Futbolcu Olsaydınız Hangi Teknik Direktörle Çalışmak İsterdiniz?

Berat Ulucan

"Milli maçlar vakit kaybıdır"
Berlin Panteri

Futbolcu olsaydınız hangi faal teknik direktörle çalışmak isterdiniz? Ve neden?​

ft haksız rekabet olmuş ancak pep'i seçerdim

tabiki zidane !

eğer onun öğrencisiyseniz bravo real madrid forması giyiyorsunuz demektir. fatih hocayla çalışırsanız senelik 3milyon euro anca alırsınız.

guardillo zaten messi dışında bir oyuncusunu övdüğünü görmedim, eğer messi değilseniz hiç mantıklı değil.

tabiki zidane !

eğer onun öğrencisiyseniz bravo real madrid forması giyiyorsunuz demektir. fatih hocayla çalışırsanız senelik 3milyon euro anca alırsınız.

guardillo zaten messi dışında bir oyuncusunu övdüğünü görmedim, eğer messi değilseniz hiç mantıklı değil.
bu ankette pep terimi geçecek at reze

terim diyenler var ya

klopp ve pep

kloppu sahsen daha çok severim ama guardiola dehasını da yaşamak isterim

Imparatore
Klopp

terim veya mourinho'yla çalışıp ağzımda altın kaşıkla doğmadan nasıl insanların ağzına çat çat vurabileceğimi öğrenmek isterdim. zaten biriyle çalışırsam ötekiyle de dirsek temasında olurdum tahminindeyim.

iki şıkkı işaretleyemediğim için objektif olması bakımından oyumu terim'den yana kullandım.

ben diego simeone ile başlayıp sonra tuchel ile devam edip pep guardilo ile bitirmek isterim eğer futboldan sonra teknik adam olacak isem.

Bence yerli ve uluslararası td’ler diye iki ayrı anket yapmak lazım.

Mesela yerli olarak Aykut ile çalışmak enteresan olabilirdi. Futbolcu olarak ensesine şaplak vurabiliyorsun falan.

genc bir futbolcu olsaydım klopp ile calısmak isterdim ki kendisinden birseyler ogrenebileyim.

yıldız bir futbolcu olsaydım terimle calısmak isterdim ki kuyusunu kazıp takımdan gonderilmesini saglayabileyim.

Geri
Üst Alt