Gabriel Sara Transferi Resmen Açıklandı

cogu macta 8 oynamış lakin benım gördügüm 8de degil deep play maker dedikleri olayı oynuyor bu cocuk stoperlerın önünde top alıyor ya dripling yapıyor ya uzun top

gecen sezon 90 dk norwich leeds macını izlemiştim kagıt üstünde 10 gorunuyordu ama sürekli geri gelip stoperlerden top çıkarıp oyun kuruyordu

kaan torreira sara olması gereken ortasaha budur okan hoca 3lü oynamazsa dibe dogru gider
Torreira- Kerem D- Sara olmaz mı?

Hala su sacma sapan 'ama Torreira'yi 2 sene once 6 milyona aldik' sozleri biktim okumaktan. Bugun Torreira baska bir takimda oynasa yine 6 milyona alirmiydin bir dusun.

Su eskiye donuk kiyaslama o kadar manasiz ki.
bu eskiye dönük konusan kafalar 100 sene öncesine gidip ama Atatürk böyle yapmasaydı ismet paşa lozanda şöyle yapsaydı diye 100 sene öncesini günümüzden degerlendiren kafalar

birde hala fred alınsaydı diyenler var 30 yasındaki adama 15 milyon gömdüler 5 milyon maaş
ve kronik sakat
hala alınsaydı diyenler var burada ,kafalar pırıl pırıl

gedsonu anlıyorum ama hala fred diyen aspordaki güvenc kurtardan farksızdır

Bu kadar fazla taksit beklemiyordum. Daha doğrusu bir İngiliz kulübünün bunu kabul edebileceğinden pek emin değildim. Kağıt üstünde iyi bir anlaşma olarak görünüyor. Tabii anlaşmaya bağlı tüm detaylar belirtildi ise! Umarım uyum sorunu yaşamaz. Hayırlı olsun.

Zaten tüm yabanci basin bu rakamlari yazarken bizim yalaka muhabirlere 18 yazdirdilar.1 yila çikar kokusu.

'Tum yabanci basin' diye algi yapiyorsun suan.

Chris'ten baskasini 23+3 yazdigini gormedim, Brezilyali hesaplar gordum bir kac tane onlar da bunu referans almis. Diger Norwichli hesap 20 milyonun altinda yazmisti (simdi ismi aklima gelmiyor). Italyan muhabirlerde 20 milyon euro civari diye yazdilar ama onlarin kaynagi buyuk ihtimal bizim muhabirler.

18+5 de olabilir belki o sekilde 23 milyon euroyu buluyor olabilir ama bunlari aciklamadan bilemeyiz suan. Bizimkilere gore 18+2.

Chris'ten baskasini 23+3 yazdigini gormedim, Brezilyali hesaplar gordum bir kac tane onlar da bunu referans almis. Diger Norwichli hesap 20 milyonun altinda yazmisti (simdi ismi aklima gelmiyor). Italyan muhabirlerde 20 milyon euro civari diye yazdilar ama onlarin kaynagi buyuk ihtimal bizim muhabirler.

18+5 de olabilir belki o sekilde 23 milyon euroyu buluyor olabilir ama bunlari aciklamadan bilemeyiz suan. Bizimkilere gore 18+2.
Fabrizio Sara icin habere girdi mi? Ben bisey görmedim

Fabrizio nerde yazmis tek tek baktim sara paylaşmamiş.Düzeltme yapmişsin sıkınti yok.

18m yuh

Tutmazsa ayvayi yedik

Ins iyidir ve banko oynar

Demorbay da 10no ya gececek herhalfde

Geri
Üst Alt