- 30 Ağustos 2009
- 29.733
- 18.943
- 2.348
Bizdeyken almak istediği oyuncuyu niye bıraksın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
melo giderse SIÇARIZ. çok net.
zaten melo giderse sicariz dememin sebebi onun yerine adam almayacaklarini bilmemden kaynaklaniyor. mikel i alcaz melo giderse deseler s.gitsin derim. ama bu hoca oraya yektayi falan monte etmeye çalışır. sicariz haliyleYa aslinda adam gibi bir yönetim ve adam gibi bir teknik ekibimiz olsa korkmam. Melo gider gitmesine de, yerini doldur(a)mayacaklarina adim gibi eminim.
Insan en cok da bundan gitmesine korkuyor; kalmali mi? Bence kalsa da gitse de oraya mutlaka adam almaliyiz. Kalirsa 1 adam, giderse 2 adam lazim oraya. Elimizdekinlerin hepsi defansif acidan les gibi.
zaten melo giderse sicariz dememin sebebi onun yerine adam almayacaklarini bilmemden kaynaklaniyor. mikel i alcaz melo giderse deseler s.gitsin derim. ama bu hoca oraya yektayi falan monte etmeye çalışır. sicariz haliyle
bizim hamza nin hic birseyden anladigi yok zaten. bu cok net belli.. selçuk / inler olmaz orta sahada. selcuk zaten defansif olarak cok zayif. birde inler olursa iyiden sicariz. melo orta sahada hammal diye tabir ettiğimiz futbolcu tipi. orta sahanda 1 tane hammal olmadigi surece sıkıntı yasarsin. biri teknik (selçuk) digeri ciğerli bir orta saha.. appiah kivaminda.. melo giderse bu oyuncu kim olmali hiç bir fikrimde yok acikcasi.. içimizde oyle biri olmadığı kesin ama..Gecen diyordu zaten "mutlaka oyuncu almamizi gerektiren bir durum yok, Melo giderse orayi icimizden de doldurabiliriz" gibi birseyler söyledi. Onun futbol bilgisini seveyim ben.
Aklinca Melo giderse, oraya Hamit,(eski prensi) Bilal, Yekta ve Colak ile yama yapacak. Gökhan Inler haberleri de dolaniyor ortalarda ama ben o pezevenkin gelmesini istemiyorum, yillardir pesinde kosuyorduk bizi hep kücük görercesine redetti ve ucuk rakamlar talep etti. Simdi Napoli de gözden düsünce mi aklina geldik? Hem yabanci siniri da kalkti 3-4 sene önce gelecekti o hiyar, simdi gerek yok.
Ayrica yabanci olarak sayiliyor Gökhan artik, baska milli takimda oynadigi icin.