Futbol Şubesinin Başına Bir Profesyonel Şart!

Cevap: Futbol Şubesinin Başına Bir Profesyonel Şart!

FATIH TERIMI TERCUMAN ETTINIZ

yemin ediyorum yazik gunah

adminlerim bak bunlar cok ayip dusmanin soylemeyecegi sozler

ayiptir

ayiptan da ote

hakikaten yazik olsun sizler gibi Galatasaraylilara

Fatih Terim'i tanimiyorsunuz demek ki boyle bir goreve gelecegini dusunuyorsaniz. Fatih Terim'i Galatasaray'a getirmek istiyorsaniz da Galatasaray'i tanimiyorsunuz. Rijkaard'in bu durumdan hosnut olacagini dusunuyorsaniz Rijkaard'i tanimiyorsunuz. Kisacasi bu fikri destekliyorsaniz pek birseyden anlamiyorsunuz.

ILK SAYFA lutfen

tum saygisizca mesaj yazanlar efsanemizi ayaklar altina alan zihniyete YAZIKLAR OLSUN

SIMDI ANLIYORUM

YASASIN ultrAslan

takimini ve gecmisini sonuna kadar kavgaysa kavga sevdaysa sevda niyetinde sevenlere canim feda

Fatih Terim gelecekse tercüman olarak gelmeli bu kuruluşa.. Başka bi şekilde gelmesin :D

hayırdır, kuyruk acın varmış gibi konuşuyosun? İmparatordan bahsediyoruz iyi veya kötü tartışılır, Galatasaray efsanelerinden bahsederken saygılı olalım

Zaten bosa kurek cekiyoruz olasi bir gelecek seneki basariszlikta hem yonetim hem rijkaard zaten gidici ve takimin basina yine fatih terim gelecektir kisirdongu maaleef

ama bu kafayla hem taraftar hem medya hem yonetici bu kafayla gidersek ne bir sistemimiz olur ne bir basari gelir oyle takilir dururuz finlandiya ligi norvec ligi gibi

Zaten bosa kurek cekiyoruz olasi bir gelecek seneki basariszlikta hem yonetim hem rijkaard zaten gidici ve takimin basina yine fatih terim gelecektir kisirdongu maaleef

ama bu kafayla hem taraftar hem medya hem yonetici bu kafayla gidersek ne bir sistemimiz olur ne bir basari gelir oyle takilir dururuz finlandiya ligi norvec ligi gibi

RIJKAARD

FATIH TERIM

ADNAN POLAT

TUGAY

tum dunyayi ezer geceriz boyle sabredilirse bu 4 luye

rijkaard gitsin falan demedim

aklıma kemal sunal geldi hababam sınıfında şimdi tünel kazıyolardı ya yukarı çıktıklarında mahmut hoca nın odasında buluyor kemal sunal çıktığında aşadakilere:

-çocuklar sakın yukarı gelmeyin tünelin bu ucu b.m b.k bir yere çıktı neden bu aklıma geldi şimdi bilmiyorum açıkçası herlde son yıllarda yapılan yanlışlıklardan aklıma bu geldi

hayırdır, kuyruk acın varmış gibi konuşuyosun? İmparatordan bahsediyoruz iyi veya kötü tartışılır, Galatasaray efsanelerinden bahsederken saygılı olalım

benim değil ama bazılarının kuyruk acısı var demekki tekrar tekrar her başarısızlıkta imparator imparator diye yırtınıyorlar..

gecen sezon 5.cilik

bu sezon 4.culuk belki 3.culuk

bu mudur yoneticilik?

haldun ustunel- adnan sezgin Fatih terim in emri altinda calismasi lazim

Terim bu takıma sadece teknik direktör olarak gelir.Teknik direktör olarak geliceksede arkasında oluruz.Başta kariyerine bakıp umutlandığım fakat daha sonra vasıfsız işe yaramaz bir adam olduğunu anladığım rijkaard yerine futbol bilgisi ,başarı için çalışması rijkaard'dan 10 kat fazla olan İmparator bu takımın başına gelsin her zaman arkasındayım ve İmparator'a kaşı boynumum kıldan ince.

Terim bu takıma sadece teknik direktör olarak gelir.Teknik direktör olarak geliceksede arkasında oluruz.Başta kariyerine bakıp umutlandığım fakat daha sonra vasıfsız işe yaramaz bir adam olduğunu anladığım rijkaard yerine futbol bilgisi ,başarı için çalışması rijkaard'dan 10 kat fazla olan İmparator bu takımın başına gelsin her zaman arkasındayım ve İmparator'a kaşı boynumum kıldan ince.

başarılıyken keşke kalsaydı şimdi belki seneye 15. senesi olcaktı bzim sir alex ferguson u muz olurdu

fatih terim den çok uzun süreli t.d olmaz,egosu bu kadar yüksek biri çok uzun süre çalışamaz aynı takımda

başarılıyken keşke kalsaydı şimdi belki seneye 15. senesi olcaktı bzim sir alex ferguson u muz olurdu

Fatih Terim Uefa başarısından sonra bir tercih yapmak zorundaydı ve kendisi için doğru olanı tercih etti;buna saygı duyulması lazım.Dediğin gibi keşke kalsaydı fakat artık keşkeler için çok geç ve şu an bu takımı kurtaracak tek adam benim şahsi görüşüme göre Terim'dir.Bence Terim'den başka çözüm yolu da yoktur.Umarım seneye tekrar imparatoru samiyende görürüz ama seneye rijkaard ile devam edilirse rijkaard ve adnan bidahaki sene sonu birlikte,kol kola Galatasaraydan giderler.

Kurtarıcak adam?

Şu anda Galatasaray'ın kurtulmaya falan ihtiyacı yok saçmalamayın.Özellikle Fatih Terim'i övücem diye Rijkaard'ı aşağılamanız aşırı derece ezik ve komik bir durum.

Kurtarıcak adam?

Şu anda Galatasaray'ın kurtulmaya falan ihtiyacı yok saçmalamayın.Özellikle Fatih Terim'i övücem diye Rijkaard'ı aşağılamanız aşırı derece ezik ve komik bir durum.

Asıl rijkaard gibi vasıfsız, takıma hiçbir katkı sağlamayan, takıma hangi sistemi uygulamaya çalıştığı belli olmayan bir adamı savunup galatasarayın şu an bir çıkmaz içinde olduğunu göremeyen ve bunun hakkında yorum yapan kişi eziklik içine işlemiş futbol izleyicisinden başka birşey değildir.

Yas: 17.

Fatih Terim Uefa başarısından sonra bir tercih yapmak zorundaydı ve kendisi için doğru olanı tercih etti;buna saygı duyulması lazım.Dediğin gibi keşke kalsaydı fakat artık keşkeler için çok geç ve şu an bu takımı kurtaracak tek adam benim şahsi görüşüme göre Terim'dir.Bence Terim'den başka çözüm yolu da yoktur.Umarım seneye tekrar imparatoru samiyende görürüz ama seneye rijkaard ile devam edilirse rijkaard ve adnan bidahaki sene sonu birlikte,kol kola Galatasaraydan giderler.

Komik bir yorum :)

Komik yorumlara koymak lazım:asd:

Geri
Üst Alt