GSC Haber G. Boluspor Maçı Kamp Kadromuz Açıklandı

Bu çocukların da her gün değişiyor bu forma numaraları.

İsa Halidi tam olarak Marsilya'dan isteyip, alamayacağımız Kuzey Afrikalı topçu açlığımızı giderecek isim havası var.

Sallai de gg olmuş, Yunus da yok, Barış da cezalı oh oh suyundan da.

Sanchez ve Sara ne alaka ya, bu adamlar oynayıp sezonu kapatsınlar diyemi boluya götürüyor bunları.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocanın bazen yorgunluktan yada stresten beyine yeterki oksijen gitmiyor muhtemelen, o yüzden birilerinin uyarması gerekiyor saçmalama diye

Hoca şu saçma sapan zeminde as oyuncu oynatıp sakatlık yaşatmazsin insallah

Sallai idman da yer almis ama kamp kadrosunda yok

Elde kalan tek kanat oyuncusunu riske etmek istemiyoruz galiba

Daha fazla genco olmalıydı kesinlikle.

Şu saçma sapan maç yüzünden sakat falan vermeyiz inşallah geçenki IBB maçındaki gibi

^İsa Halidi tam olarak Marsilya'dan isteyip, alamayacağımız Kuzey Afrikalı topçu açlığımızı giderecek isim havası var.

Sallai de gg olmuş, Yunus da yok, Barış da cezalı oh oh suyundan da.
tarafim adina ^kendisi alt yas da kumasi ve derinligi dolayli *kayda deger bir potansiyel . ayagi iyi ve oyun gorusu olmasi ,
bir kac mevki cercevesinde versatile olmasi (orta ve defans) dolayli nasil bir yone evrilecek merakla bekliyorum. ilk izlenimim den bugune gelirsek ; esigi gecmesi icin olur da bolu macinda sure alirsa a takimla mevcut durumunu gormek keyifli olacaktir suphesiz .
eksileri ,yetersiz yonleri elbette mevcut . bu da zamanla pro mac sayisi ve mac kalitesi arttikca iyilestirilebilir nuanslar kanimca . olur da diger turlu anlamsiz verimsiz takimlara verilerek efektif olmayan kiralamalar ile bu genc kardesimizin de kariyeri baslamadan heba olur . alt yas bolgemiz de malesef yillardir ornekleri mevcut . velhasil - uzun vade de temennim ve beklentim bu gecisi verimli progresive ve de ayaklari uzerine saglam basarak yaparak ustune koyarak takima zamanla entegre olmasi .

oyuncumuz ozelinde mevcut da arti eksi vs genel yonlerine dair noktalarii basligi varsa ayri yorumlayabiliriz .

sozun ozu , kendisini ^kupa maci kadrosun da gormek den memnun oldum . -az da olsa sure alirsa- motive ve moral baglaminda kendi gelisim gecis sureci icin - cok kiymetli olur . umarim da sure alir .

@Sergen Zeren sevgili sergen'in ^furkan baglamindaki -serzenisine de - nacizane katiliyorum .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Murat Durmaz ,@Hayri Cund , @Hüsnü Ayabakan , @Ozan Puki , @Ali Bektaş , @Can Guzelırmak , @V. Haydar Geven

saygi ve selamlar

Geri
Üst Alt