galata sarayı efendileri | gsc forum rütbesi

bana hala neden verilmedigini anlamadigim rutbe. bu ayip butun gsc'in ayipidir

ben bir ara parayla alınıyor sanıyordum ama yönetici arkadaşlara rüşvet teklif etmeye bir türlü cesaret edememiştim.

Forum eski düzendeydi. Bir gün sabah mesaj yazdıktan sonra ismim ana sayfada siyah çıkmaya başladı. Üç gün ne olduğunu anlamamıştım. Meğer biri rütbeyi vermiş. Kim vermiş hala bilmiyorum.

Geçen gün Mehmet bey ile konuştum hepinize selamı var beyler. Şikecileri tinercileri akbilcileri üst üste koyup şampiyon oluyoruz sen yoksun dedim hırboluk yapma dedim gücüne gitti. Damarına basa basa geri döndüreceğim kısmetse merak etmeyin.
kıymetli 1 hamle olur

Geçen gün Mehmet bey ile konuştum hepinize selamı var beyler. Şikecileri tinercileri akbilcileri üst üste koyup şampiyon oluyoruz sen yoksun dedim hırboluk yapma dedim gücüne gitti. Damarına basa basa geri döndüreceğim kısmetse merak etmeyin.

Ankarada sanırım kendisi foruma geri dönmesi konusunda bir heyet oluşturup görüşmelere başlayabiliriz.

Allah aşkına dönsün Mahir iyice zıvanadan çıktı. O kontrol altında tutabiliyordu.

Benim selamımı özel olarak iletmeni rica ediyorum. AVM'lerdeki eğlence parklarının önünden geçerken tramboline baka baka daldığımı da eklersen sevinirim.

Geri
Üst Alt