# Fredy Guarin

Bizdeyken almak istediği oyuncuyu niye bıraksın.

================================================================
fredy-guarin-448315.jpg

David Amoyal ‏@DavidAmoyal
Guarin to Galatasaray could be announced next Friday with Inter getting cash plus Felipe Melo per my own source with knowledge of situation.

Melo+Para karsiliginda Inter Guarini verecekmis. Cuma günü aciklanabilinir...
David A. Di Marzio ekibinde...ama kaynak Marzio degil..kendi güvendi bir kaynak dan haber almis.

melo giderse SIÇARIZ. çok net.

Ya aslinda adam gibi bir yönetim ve adam gibi bir teknik ekibimiz olsa korkmam. Melo gider gitmesine de, yerini doldur(a)mayacaklarina adim gibi eminim.

Insan en cok da bundan gitmesine korkuyor; kalmali mi? Bence kalsa da gitse de oraya mutlaka adam almaliyiz. Kalirsa 1 adam, giderse 2 adam lazim oraya. Elimizdekinlerin hepsi defansif acidan les gibi.

Ya aslinda adam gibi bir yönetim ve adam gibi bir teknik ekibimiz olsa korkmam. Melo gider gitmesine de, yerini doldur(a)mayacaklarina adim gibi eminim.

Insan en cok da bundan gitmesine korkuyor; kalmali mi? Bence kalsa da gitse de oraya mutlaka adam almaliyiz. Kalirsa 1 adam, giderse 2 adam lazim oraya. Elimizdekinlerin hepsi defansif acidan les gibi.
zaten melo giderse sicariz dememin sebebi onun yerine adam almayacaklarini bilmemden kaynaklaniyor. mikel i alcaz melo giderse deseler s.gitsin derim. ama bu hoca oraya yektayi falan monte etmeye çalışır. sicariz haliyle

Guarini falan almazlar.

Melo yerine Bilal'i dusundugu cok acik.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

zaten melo giderse sicariz dememin sebebi onun yerine adam almayacaklarini bilmemden kaynaklaniyor. mikel i alcaz melo giderse deseler s.gitsin derim. ama bu hoca oraya yektayi falan monte etmeye çalışır. sicariz haliyle

Gecen diyordu zaten "mutlaka oyuncu almamizi gerektiren bir durum yok, Melo giderse orayi icimizden de doldurabiliriz" gibi birseyler söyledi. Onun futbol bilgisini seveyim ben.

Aklinca Melo giderse, oraya Hamit,(eski prensi) Bilal, Yekta ve Colak ile yama yapacak. Gökhan Inler haberleri de dolaniyor ortalarda ama ben o pezevenkin gelmesini istemiyorum, yillardir pesinde kosuyorduk bizi hep kücük görercesine redetti ve ucuk rakamlar talep etti. Simdi Napoli de gözden düsünce mi aklina geldik? Hem yabanci siniri da kalkti 3-4 sene önce gelecekti o hiyar, simdi gerek yok.

Ayrica yabanci olarak sayiliyor Gökhan artik, baska milli takimda oynadigi icin.

melo giderse guarin ve inler gelmesi lazım melo gidip adam almazlarsa isyan çıkar bu sefer

Gecen diyordu zaten "mutlaka oyuncu almamizi gerektiren bir durum yok, Melo giderse orayi icimizden de doldurabiliriz" gibi birseyler söyledi. Onun futbol bilgisini seveyim ben.

Aklinca Melo giderse, oraya Hamit,(eski prensi) Bilal, Yekta ve Colak ile yama yapacak. Gökhan Inler haberleri de dolaniyor ortalarda ama ben o pezevenkin gelmesini istemiyorum, yillardir pesinde kosuyorduk bizi hep kücük görercesine redetti ve ucuk rakamlar talep etti. Simdi Napoli de gözden düsünce mi aklina geldik? Hem yabanci siniri da kalkti 3-4 sene önce gelecekti o hiyar, simdi gerek yok.

Ayrica yabanci olarak sayiliyor Gökhan artik, baska milli takimda oynadigi icin.
bizim hamza nin hic birseyden anladigi yok zaten. bu cok net belli.. selçuk / inler olmaz orta sahada. selcuk zaten defansif olarak cok zayif. birde inler olursa iyiden sicariz. melo orta sahada hammal diye tabir ettiğimiz futbolcu tipi. orta sahanda 1 tane hammal olmadigi surece sıkıntı yasarsin. biri teknik (selçuk) digeri ciğerli bir orta saha.. appiah kivaminda.. melo giderse bu oyuncu kim olmali hiç bir fikrimde yok acikcasi.. içimizde oyle biri olmadığı kesin ama..

Müthiş olur bu adam. Melo'yu aratmaz cidden. Ama Selçuk bunun da formunu düşürür.

Melo sert ve nerede durmasını bilen bir defansif ortasahadır. Ciğerli bir adam değildir. 10km'nin üzerine nadir çıkar maçlarda. Son sene formu bariz düşüşe geçti. Karlı olarak elden çıkarmak için en iyi vakit.

Guarini çok tanımıyorum ama Melo gidince kim gelirse gelsin Selçuk'un yanına sert bir adam şart. Selçuk kız gibi duruyor ortsahada

Sent from my iPhone5 using Tapatalk

Melonun son 2 senedeki oyununu düşünerek yerini vasat üstü her futbolcu doldurabilir.
niye bu kadar korkuyosunuz anlamadım, 2 senedir top oynamıyor ki 20 metrede dar alanda top oynuyor. Hamit bile daha iyi performans sergiledi sakatlandığında, hiç istatistik falan demeyin o zaman burak yılmaz bu ligin en iyi oyuncusu.

bu sene melodan seneyede selçuktan kurtuluruz inşallah.

ayrıca hamza bu kadar önliberoyu ne yapacak anlamadım, bilalle jem niye geldi.

Guarin daha cok ofansif oynayan biri oldugu icin Melo'nun yerine koymak riskli olabilir. Inler - Guarin orta sahasi guzel olurdu ancak Selcuk gitmeyecegine gore bu bir hayal.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Melo'nun yerine yazanlar derhal futboldan uzaklaşsınlar.

Hamza Melo'nun yerine düşünüyorsa eğer o da futboldan uzaklaşsın. Melo Selçuk ikilisi kevgir oluyordu. Guarin Selçuk düşünemiyorum.

İnler'e razıyım eğer Melo'nun yerine alınacaksa

Melo'nun yerine oynar bence. Özellikle ligde çok faydalı olur.

ŞL için orta sahayı üçlemek gerekebilir.

Chedjou mesela ön liberoda kullanılabilecek bir adam zor maçlarda.

Geri
Üst Alt