Gabriel Sara Transferi Resmen Açıklandı

Hatay maçında saha da olmazsa Okan’a söverim
Ozaman şimdiden sövmeye başlayın çünkü kuvvetle muhtemel ne jelert ne sara 11 başlamaz belki son 5 10 dk ,skora göre
Tabi hoca dünkü maçtan sonra biraz olsun ders aldıysa işler değişebilir yoksa imkaninyok
Yarın gidip mulleri getirsek yine oynatmaz ilk hafta ,yerli hocalar böyle maalesef

Ozaman şimdiden sövmeye başlayın çünkü kuvvetle muhtemel ne jelert ne sara 11 başlamaz belki son 5 10 dk ,skora göre
Tabi hoca dünkü maçtan sonra biraz olsun ders aldıysa işler değişebilir yoksa imkaninyok
Yarın gidip mulleri getirsek yine oynatmaz ilk hafta ,yerli hocalar böyle maalesef
Acaba oyuncuların kondisyon olarak takımın seviyesine gerilemesini mi bekliyor. Adam çıkar döktürür koşar mücadele eder. Ne hocalar var der diye mi korkuyor. Dün bizimkilerin koşmaya mecali yoktu. Ağır çekimde mücadele ettiler.

İnşallah verdiği katkı o kadar büyük olur ki maliyetini unutup getireceği bonservis iştahımızı kabartır maç performansı gözümüzün pasını alır

Pozitif takilalim diyoruz da championship topcusuna yilda uc milyon verirsen seninsampiyon yapmis yerli topcular isyan etmez mi? Ben ederdim.
Edemezler, onlar da o paralari kazanmak istiyorlarsa yurt disi hedefi koyup oraya transfer olmalilar. Bizde buyuyup , belirli bir seviyeye ciktiktan sonra yollarimizi ayirmak gerekiyor (guzel bonservis karsiliginda). Yoksa hem yerli hem yabancilara euro bazinda 2-3 milyon uzerinden sozlesmeler dagitirsak kulup bu yuku kaldiramaz.

brazilya faktörünü de katarsak zarar ettirmez gibi.

sadece maaşı çok yüksek ama düşününce başka klüplerde almak istiyordu. 2m falan verince kabul etmeyeceği aşikar.

Maaşa fena takıldım. Barış alper falan 10 milyon tl ye oynuyordu en son zam yapılmadıysa.

Edemezler, onlar da o paralari kazanmak istiyorlarsa yurt disi hedefi koyup oraya transfer olmalilar. Bizde buyuyup , belirli bir seviyeye ciktiktan sonra yollarimizi ayirmak gerekiyor (guzel bonservis karsiliginda). Yoksa hem yerli hem yabancilara euro bazinda 2-3 milyon uzerinden sozlesmeler dagitirsak kulup bu yuku kaldiramaz.
Admincigim, sevsek te sevmesek te Kerem A. 2023'te sampiyon olan kadronun en onemli parcalarindan biriydi. Apo da oyle. Gecen sene Baris keza oyle. Simdi bu cocuklarla ben bu Sara'yi karsilastirmam bile. Cunku ortada bir hakedilmislik var. Sara kim ki veya Tete kimdi ki bunlara 2-3 milyonu sakkadanak veriyoruz? Sirf yabanci pasaportlari var diye mi? Yatirim icin bile olsa buraya gelmeden once kimse tanimiyordu ikisini de.

Kisaca hakedilmis kazanc > yatirim.

18 milyon vermissin tutar mi tutmaz mi tartisiliyor her yerde

Okanın oglu fm falan mı oynuyor ordan mı buldu acaba

Hocaya bir sormak lazim

Bonservisi cok yüksek profil olarak hala bir 6-8 oyniyacak adam sart takima , yani 18 milyonu verip hala bir oyuncu almamiz gerekli ,cünkü sara defansi bence istenilen düzeyde degildir, yani orta sahada olusan kara deligi kapatamaz. Topu alip dikine gidecek bir oyuncu eksikliigi vardi ,uzakdan sut cekmeler bunlarin hepsini sara kapatir.

Tek düsüncem bu adami kar ile satmak icin insan üstü performans vermesi gerek, sirf bunun icin CL kalmamis sartki orda kendini göstersin iyice piyasa yapsin. Hayirli olsun geldigine göre destek verecegiz kendisine

ayık kafayla sahiden iyi düşünemiyorum
1 düble jack atmağa binaen farkettim ki deli para vermişiz
25 yaşına kadar tier 1 top oynamamış (brezilya ligini saymayalım pls) bi herife, zaniolodan pahalı yani ki onun en azından adı fln var ve kira mira bi kısmını döndürdü yine paranın

bu adam çok çok iyi çıkmazsa işimiz biter

Yaramiza merhem olursa aldığı ücret helali hoş olsun.yok olmaz ise hergun parası konuşulur.Beklemekten başka çare yok.

Jardel rekorunun bir Championship takımından alınan topçuyla kırılacağını düşünmüyordum. Üstelik 25 yaşında hani wonderkid falan da değil. Tete gibi bekleneni veremezse sıçtık yani. Oyuncuyu izleyince falan iyi diyorsun da 18 aşağıdan da baksan, yukarıdan da baksan çok para.

Kimse 18’e Icardi ayarında bir topçu alınmasını beklemiyor o bir şanstı da Davinson’un 9’a, yıllarca bundesliga’da kalburüstü takımlarda oynamış Kerem’in 3’e, Lucas’ın 6’ya alındığı yerde nereden bakarsan bak çok para.

Futbolcuya da yazık, ilk kötü performansında 18 verdiğimiz futbolcu bu mu diye başlanacak. Deniyor ki artık bu bonservisler normal. Değil abicim Norwich geçen sezon Rashica’yı 5’e, Max Aarons gibi bir beki 8’e sattılar. Dünyaya bakıyorum Khepren Thuram gibi 23 yaşında üstelik Fransa milli takım oyuncusu 20’ye Juventus’a gitti. Houssem Aouar gibi evet düşüşte olan ama benzer yaşlarda ve bir dönem herkesi hayran bırakan bir yeteneğe bile araplar 12 verdi. Üstelik bu yıl kimse öyle deli gibi para harcamıyorken

Neyse fazla eleştirince de oyuncu eleştiriliyor gibi oluyor. Hayırlı olsun, oyuncu kağıt üstünde iyi görünüyor ve en azından yükleşte olan bir oyuncu. Umarım bonservis baskısı oluşturmadan, başarılı bir sezon geçirir.

hayırlı olsun.

umarım hepimizin aklındaki soru işaretlerini siler

Oha bir de 5 sezonluk sözleşme! Tarihimizin bonservis + maaş olarak en ağır şartlarına sahip transferi oldu, bu noktadan sonra beklentiler tavan değil, uzay...

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt