabilir

Bu sene Avrupa Ligi ve kendi liglerinin şampiyonluk turu gibi bir turnuvaları var o maçlarda izledim aç buçuk. Bizim Avrupa Ligi grup serüveninde açık ara takımın enn enn iyisi kim diye sorsak Marcao 'ydu deriz ya Midtjylland için de koşulsuz Evander di bu oyuncu izledim maçlarda. Hani öyle ki adamlar sahada Evander 'i bulmaya çalışıyor takımın tüm oyun yönlendirmesi Evander üzerinden oluyordu

Ki bu sene liglerinin ilk maçında da gayet iyi başlamış Evander. İkili orta sahanın sol içinde oynadı 90 dakika sahada kaldığı maçta 102 kere topla buluşmuş 6 tane kilit pas yapmış tam 9 tane dribling denemiş 16 ikili mücadeleye girmiş tamam bir çok kere pozisyon kaybetmiş ama takımın tüm denemeleri Evander üzerinden olduğunun bir göstergesi bu mesela Cicaldau 'nun ligde 80-90 dakika sahada kaldığı son lig maçlarına bakıyorum 4-2 kazandığımız Rize maçında 80 dakika sahada kalmış 43 kere topla buluşmuş 1 kilit pas yapmış 7 ikili mücadeleye girmiş 1 dribling yapmış, 1-1 berabere kaldığımız Alanya maçında 82 dakika sahada kalmış 22 kere topla buluşmuş 0 kilit pas yapmış 1 dribling yapmış 2 ikili mücadeleye girmiş, 3-1 kaybettiğimiz Kasımpaşa maçında 90 dakika sahada kalmış 53 kere topla buluşmuş 1 kilit pas yapmış 1 dribling denemiş 5 ikili mücadeleye girmiş

Hani bir tarafta Evander bir tarafa Cicaldau 'yu koyup bakıyorum Cicaldau 'yu hep oyunun içinde yok diye eleştiriyoruz ya Evander de tam tersine o topu alıp tüm sorumluluğu üstlenen oyuncusu oluyordu Midtjylland takımının

Umarım gelir Evander, gerçekten istiyorum bu transferi

Ne var la o fotoğrafa tıklayınca noluyor . Transfer nobetinden sultandim ben:asd:
Şu En Güzel Kadınlar Konusunda Reddit Linkleri Konuşulduğu Zaman Fotoğraflar Açılmıyo Bulanık Demiştin Ya Reis Üye Olmak Mı Gerekiyo Ne Demiştin Ben De Fotoraflara Tıkla Açılır Demiştim Reis O Olay :D

Hayirli olsun, insallah bu forumdaki %90'lik anti kitleyi yaniltir, hepimizin hayrina olan bu olur ne de olsa. :)

%90 mı…
Bence tam tersi öven ve olumlu bulanlar daha çok ..

Hayırlı olsun.İnşallah şaşırtır bizide iyi bir performans verir..
Kalitesinden bağımsız kesinlikle medyada çıkan isimlerede bakdığımızda uyumsuz ve ağır bir orta saha kurmak için elimizden geleni yapıyoruz.Aynı hataları yapmakdan bıkmadık.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sevindiğim bir gelişme, hayırlı olsun 💛❤️

Bence kapalı bir kutu. Doğrudan ligde oynayacak, umarım hazırdır.

Dursun Abi'den daha kalite hamleler beklerim. Futbolculuğu ile ilgili yorumum yok.

Geri
Üst Alt