Gabriel Sara Transferi Resmen Açıklandı

Kulubün tüzüğüne bonservis döviz cinsinden taksitlendirilemez diye madde koyulmalı. Adamı keş 12’ye alacakken 18 bayılıyoruz. Zaten devilasyon oluyor habire bu paralar euro 60 tl olunca nasıl ödenecek?!

————-Amrabat Torreira———-
Barış————-Sara————-Zaha
———————Emanuel————-

Kulubün tüzüğüne bonservis döviz cinsinden taksitlendirilemez diye madde koyulmalı. Adamı keş 12’ye alacakken 18 bayılıyoruz. Zaten devilasyon oluyor habire bu paralar euro 60 tl olunca nasıl ödenecek?!
Taksit olmadan nasil transfer yapmayi dusunuyorsun? Merak ettim gercekten. Kasada 12 milyon euro mu var zannettin yoksa? (12 milyona hayatta alamazdin)

bu herifi mertens gibi oynatacaksak o maliyete talisca'yı alırdık. demirbay'ın nargileyi hayatının 2., 3. planına koymuş, leverkusen prime'ına yakın versiyonu diye aldık herifi, öyle de kullanırız. torreira esas verimli olduğu yere geçer, önüne sara, öne mertens-kerem her neyse. çok 10 numara istiyosan beleş yazıcı alır rotasyon yaparsın orda da.

Paran kadar alacaksın. Bu savurganlıkla nereye varacağız? İş gilmez adamlar yüzünden championship topçusuna 18 veriyoruz. 2 sene önce Toreira’yı 6’ya aldık.
Hala su sacma sapan 'ama Torreira'yi 2 sene once 6 milyona aldik' sozleri biktim okumaktan. Bugun Torreira baska bir takimda oynasa yine 6 milyona alirmiydin bir dusun.

Su eskiye donuk kiyaslama o kadar manasiz ki.

bu herifi mertens gibi oynatacaksak o maliyete talisca'yı alırdık. demirbay'ın nargileyi hayatının 2., 3. planına koymuş, leverkusen prime'ına yakın versiyonu diye aldık herifi, öyle de kullanırız. torreira esas verimli olduğu yere geçer, önüne sara, öne mertens-kerem her neyse. çok 10 numara istiyosan beleş yazıcı alır rotasyon yaparsın orda da.
Taliscayi amma gözümüzde büyütüyoruz. Şuan yunus Akgün bile taliscadan daha iyi oynar, 70 senedir çin, Arabistan Ligi'nde oynayan futbolcudan yarar mı gelir? Her sene dalgasına gündem olduğunda bile umarım gerçek olmaz derim talisca için.

sara ve jelert'in iyi başlamaları önemli
taraftar genel olarak gerginken iyi para verip aldığımız bu adamlar iyi başlayamazsa hedef haline gelecekler.

Hala su sacma sapan 'ama Torreira'yi 2 sene once 6 milyona aldik' sozleri biktim okumaktan. Bugun Torreira baska bir takimda oynasa yine 6 milyona alirmiydin bir dusun.
Kendini ispat etmiş adamlara ver parayı sıkıntı değil. Melo, Toreira, Fernando, Fred gibi adamları getir tamam. Ama ne vereceği soru işareti olan adama kasanda olmayan parayı bayılmazsın. Umarım iş yapar o ayrı. Ama umudum yok.

Röportajı yanlış anlamışsın
6 numara oynadığında topla daha fazla buluştuğunu ama 10 numara oynasığında skora daha fazla katkı yaptığını belirtti.

Çok bariz topla çok oynayıp ileride bulunamamaktan pek hoşnut değil görevimi yapıyorum ama benim asıl mevkim 10 numara gibi konuşmuş, çünkü röportaj başında kendisi söylüyor 10 numara olduğunu
cogu macta 8 oynamış lakin benım gördügüm 8de degil deep play maker dedikleri olayı oynuyor bu cocuk stoperlerın önünde top alıyor ya dripling yapıyor ya uzun top

gecen sezon 90 dk norwich leeds macını izlemiştim kagıt üstünde 10 gorunuyordu ama sürekli geri gelip stoperlerden top çıkarıp oyun kuruyordu

kaan torreira sara olması gereken ortasaha budur okan hoca 3lü oynamazsa dibe dogru gider

Su eskiye donuk kiyaslama o kadar manasiz ki.
City forumunda da 2 sene önce haalandı 60 milyona aldık muhabbeti dönüyor mudur acaba

Geri
Üst Alt