Friends (1994-2004)

1950'lerden başlayıp sitcom tarihinin en baba dizilerinin hemen hepsini izlemiş biriyim.. siyah beyaz sitcomları bile izledim..

Tam bir sitcom hayranı olarak söylüyorum, bunun üzerine sitcom yok..

1950'lerden "I love lucy"

1960'lardan "Dick van dyke show"

70'lerden "Mary Tyler Moore show"

80'lerden "Cosby show" u tek geçerim.. 80'lerde "cheers" gibi bir efsane de var ama benim favorim cosby show.. married with children da en üstlerde bence..

90'larda ve tüm zamanlarda "Friends" açık aradır.. seinfeld falan hikaye..

20'li ve 30'lu yaşlardaki bekar insanların hayatını bu kadar güzel aktaran bir dizi daha gelmedi.. kolay kolay da gelmez..

Hepimizin kendimizden bir şeyler bulabileceği, genç insanların hemen hepsinin başına gelebilecek durumlar çok gerçek bir şekilde işleniyor..

Daha da ileriye gideyim, eğer 18-20 yaşında iseniz bu hayat dersini kaçırmayın :)

Şimdiye kadar yaşamadıysanız önünüzdeki yıllarda başınıza gelecek olaylardaki tutumunuza olumlu etkisi olacaktır..

dizide interneti cebinde taşıyan bir gençlik yok gerçi, ama alışırsınız..

6.sezondayım

İlk başlarda hızlı hızlı izliyordum şimdi bitmesin diye ağırdan alıyorum:)

Sorun değil.. biraz ara verince tekrar tekrar izlenebiliyor.. ben yayınlandığı yıllarda hafta hafta takip ettim.. bitince de dvd'den baştan sona yeniden izledim..

Mutlaka izlenir ama ilk izlenim kadar olmaz herhalde. Ya da aradan çok uzun zaman geçmeliki bazı sahneleri unutmak için filan.

Mutlaka izlenir ama ilk izlenim kadar olmaz herhalde. Ya da aradan çok uzun zaman geçmeliki bazı sahneleri unutmak için filan.

aynen.. senin için güzel bi haberim var.. friends sezonlar ilerledikçe daha iyi oluyor.. 9 ve 10 müthiş.. birçok dizi artık tutmadığı için biterken, bunun 9 ve 10'uncu sezonları zirve yapmıştır.. tamamen hıyarlıkları ve jennifer'in kaprisleri sonucu bitti.. rahat bi 10 sene daha giderdi o tempoyla..

mesela taklidi himym tamamen zorlama devam etti son sezonlarda.. saçma sapan da bitti.. friends gelmiş geçmiş en iyi finallerde hep en üstlerde anılır..

Overrated

Cok eski dizi ..başlanmas

* LG G2 Tapatalk *

Ben de başladım sonunda. Alışma sürecindeyim daha, karakterlere alışmaya çalışıyorum. Diyaloglar güldürdü ilk 3 bölümde, ilerde çok daha iyi olacak sanırım. 3 bölüm için dikkatimi çeken karakter Chandler Bing oldu. Favori karakterim olacak gibi bakalım. Keyifli olacak gibi.

aynen.. senin için güzel bi haberim var.. friends sezonlar ilerledikçe daha iyi oluyor.. 9 ve 10 müthiş.. birçok dizi artık tutmadığı için biterken, bunun 9 ve 10'uncu sezonları zirve yapmıştır.. tamamen hıyarlıkları ve jennifer'in kaprisleri sonucu bitti.. rahat bi 10 sene daha giderdi o tempoyla..

mesela taklidi himym tamamen zorlama devam etti son sezonlarda.. saçma sapan da bitti.. friends gelmiş geçmiş en iyi finallerde hep en üstlerde anılır..

Himym izlemedim hic o yuzden yorum yapamam ama friends de ilk bölümden ber hic sıkılmadan izledim, gördüğüm en iyi Comedy diyebilirim. Dediğiniz gibi bir 10 sezon daha olsaydi ben sıkılmadan izlerdim herhalde:)

●○●

Son 2 sezon. Bir yanım yavaşlamak istiyor, bir yanım merak ediyor.:crushed:

9.sezonu bitirip final sezonuna geçiş yapmış bulunmaktayım.Şu aşk meşk olaylarını karıştırmasalar gayet süper gidiyor

ve biter...;(Bilmiyorum nerden başlasam şu an gerçekten üzgünüm bitirdiğim için tıpkı güzel bir dosta veda eder gibiydi ama diğer yandan da bi parçam olarak görüyorum anımsadığımda hep bi tebessüm olacak yüzümde.
Her sezonun ayrı bi havası vardı özellikle son sezonda 9.bölümden sonraki bölümler benim gözümde ayrı ayrı efsaneleşti.
Karakter bazında ilk başlarda en çok ısındığım Chandlerdı sezonlar geçtikçe hepsini seviyorsun.Şu an düşününce ayırt etmekte zorlanıyorum.Dostluk,bu insanların tesadüfen tanışmalarına rağmen birbirlerine olan bağlılıkları ve hiç eksilmeyecek olan kahkaha...
İzleyin,izletin eminim çok seveceksiniz

Vay be sonunda bitirdim, gerçi bittiği için üzülmedim desen yalan olur. İzlerken o kadar çok benimsiyorki insan bittiğinde kendinden birşey gitmiş gibi oldu;(

En başından son bölüme kadar harikaydı

s05'i yeni bitirdim bende gecenlerde. zaten yavas izliyordum siz böyle yazinca daha da düsüresim geldi tempo'yu:red:

Geri
Üst Alt