- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.360
- 1.788
Demek diziyi izlediğin için uzun zamandır forumda görünmüyorsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demek diziyi izlediğin için uzun zamandır forumda görünmüyorsun.
Bok gibi diziyse gidin otede aglayin MK
Öyle bir dizi ki tüm bölümlerini baştan sonra kadar 3 defa izlemiş olmana rağmen, misal televizyonda 4. sezon 8. bölümüne denk geldin diyelim. İlk defa izlemişsin duygusuna kapılıyorsun.
Bana göre televizyon tarihinin yapılmış en iyi komedi dizisi.
Şimdi bir moruk gelir ve "Seinfeld çakması ve Seinfeld daha güzel" diyebilir. Ciddiye almayın bunağı. İzlemediyseniz hemen başlayın. Torrent falan anlamam. Nereden bulacağınız size kalmış. Ama Türkiye'de yayın hakları Digiturk'te. Her akşam 20.00 - 21.00 arası iki bölüm yayınlanıyor. beinconnect uygulamasını kullanarak da tüm bölümlere ulaşabilirsiniz.
napıyon miami babyJerry Seinfeldin sictigi kaka falan olabilir anca.
Iyi cnm nba izliyorum sen napiyorsunnapıyon miami baby
game of thrones izledim ama ilk bölüm sıradan olmuşIyi cnm nba izliyorum sen napiyorsun
Buyur rengim.Dakika bir, gol bir. Chandler'in elindeki sigara blurlanmış. Netflix'in gözünü seveyim ben. Keşke şu dizinin lisans hakkı Digitürk'ün elinde olmasaymış. Adamı zorla dizi sitelerine, torrent kullanmaya teşvik eder bunlar.
Ekli dosyayı görüntüle 44384
Sansür falan var mı peki ? Beincconet'ten izleyen var mı bu diziyi ? Başlamayı düşünüyorum.