Gabriel Sara, İstanbul'a Geldi

İkinci lig topçusu diye boklayan arkadaşlar BAY ve KA geldiğinde ne düşünüyordu acaba?

Kesin olur demiyorum bu adamdan ama umitvarim. Sahada görelim sonra tartışalım bence...

Tamam da onlar 20 milyon euro’ya gelmedi. Super adam da cikabilir ancak bu riske girilmesi sacmalik. O para harcanaksa cok garanti bir isime harcanmaliydi. Ayrica maas da cok dusuk degil. Hayirlisi olsun.

Biz ligi berkanla keremle de kazaniyoruz mevzu lig degil avrupa kupasi

Piyasaya goretzkadan,mckennisine kadar tonla adam dusuyor sen tutup championshipten elimizde ki demirbaydan hallice adama 20 verip aliyorsun.Oyle 5 6 7 milyon falan olsa kimse sesini zaten cikarmaz.

Biz premier ligin en iyi kanat oyuncusunu aldik.Simdi goruyoruz halini kerem akturkoglunun yedegi oldu burda

Championship guzellemesi yapmak enayilik.Norwich 10 milyon vermis almismis ona bakarsan ndombeleye totnim 60 verdi aldi sonuc ellerinde patladi.O sekilde kiyas yapilmaz.Mikel merino 25 e arsenale gidiyormus.Sucic 10 milyona sociedada gidiyor.Bu isimler piyasa da saradan cok daha onde isimler.

Galatasarayin bu yonetim seneye kalmaz kulubu batirir.

Toreiraya 6 milyon verip alan kulup saraya 20 veremez kardesim.Boyle bir tezatlik boyle sacmalik olamaz.Bu kulubu birileri satin alsin artik.
30 yasındakı zaha mı premier ligin en iyi kanat oyuncusu dostum

adamın işi bitmiş

İkinci lig topçusu diye boklayan arkadaşlar BAY ve KA geldiğinde ne düşünüyordu acaba?

Kesin olur demiyorum bu adamdan ama umitvarim. Sahada görelim sonra tartışalım bence...
Kerem de Barış'ta 11 oyuncusu olarak gelmedi. Ahmet ikisi aynı şey değil gözünü seveyim yapma.

Çok fazla para verdik diyenlere gelsin.Zanioloya topunuz mükemmel dediniz adamın esamesi okunmuyor an itibariyle.Birakin etmi kemikmi bir görelim.Oliviera gibi toptan kaçmıyor ya en azından bu bile bizde olabileceğine dalalet .Rahat olun.Cop tayfası.

Premier lig takimlari gozlerinin onundeki herifi almayacak ta biz muthis bir kesifmis gibi gururlanacaz oyle mi? Ceza alacaksam da alayaim. 25 yasina gelmis ikinci lig topcusuna klubun anahtarlarini teslim eden cenk ile ibraam abv
Epl takımlarından teklif duymadım ama roma ciddiydi İtalyan gazetecilerde yazmisti, bizle ismi geçen bütün oyuncular için o rakamlar bence büyük risktir tominay ve wendell dahil ,sara için potansiyele yatırım yaptık bence riski bencede var ve elemen yükselişte yani bizde biraz göze batsa zaten iyi teklifler alabilir hatırlayın 9milyona aldığımız ndiaye 6 aylık futboluyla 15 milyonluk teklif aldı yani birazda iş oyuncunun hedefleri istekleriyle alakalı
Ayrıca ingilterenin alt ligleri dahil ucuz oyuncu yok artık rasidin %50sini 6milyon pounda sattı adamlar

Bu adamın cv’si bizde 11 oynayacak seviyede olduğunu gösteriyor. Maliyeti tartışmalı.

Garantisi var mı? Yarın McTominay gelse, seveyim sizin liginizi de, futbolunuzu da deyip salsa kendini. Ve ya Rabiot. Gömsen bu adama 40 milyonu. Var mı 2. senesinde performans vereceğinin garantisi?

Herif serbest takilmayi seviyorum diyor zaten. Ikinci lig takimlari da boyle oyunculari parlatip kakaliyolar iste. Avrupa maclarinda, derbilerde boyle serbest takilsin da gorelim.

Bu kadar pahalıysa ve biz kılı kırk yarıp bu futbolcuya güvenip o parayı saydıysak çok iyi bir futbolcu olması lazım. Heyecanla bekleyeceğim sahadaki yeteneklerini. Hayırlı uğurlu olsun.

Bence iyi transfer ama sadece bonservise takıldım ben. Mesela 8-10 civarına bitirsek süper derdim.
10.5'a almışlar zaten. O istatistikten sonra bu paraları istemeleri normal, yaşı da genç sayılır. Doğru oyuncu mu aldık, orası ayrı ama istiyorsak parası anormal değil yani. Şu istatistiği Fransa ya da Almanya'da yapsa muhtemelen 30 milyon filan isterlerdi en az.

Epl takımlarından teklif duymadım ama roma ciddiydi İtalyan gazetecilerde yazmisti, bizle ismi geçen bütün oyuncular için o rakamlar bence büyük risktir tominay ve wendell dahil ,sara için potansiyele yatırım yaptık bence riski bencede var ve elemen yükselişte yani bizde biraz göze batsa zaten iyi teklifler alabilir hatırlayın 9milyona aldığımız ndiaye 6 aylık futboluyla 15 milyonluk teklif aldı yani birazda iş oyuncunun hedefleri istekleriyle alakalı
Ayrıca ingilterenin alt ligleri dahil ucuz oyuncu yok artık rasidin %50sini 6milyon pounda sattı adamlar
Eyi de Rashid iyi kotu bi seyler ispatladiydi. En azindan sistem icinde kalip gorevini yapiyordu, skor katkisi da verdi. Jokeyciker 2.5 maas verip is yaptiklarini sandilar o ayri. Herif daha azina bize geri gelirdi. Neyse, herif iyi ciksin. ben utanayim onemli degil. Ilk defa rezil olmayiz. Ama bu yonetimin onda bir basari orani var yok. Uc ay kapi kapi dolasip bunu 20ye alip manyak maas vermek ancak bunlara yakisirdi.

Adam.ikinci.lig.topcusu ancak ve lakin 1.sinif bonservisi ve ücreti.. anlaması zor tabi. Alınmaz diye birşey yok da o kadar üst düzey taninmis isim ve cvden sonra da birakin da insanlar sorgulasin rekor transfer ücretini ve maaşını.. norwicin 10-15 e alması falan çok şey ifade etmiyor zaten o yörede çöp olsan 15 ten başlıyor..

Açıkçası çok riskli bir transfer yaptık diye düşünüyorum.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pas yüzdesi çok önemli.Toreira gibi yüksek yüzdeliyse 6 da 8 de oynar

bay ve ka alt lig topçusuydu ve 1-2 senede geliştirip yıldız haline getirdik. gidip 25 yaşında adama 20 milyon vermek tamamen farklı birşey. bu parayı verdiğin adam sana anında seviye atlatmalı

Herif serbest takilmayi seviyorum diyor zaten. Ikinci lig takimlari da boyle oyunculari parlatip kakaliyolar iste. Avrupa maclarinda, derbilerde boyle serbest takilsin da gorelim.
Aynı cümlenin devamında 6 numara oynamak da hoşuma gidiyor, daha çok topla buluşabiliyorum, daha çok oyunun içinde hissediyorum da demiş ki zaten kendisi oyun gerektirdiğinde stoperler arasına girip top alan, oyunu geriden kurmaya yardımcı olan, topu rakip sahaya taşıyabilen, bol bol sorumluluk alan birisi. Öyle sahada kafasına göre takılan birisi değil yani. En azından benim izlediğim maçlarında gördüğüm bu. Maliyeti bambaşka bir konu, çok fazla risk barındıran bir hamle yaptık, umalım da başarılı olsun

Geri
Üst Alt