İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.631
- 1.123
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:/keyif ve kahyalıkla alakalı bir iş yapmıyorsun aga... öyle davranma...
Bagimlilara boyle yaklasmamalisin
rachel-ross mektuplu bölüm13 defa izlemek mallik ben bazi bolumleri 20+ kere izledim sadece cekildigi zaman ve karakterler yuzunden
Gonul rahatligiyla soyleyebilirim ki 1 kereden fazla izlenecek dizi degil, yine tvden beinconnectten acip izliycem simdi hayirlisi. Bagimlilik gibi bir sey, behzatin belgesel izlemesi gibi
Torrentten indir. Türkçe altyazısı da mevcut internette.PB 5.sezon 4.bölümden sonrasını izleyemedim. Her yerden kaldırdılar diyizi -sitelerden-, bunun önünde durdular en azından benim! :-(
Lotr u 1 defa bile seyretmedim baştan sona... zevkler ve renkler meselesi... ucan kaçan büyücüler seyretmektense hayattan insanın hikayesi 13 kere izlenir...13 kere bastan Friends izlemek mi?
Lord of the rings falan mi sandi arkadas acaba
13 nedir yav 3ü hatta 4ü anlarım daBagimlilara boyle yaklasmamalisin
Ulan size inat 14e başladım ameke13 nedir yav 3ü hatta 4ü anlarım da
valla hiç ugrasamam simdi kalsın öyle bi şey kaybetmem bitirmezsemTorrentten indir. Türkçe altyazısı da mevcut internette.
Ustat saka maka 13 az bile bir kere baslayinca birakamiyorsun malca biliyorsun kendine zarar verdigini de farkindasin ama hep bu son diyerek devam ediyorsun zaten kisa da suruyor, kendine ayirdigin bir vakit gibi dusun...13 nedir yav 3ü hatta 4ü anlarım da
Friends in 2k20 :crushed:Friends in 2k19 :crushed:
Bana gore top 5
1. Breaking Bad
2. Game of Thrones
3. The Sopranos
4. True Detective (S1)
5. Dr House
Anime:
1. Death Note
2. Full metal Alchemist: Brotherhood
3. Monster
4. Akira
5. Steins Gate
@Ahmet Şimşek @Demir P. Baş @Can Karabacak @Vasfi Vural
anime bleach 1 numaramdır. onun harici izlediğim tek anıme (pokemonu tsubasayı vs saymazsak) death note o da mecburen 2 oluyo xDBana gore top 5
1. Breaking Bad
2. Game of Thrones
3. The Sopranos
4. True Detective (S1)
5. Dr House
Anime:
1. Death Note
2. Full metal Alchemist: Brotherhood
3. Monster
4. Akira
5. Steins Gate
@Ahmet Şimşek @Demir P. Baş @Can Karabacak @Vasfi Vural
Hocam ben bir türlü anime sevemedim. Adamlar her şeye şaşırıyorlar.
anime bleach 1 numaramdır. onun harici izlediğim tek anıme (pokemonu tsubasayı vs saymazsak) death note o da mecburen 2 oluyo xD
üniversitedeyken 14 bölüm naruto izledim bıraktım, çizimleri falan değişik geldi bana
dizi listem:
sopranos
friends
supernatural
breaking bad
prison break
Friends in 2k20 :crushed: