Friends (1994-2004)

Bende 7.sezon başlarındayım.Yine,yeni,yeniden Janice çıktı piyasaya.Gına geldi artık :D

Bende full dvdbox seri si var

Cox ilk sezonlarda yildiz tilbe gibiydi saclar özellikle sonradan baya acildi ama.

*XZ

[media]https://www.youtube.com/watch?v=2YChL6tQvcY[/media]

Puhaha koptum ya.Anlamışsınızdır hangi sahne olduğunu :D

Anlamadım :D spoiler içinde yazsana

Ross ve Monica'nın kuzeni geliyor ya o bölüm :D Saçlarını öne doğru atıyor Chandler baka kalıyor.Sonra Monica bu durumdan rahatsız oluyor.Ross'un evinde kalmasını istiyor.Sonra aynı sahne Ross'un başına geliyor ve Ross hafiften kıza yazılmaya başlıyor.Sonra gelişen olaylar neticesinde Phoebenin yanında kalmaya gidiyor ve o sahne Phoebe'nin de başına geliyor.Phoebenin ne olacak o senin kuzenin değil demesi dsgsfhhfs:DDD

O gönlümüzde :D

O değil kadın demişken bu sahneyi hatırlayan? :D Longest pause ever :D

tumblr_kqmoddgEUj1qzczc7o1_500.jpg

Abi bu sahnede efsane harbiden :D Bu hatun işte.

Abi benim merak ettiğim Brad Pitt-Aniston ilişkisi bu bölümlerden sonra mı gün yüzüne çıktı ? Yoksa bölüme konuk oyuncu olurken hala bir ilişkileri varmıydı ?

İlişkileri varken konuk olarak geldi. Sevgililer yani o sırada.

Alakası yok ama aklıma geldi böyle Bruce Willis'in konukluğunun ilginç hikayesi var. Whole Nine Yards filminde iki erkek oyuncu Matthew Perry ve Bruce Willis, bunlar bir iddiaya tutuşuyor Perry alıyor tabii kaçar tabii. Karşılığında gel bizim diziye parasız oyna diyor. Willis de oynuyor.

Ki kafede Ross ile Bruce Willis'in oynadığı karakterin tanışma sahnesi muazzam komiktir bence.

Keske hic bakmasaydim ve simdi ilk defa bakabilseydim dedirten dizi

İlişkileri varken konuk olarak geldi. Sevgililer yani o sırada.

Alakası yok ama aklıma geldi böyle Bruce Willis'in konukluğunun ilginç hikayesi var. Whole Nine Yards filminde iki erkek oyuncu Matthew Perry ve Bruce Willis, bunlar bir iddiaya tutuşuyor Perry alıyor tabii kaçar tabii. Karşılığında gel bizim diziye parasız oyna diyor. Willis de oynuyor.

Ki kafede Ross ile Bruce Willis'in oynadığı karakterin tanışma sahnesi muazzam komiktir bence.

Oda çok iyidi ama ben ayna sahnesinde kopmuştum :D

Bu aralar eğlenceli bir dizi arayışındaydım tesadüf gördüm burayı. Yorumlara bakılırsa başlamak için hiç durmamalıyım ama 10 yıllık diziyi nasıl bitiricem ki ben :D

Geri
Üst Alt