- 26 Kasım 2012
- 185.493
- 257.957
- 5.998
Gse hall of fame
M. Arslaner
A. Ozer
C. Uz
M. Arslaner
A. Ozer
C. Uz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mert MERT ahbabımıza yer vermeni beklerdimGse hall of fame
M. Arslaner
A. Ozer
C. Uz
Mert MERT ahbabımıza yer vermeni beklerdim
Keske cikip saka desen be ustadGSE'nin eski ihtişamlı günlerine dönmesi için Serkan Şafak kardeşimin apoletleri sökülmeli, kensini severim ama hakikat bu ne yazık ki.
Gse hall of fame
M. Arslaner
A. Ozer
C. Uz
Geçen gün Mehmet bey ile konuştum hepinize selamı var beyler. Şikecileri tinercileri akbilcileri üst üste koyup şampiyon oluyoruz sen yoksun dedim hırboluk yapma dedim gücüne gitti. Damarına basa basa geri döndüreceğim kısmetse merak etmeyin.Keske cikip saka desen be ustad
ben bir ara parayla alınıyor sanıyordum ama yönetici arkadaşlara rüşvet teklif etmeye bir türlü cesaret edememiştim.
kıymetli 1 hamle olurGeçen gün Mehmet bey ile konuştum hepinize selamı var beyler. Şikecileri tinercileri akbilcileri üst üste koyup şampiyon oluyoruz sen yoksun dedim hırboluk yapma dedim gücüne gitti. Damarına basa basa geri döndüreceğim kısmetse merak etmeyin.
Geçen gün Mehmet bey ile konuştum hepinize selamı var beyler. Şikecileri tinercileri akbilcileri üst üste koyup şampiyon oluyoruz sen yoksun dedim hırboluk yapma dedim gücüne gitti. Damarına basa basa geri döndüreceğim kısmetse merak etmeyin.
Allah aşkına dönsün Mahir iyice zıvanadan çıktı. O kontrol altında tutabiliyordu.Geçen gün Mehmet bey ile konuştum hepinize selamı var beyler. Şikecileri tinercileri akbilcileri üst üste koyup şampiyon oluyoruz sen yoksun dedim hırboluk yapma dedim gücüne gitti. Damarına basa basa geri döndüreceğim kısmetse merak etmeyin.
@Erman Türker verdi sana.Forum eski düzendeydi. Bir gün sabah mesaj yazdıktan sonra ismim ana sayfada siyah çıkmaya başladı. Üç gün ne olduğunu anlamamıştım. Meğer biri rütbeyi vermiş. Kim vermiş hala bilmiyorum.
Geçen gün Mehmet bey ile konuştum hepinize selamı var beyler. Şikecileri tinercileri akbilcileri üst üste koyup şampiyon oluyoruz sen yoksun dedim hırboluk yapma dedim gücüne gitti. Damarına basa basa geri döndüreceğim kısmetse merak etmeyin.
sistem hatasıForum eski düzendeydi. Bir gün sabah mesaj yazdıktan sonra ismim ana sayfada siyah çıkmaya başladı. Üç gün ne olduğunu anlamamıştım. Meğer biri rütbeyi vermiş. Kim vermiş hala bilmiyorum.
Gse hall of fame
M. Arslaner
A. Ozer
C. Uz
Kalite@Mete Temiz işte gerçek 1 GSE