- 16 Haziran 2010
- 190.920
- 133.687
- 6.478
Vallah bilemecim orayi takip etmiyorumCity forumunda da 2 sene önce haalandı 60 milyona aldık muhabbeti dönüyor mudur acaba

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vallah bilemecim orayi takip etmiyorumCity forumunda da 2 sene önce haalandı 60 milyona aldık muhabbeti dönüyor mudur acaba
Torreira- Kerem D- Sara olmaz mı?cogu macta 8 oynamış lakin benım gördügüm 8de degil deep play maker dedikleri olayı oynuyor bu cocuk stoperlerın önünde top alıyor ya dripling yapıyor ya uzun top
gecen sezon 90 dk norwich leeds macını izlemiştim kagıt üstünde 10 gorunuyordu ama sürekli geri gelip stoperlerden top çıkarıp oyun kuruyordu
kaan torreira sara olması gereken ortasaha budur okan hoca 3lü oynamazsa dibe dogru gider
bu eskiye dönük konusan kafalar 100 sene öncesine gidip ama Atatürk böyle yapmasaydı ismet paşa lozanda şöyle yapsaydı diye 100 sene öncesini günümüzden degerlendiren kafalarHala su sacma sapan 'ama Torreira'yi 2 sene once 6 milyona aldik' sozleri biktim okumaktan. Bugun Torreira baska bir takimda oynasa yine 6 milyona alirmiydin bir dusun.
Su eskiye donuk kiyaslama o kadar manasiz ki.
ingilizler açıklanmayan bonuslar var diyor
olmaz bence ligte olur belki ,yada okan hoca denemeli ama 3lü ortasaha mutlaka olmalı artık bütün dünya bunu oynuyorTorreira- Kerem D- Sara olmaz mı?
23+3 demiş18+2 zaten, bunu bizim muhabirler de yazdi. Bizde bonuslari aciklamadik.
Ama Chris'in dedigi kadar yuksek bir bedel degil.
Zaten tüm yabanci basin bu rakamlari yazarken bizim yalaka muhabirlere 18 yazdirdilar.1 yila çikar kokusu.
Sky'ın muhabiri 20'nin altında yazmıştı.'Tum yabanci basin' diye algi yapiyorsun suan.
Fabrizio olsun digerleri olsun hepsi 20 milyon euro civari diye yazdilar. Bir tek Chris 23+3 yazdigini gordum.
Fabrizio Sara icin habere girdi mi? Ben bisey görmedim'Tum yabanci basin' diye algi yapiyorsun suan.
Chris'ten baskasini 23+3 yazdigini gormedim, Brezilyali hesaplar gordum bir kac tane onlar da bunu referans almis. Diger Norwichli hesap 20 milyonun altinda yazmisti (simdi ismi aklima gelmiyor). Italyan muhabirlerde 20 milyon euro civari diye yazdilar ama onlarin kaynagi buyuk ihtimal bizim muhabirler.
18+5 de olabilir belki o sekilde 23 milyon euroyu buluyor olabilir ama bunlari aciklamadan bilemeyiz suan. Bizimkilere gore 18+2.
Bi daha „hafif sakat“ desin bu sefer bende sövecemHatay maçında saha da olmazsa Okan’a söverim
Fabrizio nerde yazmis tek tek baktim sara paylaşmamiş.Düzeltme yapmişsin sıkınti yok.'Tum yabanci basin' diye algi yapiyorsun suan.
Chris'ten baskasini 23+3 yazdigini gormedim, Brezilyali hesaplar gordum bir kac tane onlar da bunu referans almis. Diger Norwichli hesap 20 milyonun altinda yazmisti (simdi ismi aklima gelmiyor). Italyan muhabirlerde 20 milyon euro civari diye yazdilar ama onlarin kaynagi buyuk ihtimal bizim muhabirler.
18+5 de olabilir belki o sekilde 23 milyon euroyu buluyor olabilir ama bunlari aciklamadan bilemeyiz suan. Bizimkilere gore 18+2.