Futbol Takımı Ücretlerine İlişkin Açıklama

Valla hoca gider ve es kaza bunlar kalırsa kimse bu yönetimle çalışmaz.Şu durumda çalışan hocaya zarar vermekten başka bir halt yaptıkları yok.Feghoulinin de belhandanın da sanki çok umrunda Galatasaray.Adamlar tıkırında parayı alacaklar.Hangi topçu almadı ki ?
Mustafa Cengiz bu haliyle seçime girmez herhalde yav
Yani umarım girmez. Adam hasta zaten çekilmezse çok daha fazla tepki alır bir de

Belhanda'ya 502 bin euro, Feghouli'ye 577 bin euro az ödemisiz
12 ay yüzde 15% indirirlerse senin dedigine gelir...bu araplar bizi fifa´da bitirir! Demek ki diger oyuncular rahatsiz oluyorlardi biz indirdik onlar niye indirmedi diye simdi herkesinkini indirdiler ve huzurlu bir ortama kavustu herkes :D ulannnnnnnnnn kafayi yiyecegim

Son yılların en gerizekalıca açıklaması olabilir.

Mustafa Cengiz bu haliyle seçime girmez herhalde yav
Yani umarım girmez. Adam hasta zaten çekilmezse çok daha fazla tepki alır bir de

Ya inan bana yeni gelecek yönetim de bunlardan farklı olmaz.Senelerdir izliyoruz işte Unal aysalın kısa bir dönemi dısında hep rezalet yönetimler geldi.Yeni gelecek adamlar da aynı kafada olur işte.

Fifa davasi is loading. Böyle yapacaginiza belhan ve feg kirmizi yedikleri zaman. Hele feg ts macindaki kirmizidan sonra kesseydin 200-300bin euro ceza. Bak gör bida kirmizi yiyolarmi. Belkide oyunculari soguturdun bu sekilde ve ayriliklari daha kolay olurdu

En azından açıklamaya "kabul etmeyen futbolculara FIFA'nın koronavirus kararı tavsiyesi neticesinde yüzde 15 eksik ödenmiştir" ibaresi eklersin.

Ayrıca ilerleyen dönemde transfer etmek isteyeceğimiz oyuncular ve onların menajerleri bu olayı aklının bir köşesinde tutacaklar. Ben mesela Türkiye ile gram alakam olmayan bir isveçli futbolcuyum. Teklif geldi. Menajer de geçen yıl böyle bir olay yaşanmış bu klüpte dedi. Derim ki o zaman diğer teklifleri değerlendirelim önce..

Ayrıca ilerleyen dönemde transfer etmek isteyeceğimiz oyuncular ve onların menajerleri bu olayı aklının bir köşesinde tutacaklar. Ben mesela Türkiye ile gram alakam olmayan bir isveçli futbolcuyum. Teklif geldi. Menajer de geçen yıl böyle bir olay yaşanmış bu klüpte dedi. Derim ki o zaman diğer teklifleri değerlendirelim önce..
eski yönetim öyle yapti der gecersin o sorun degil

Ya inan bana yeni gelecek yönetim de bunlardan farklı olmaz.Senelerdir izliyoruz işte Unal aysalın kısa bir dönemi dısında hep rezalet yönetimler geldi.Yeni gelecek adamlar da aynı kafada olur işte.
Eşref Hamamcıoğlu o profile uyuyor mesela
Ama bize daha dinamik , genç , alternatif sunan , tek bir şeye odaklanıp diğer dalları ihmal etmeyen , projeleri sözde değil özde olan adamlar lazım

Bi zahmet "Neden yuzde 15 indirimi kabul etmemisler ki?" diyen topculari secelim.

Bu adamı gönderemeyen yönetime ne diyelim? Bu adamları sürekli oynatana ne diyelim? İndirim yapar yapmaz o bizi ilgilendirmez ama haince futbol oynayan adamlara ne diyelim?

Ama ben burada suçu oynatana buluyorum.... Her maç insanları kanser edip "beni kovun artık" der gibi insanların duygularıyla oynayanda buluyorum suçu.

Takımın tamamımı yapıp 2 oyuncu yapmıyorsa bence doğru yapılmış sonuçta hiç bir şey yokken yapılmıyor bu ortada mücbir bir sebep var. Eğer sen bunu yapmasan bu sefer indirim yapan oyuncular biz salakmıyız da indirim yaptık der mesela. Juve, Barca, Real gibi takımlar bile tüm futbolcularına yaptı bu indirimi ama yanaşmayan oyuncuyu göndereceksin işte gerekirse alacaklarına karşılık vereceksin bonservisini eline burada yönetimin yaptığı yanlış bu 2 oyuncuyu gönderememesi.

Hangi haysiyetsiz şerefsizler kabul etmedi isim verin

20201009_182858.jpg

Alkolik yorumlarda gördüm: "Şimdi değilse ne zaman başkan" 😂 Bu şikeci başı bile Galatasaray'a bu kadar zarar veremez bu yönetimdekilerin yerinde olsa. İçerikten bağımsız söylüyorum bunu. Medya iletişimleri Galatasaray'a zarar veriyor/verecek.

Şimdi bu indirim durduk yere yapılsaydı Örnek: şampiyon olamadık o yüzden paranızı veremiyoruz %15 indirim yapıyoruz denseydi bu sorun olurdu ama mücbir bir sebepten yapıldığı için öyle bir sorun yaratacağını sanmıyorum ki öyle bir sorun yaratan oyunculardan da uzak durmalıyız bence burada yönetimin asıl yapması gereken o 2 oyuncunun adını açıklaması ve kendilerine bu sezon ki alacaklarına karşılık bonservislerini vermesiydi bence.

Çoğunuz maaşlı çalışansınız. Hanginiz %15 indirim yaptı maaşında?

Geri
Üst Alt