Friends (1994-2004)

Çok iddialı oldu bu, tamam aksam baslıyorum :D

Rdaş ilk bölümler sana biraz değişik gelebilir.Ben mesela HİMYM den sonra başladım.Eski yılların sitcom'u olduğu için insan alışmakta biraz zorluk çekiyor.Hatta ben 2 kere ara verdim ilk sezonda,sonra karakterlere felan alışınca dizi su gibi akıp gidiyor.Şuan 8.sezondayım yavaş yavaş izliyorum çabuk bitmesin diye :D Kısacası ilk sezonda diziye biraz alışmaya çalış bırakma devamı gelir..

Rdaş ilk bölümler sana biraz değişik gelebilir.Ben mesela HİMYM den sonra başladım.Eski yılların sitcom'u olduğu için insan alışmakta biraz zorluk çekiyor.Hatta ben 2 kere ara verdim ilk sezonda,sonra karakterlere felan alışınca dizi su gibi akıp gidiyor.Şuan 8.sezondayım yavaş yavaş izliyorum çabuk bitmesin diye :D Kısacası ilk sezonda diziye biraz alışmaya çalış bırakma devamı gelir..

Başladıgım hiçbir diziyi yarım bırakamamak gibi güzel bir huyum var :D O yüzden 10 yıllık olması korkuttu biraz ama saçma bir dizi olsa 10 yıl sürmez demi? :D

Başladıgım hiçbir diziyi yarım bırakamamak gibi güzel bir huyum var :D O yüzden 10 yıllık olması korkuttu biraz ama saçma bir dizi olsa 10 yıl sürmez demi? :D

Bu kadar kişi yanılıyor olamaz değil mi ? :D Dizinin tek kötü tarafı 20.dk olması oda bazen kötü handikap oluyor.1.sezonu bir günde izlediğim olmuştur :)

Bu diziyi izleyebilecegim iyi bir site varmi?

♧tapatalk♧

Bitirdim 3 gün önce filan daha güzel olabilirdi final yinede efsane diziydi ilk 6 ve 9. sezonlarıyla.

Bitirdim 3 gün önce filan daha güzel olabilirdi final yinede efsane diziydi ilk 6 ve 9. sezonlarıyla.

9.sezon 10.bölüme geldim hala Ross-Rachel birleşmediler.Kesin sezon sonu bir düğün var ama hayırlısı :D Bu arada dizide en beğendiğim bölümler genellikle Şükran günleri oluyor.

Her gece yatmadan önce 1-2 bölüm izliyorumdum şimdiler de yetmemeye başladı. Bayağı bayağı sardı dizi:)

Bu arada bu online izlediğiniz sitelerde nasıl bilmiyorum ben indirip izlemiştim ama divxplanet'teki Türkçe altyazı tam anlamı ile rezalet. İzlemeden sözlükten baka baka çevrilmiş, deyimler, laf oyunlarını çevirememeyi geçtim direk yanlış çevrilmiş bazı yerler.

Waving back (o da bize el sallıyor gibi çevirlmesi gerekirken) kıçını sallıyor

Rest of the house (evin geri kalanı) yerine evin dinlenme odası

gibi acayiplikler var bir anda ne alaka yav diye kalıyorsunuz. Pek çok güzel an ve espri heba edilmiş. İngilizce alt yazı öneririm.

Bende olmasam konuyu güncel tutan olmayacak :playful: İyisiyle kötüsüyle bitirdim diziyi.Ciddi ciddi bittiğine baya üzüldüm.En mutsuz gününüzde bile yüzünüzde bir gülümseme bırakıyorsa bu dizi efsanedir arkadaş.İlk sezonda rahat 3 kere ara verdim.Hatta öyleki bu aralar 1 ay fln dı :D Sonra bir şans diye diye izledim,dizi bir sarmaya başladı mı tutamıyorsunuz akıp gidiyor zaman :)

Dizinin zaten tek kötü yanı 20 dk olması,onuda 20.dk diye sezonu bitirdiğiniz bile olabilir ;) Ama bence benim gibi yapın hergün 2 bölüm felan izleyin fazla abartmayın :D Şimdi kara kara düşünüyorum ne izlesem diye ..(Baştanmı başlasam :happy: ) Finalinde de baya duygulandım.Özellikle anahtar sahnesinde..Şimdi her dizide olur karakterlere göre yorumlar felan.Hiçbirine yorum yapmacağım çünkü hepsini ayrı ayrı sevdirdiler.Kısacası baya özleyeceğim diziyi.

PS:Başlamayı felan düşünen varsa bir dakika düşünmeden başlayın derim :ka21:

güzel olduğu aşikar o yüzden yavaş yavaş izliyorum hemen bitmesin diye:D

Bu arada bu online izlediğiniz sitelerde nasıl bilmiyorum ben indirip izlemiştim ama divxplanet'teki Türkçe altyazı tam anlamı ile rezalet. İzlemeden sözlükten baka baka çevrilmiş, deyimler, laf oyunlarını çevirememeyi geçtim direk yanlış çevrilmiş bazı yerler.

Waving back (o da bize el sallıyor gibi çevirlmesi gerekirken) kıçını sallıyor

Rest of the house (evin geri kalanı) yerine evin dinlenme odası

gibi acayiplikler var bir anda ne alaka yav diye kalıyorsunuz. Pek çok güzel an ve espri heba edilmiş. İngilizce alt yazı öneririm.

Online sitelerdeki alt yazılar yeterli.

Ben 10 bölümün tamamını öyle izledim, gözüme batan bir şey olmadı.

bu diziye basladim ilk bolumde cok sikildim ,eski geldigi icin sanirsam bakmadim sonra da

muhtemelende bakamayacagim

ozgur reis de cok meth ediyor,kararsiz kaldim

Dün dördüncü kez bitirdim,ilk bitirişimde ne hissettiysem aynısını hissettirdi yine. Bu yüzden gelmiş geçmiş en iyi dizi gözümde.

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

baslayabildim sonunda:encouragement:

ilk bölümden sonra tam emin degildim aslinda, sonra 3 bölüm arka arkaya izleyince yavas yavas isinmaya basladim diyebilirim. karakterleri az daha taniyinca daha detayli birseyler yazarim.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=qu9OAT5hJnc[/media]

:D

ilk sezonu daha yeni bitirdim, beklentimin aksine daha ilk birkac bölümden itibaren sardi baya. phoebe ve joey simdilik favori karakterlerim:DD

ya bazen şöyle bir sıkıntı oluyor, dizi'nin bir sucu yok tabi burda. gönderme veya benzetme iceren esprileri, sakalari anlamakta zorlaniyorum ara sira (bu konuda yalniz degilim ama galiba). yani orda ünlü olup da avrupada kimsenin tanimadigi kisiler hakkinda espriler yapildiginda konuya fransiz kalma durumu olusuyor bende.

ha unutmadan: lisa kudrow ve juno temple arasinda müthis bir benzerlik yokmu sizcede?:D

2.sezon da bitti,gerçekten harika gidiyor dizi.Hem çabucak izliyip bitirmek istiyorum hem de bitirip böyle boşluğa düşmekten korkuyorum.

Favori karakterimin Chandler Bing olduğu doğrudur.

Geri
Üst Alt