Gabriel Sara Transferi Resmen Açıklandı

5 sezon çok fazla kim olursa olsun bu maaş ile hemde.3+1 yaparsın 4+1 yaparsın.

5 sezon çok fazla kim olursa olsun bu maaş ile hemde.3+1 yaparsın 4+1 yaparsın.
Maalesef yaniliyorsun , tarihinin en pahali transferini yapmis oldugun durumda yasi da henuz 25 olan bir futbolcuyu tabi ki 5 yillik sozlesme yapilir. Dunyanin her yerinde bu boyledir. Bu kadar bonservis odeyecegimiz bir oyuncu ile uzun vadeli sozlesme yapilmasi kadar normal birsey yok.

ortasahaya daha adam beklemeyin beyler...

bu adam 8 de oynayacak

önümüzdeki sezonda mertens gidince belki 10 a kaydırıp 8 kafasına gireceğiz gene

ama önümüzdeki sezon özelinde bence ortasaha işi bitti gitti.

Norwichte 970 bin pound alıyor deniyordu - 1.1M eu ya mı ne geliyor.

2-2.3 M eu aralıktaki maaşa lafım olmazdıda 2.75 biraz falza oldu.

bonservise çok bakamıyorum - normal alıştığımız fiyatlar yok pazarda (ama genede K.thuram'ın 20 M euya transfer olduğu ortamda ucuz diyemem)

genede 24 yaşında - belli bir olabiltesi olan adam . Umarım bu paranın hakkını falzasıyla verir.

Hayırlısı olsun diyerek arkasında duracağız.
Hocam thuram in 1 sene sözleşmesi kalmıştı. Yabancı basından çok takip ettim o adami baya beğendiğim için. Menajeri sürekli ocakta bedavaya gideriz diyip diyip darladi kulübünü. Kulübü normalde 30-35 istiyordu yeter la diyip illallah ettiler sonunda saldılar

Maalesef yaniliyorsun , tarihinin en pahali transferini yapmis oldugun durumda yasi da henuz 25 olan bir futbolcuyu tabi ki 5 yillik sozlesme yapilir. Dunyanin her yerinde bu boyledir.
zaten tutarsa adam uzatmakta sorun yaşamazsın 3 sezon sonunda ama tutmazsa 5 sene bitene kadar parayı her türlü ödemen gerekir.

Maalesef yaniliyorsun , tarihinin en pahali transferini yapmis oldugun durumda yasi da henuz 25 olan bir futbolcuyu tabi ki 5 yillik sozlesme yapilir. Dunyanin her yerinde bu boyledir.
ben bonservisine İNANILMAZ PAHALI diyemiyorum.. baktığında 20-21 yaşındaki futbolcular bile fena fiyatlardan başlıyor.

maaşı bi 500 k fazla bence ... ama tete'de bu parayı alacaktı kalsaydı etseydi.

24 yaşında tutarsa hiç biri batmaz.

Hocam thuram in 1 sene sözleşmesi kalmıştı. Yabancı basından çok takip ettim o adami baya beğendiğim için. Menajeri sürekli ocakta bedavaya gideriz diyip diyip darladi kulübünü. Kulübü normalde 30-35 istiyordu yeter la diyip illallah ettiler sonunda saldılar
muhtemelen öyledir - baba thuram baskısıda vardırda kağıt üsütnde baktığında çıldırdığım bir meblağ yani o transfer için ..yumruk ısırttı ilk okuduğumda.

zaten tutarsa adam uzatmakta sorun yaşamazsın 3 sezon sonunda ama tutmazsa 5 sene bitene kadar parayı her türlü ödemen gerekir.
Sen takimina direk nokta atisi mantigiyla transfer yapiyorsun o yuzden bu kadar para vermeye goze aliyorsun. Adam iyi oynadiginda 2 sene sonra son senesinde belese kaptirirsin, bunu bir ogrenemediniz gitti ya. Yasi 27-28 falan olsa neyse 3 yil falan dersin belki ama daha yeni 25 yasina girdi. Iyi oynarsa diyorsun, bu defa talibi de cikacak, gel yeni sozlesme yapalim deyince kapiyi 4-5 milyondan acmayacagi ne malum?

18 milyon euro odeyecegimiz bir oyuncuya tabi ki 5 yil imzalayacaksin.

video falan yok mu açıklama kafası - medya birimide mi uyuyor ?

Tutarsa nasıl uzatmakta sorun yaşamıyorsun?
Peşine başka takımlar düşecek, adam kontrat sonunda bedava transfer olmak isteyebilir vs vs..

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kimse masal okumasın kulüp tarihinin en yüksek bonservis bedeli olarak 18 Milyon bonservis ödediğin adam hiç kimsede soru işareti oluşturmayacak birisi olmalıydı.

Norwich taraftarları forumlarda yönetime saydırıyorlar sara'yı bedavaya verdiniz diye.

Kimse masal okumasın kulüp tarihinin en yüksek bonservis bedeli olarak 18 Milyon bonservis ödediğin adam hiç kimsede soru işareti oluşturmayacak birisi olmalıydı.
Altina imzami atarim. Bu adam mukemmel de cikabilir ama boyle "ya tutarsa" olayina 18 milyon euro gomebilecek butcemiz yok.

yalnız bu cocuk 10 oynayamaz röportajında bile söylüyor 10 numara iyi ama 6 ve 8 oynayınca daha cok topa dokunuyorum ,topla oynamayı sevıyorum diye

yalnız bu cocuk 10 oynayamaz röportajında bile söylüyor 10 numara iyi ama 6 ve 8 oynayınca daha cok topa dokunuyorum ,topla oynamayı sevıyorum diye
Röportajı yanlış anlamışsın
6 numara oynadığında topla daha fazla buluştuğunu ama 10 numara oynasığında skora daha fazla katkı yaptığını belirtti.

Çok bariz topla çok oynayıp ileride bulunamamaktan pek hoşnut değil görevimi yapıyorum ama benim asıl mevkim 10 numara gibi konuşmuş, çünkü röportaj başında kendisi söylüyor 10 numara olduğunu

Tabela yaparsa zarar falan etmeyiz.
Ligde fark yaratacağını düşünüyorum.
Yalnız bu adam net Bir 10 no (bence)

Orta saha transferi hala yapamadık

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yönetim de Okan da bunun farkında değil mal gibi stoper bakıyorlarsa yandık ki ne yandık

Geri
Üst Alt