Furious 7 (3 Nisan 2015)

Boş zamanda izlenir de oturup izleyeyim demem özellikle yani, bu seri için nacizane yorumum.

Malesef bana göre en iyi bölüm bir ve 5 di. 6 filan dan sonra cok abartili sahneler rol aldi, ve bu sahneler hep daha da büyümek gerek gibi bir duygu var yapimcilar da. Sonu ama efsaneydi, vallahi duygulandim. Aslinda film degisik olacakti, ama Walker öldügü icin, bu sonu yaptilar, Normal Film icin yüzde 50 i sahnesi cekilmisti Paul un, ama öldü diye, bir cok seyi degistirip yüzde 80 i kullanip, gerisini bilgisayar ve kardesleri ile sonlandirdi lar.

Bence de güzel oldu, kimse nin ölmedigi, hele ki Paul un.

Güzeldi , sadece gereksiz uzatmışlar , 2 farklı kurgu üstüne kurulmuş bir film oldu.

İzlenmesi gerekenlerden..

filmin sonunda gozler doldu yalan yok. A PAUL ;(

En tatli sahne deftones-tempest sarkisi esliginde kapismaya hazirlanis sahnesiydi. O riff nedir ya!?

filmde abartılı sahne bolca var ama şahsen bayağı eğlendim izlerken. onun haricinde film içerisinde çoğu sahnenin bilgisayar efekti olduğunu düşündüm ama adamlar bildiğin bütün sahneleri gerçekten çekmişler. otopark sahnesi, otobüs sahnesi, uçak sahnesi vs vs. kamera arkası görüntülerini izledikten sonra adamlara helal olsundan başka diyecek bir laf bulamadım.

bu uçak sahnesi
https://www.youtube.com/watch?v=672jKuyzkX4

bu da genel kamera arkası
https://www.youtube.com/watch?v=l-_UDxC2ot8

Ben de haftaya girmeyi düsünüyorum , bu aksam yetisemiyecegim :encouragement:

Bayagi bir övdüler arkadaslar.

Filmde mantık hataları, abartılı sahneler çok olmuş biraz. Fakat serinin her filmini izlediğim gibi yine keyif aldım filmden. Adamlar çeksin, biz de izleyelim. Bu moddayım ben bu film serisi için. Filmin ayrıntıları ikinci planda. Öncelikle oyuncu kadrosu önemli benim için. En azından bu film serisi için :)

RIP Paul :(

Son bi üçlemeden sonra seri bitecekmiş.

8
9
10

Bugün gördüm Transformers serisinin de devamini yapacaklarmis :asd:

Iyice seyini cikariyorlar..

Jasonla, Vin in kapışması süper oldu yanlız.2.sini merakla bekliyorum.

Böyle saçma bir filmden 7 tane çekmek büyük başarı

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt