Gabriel Sara, İstanbul'a Geldi

Katılıyorum.

Cergün, DÖ, Hatipoğlu üçlüsü açısından büyük bir skandal.
Bu ekibin Galatasaray'a fayda sağlayacağına dair zere inancım yok. Takıma ve sezona dair en büyük umutsuzluğum ve karamsarlığım da bu yüzden.

Şimdi sırada Şampiyonlar Ligi'nden elenmek var...

Sallantıda olan bir hoca ve yönetim ve 20 küsür alınan bir herif.
Üzücü bir durum maalesef.

Herifin geldi gün bes yedik, mac ne oldu diye sorup bes yedik cevabini alinca kesin tuaf olmustur

İnsan gibi yönetim olsa seni ve jelert’i haziran ortasında bu maliyetlerle indirirdi. Ama kapı kapı sürttüler taraftar yangın yapınca da panikle kesenin ağzını açıp kim ne istediyse veriyorlar.

İşin bok tarafı 5-0 sonrası daha da panikleyip daha beter şekilde devam edecekler.

Okan hocamızın oyununu gördugunde geldigi gune küfredecek olma olasılıgı bir hayli yuksek
25 yasinda 2.lig topcisu kufretse ne olacak. bu gibi transferleri yapan basimiza bela olmus zaten. 30milyondan fazla para verip 2.lig topculari getiriyon. tarihinde boyle para kullanmamis bir kulupsun sen.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Norwich taraftarı fena üzgün... inanmıyorlar Sara'nin gidişine. İtalya, İspanya veya PL'e gitse daha anlaşılır sekil olurdu diyorlar. Nasıl olurdu da Türkiye ye gitti vs...
Normalde taraftarlar göbek atardı biz bir oyuncu aldımız vakit. Bu sefer takımın en iyisini aldık...gitme bizi daha PL'e yükseltecektin diyorlar üzgün şekilde.

Okumak isteyen varsa:

Bir hafta önce ortasahaya defansif adam lazım değil diyordunuz şimdi defansif adam istiyorsunuz.

Ben anladım ki taraftarın nabzına göre iş yapılmaz. Yönetim neyi doğru biliyorsa aynı şekilde yapmaya devam etmeli.
Maçın etkisi Renkdas.
Yanlız fena edildik fizik açıdan, defansif açıdan dün akşam.

Misal bir aksiyon var unutamadım.
Gedson, Torreira yu okadar kolayca indirdi ki umzuyla...
gerçi Torreria çok kötüydü dün ama olsun....

aşırı acemi transferi gibi geliyor bana ama hadi hayırlısı. twitter'da dönen kesitlerden başka bir şey de bilmiyorum.

Kardeş madem gelmişsin hoş gelmişsin de burada bazı kurallar var.

Şöyle bir 1-1 buçuk ay kadar yedek bekleyeceksin. Hatta seni antrenmanlarda filan bile göremeyeceğiz, hakkında haber alamayacağız, sırra kadem basacaksın.

Çünkü hazır değilsin. Değilsin, değilsin.

Hoşgeldin kardeş. Kendini iyi hazırla çoğu maç tek ortasaha olarak oynatacaklar seni canın çıkacak, sonra ne biçim ortasaha deriz heralde.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırlı olsun biraz tatsız bir zamanda geldi ama hoş gelmiş. Orta sahamıza yeni bir soluk ve enerji katması dileğiyle.

30 milyon vermek
2-3 ay beklemek
sezona sağ bek ve orta sahasız başlamak
rakibinden 5 yemek
kupayı kaybetmek
images (77).webp

Hızır gibi yetişti. Orta sahaya Sara'yı atarsak hücumda ziyech saçmalığını çekmemize gerek kalmaz. Kerem torreira Sara ortasahası kurup önlerine İcardi Bats Barış Zaha Mertens den istediğimiz üçlüyü atabiliriz. Takımın ofans gücü de azalmaz hatta defansif gücü artar

Elde canlı bomba gibi durup 25-30 milyon gömülen ve satışı imkansız olan Zaha var iken bu adamın kümülatifte 25-30 arası maliyetine pahalı demek için 4 işlem bilmemek gerekir.

Beşiktaş, Rafa'ya 3 yıl için 28 milyon euro verdi. Fenerbahçe, Nesyri'ye 45-50 milyon euro verdi.

Sonra para nerede? para burada, e niye bu kadar para?

Einstein'in klişe sözü geliyor aklıma, atomu parçalamak ...

Elde canlı bomba gibi durup 25-30 milyon gömülen ve satışı imkansız olan Zaha var iken bu adamın kümülatifte 25-30 arası maliyetine pahalı demek için 4 işlem bilmemek gerekir.

Beşiktaş, Rafa'ya 3 yıl için 28 milyon euro verdi. Fenerbahçe, Nesyri'ye 45-50 milyon euro verdi.

Sonra para nerede? para burada, e niye bu kadar para?

Einstein'in klişe sözü geliyor aklıma, atomu parçalamak ...
25 mi.

Dört işlem

20 bonservis + 15 maaş + komisyonlar + vergi = 25-30

Geri
Üst Alt