Galatasaray 2010-2011 Forma önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Galatasaray 2010-2011 Forma önerileri

3rd.jpg

Bunlar gayet hoş.

Bunlar gerçekten müthiş bu formaları tek geçerim

Ve artık 2010-2011 sezonun'da giyecegimiz formalara kavusmamıza çok az bir süre kaldı.

Galatasaray Store'un internet üzerindeki satış sitesinden ve tüm Galatasaray Store'larda adidas kamp ürünlerinde yüzde 25% indirim vardı bildiğiniz gibi. Bu kampanya şu dakıkalarda 09-10 formalarımızda'da uygulandı. Yani 89tl olan 09-10 formalarımız şu an yüzde 25% indirimle 66,75tl fiyatında. Şortlar iyse şu an 27,75tl fiyatında. Gelelim enteresan bir noktaya, link'e bakın;

Formalar - Futbol Forma ve Şortları - Gsstore.Org

Forma olarak sadece Deplasman, 2288 ve Cesaret formalarımız var. Buda galatasarayformalari.blogspot.com'un verdiği bilgiyi tek kelimesiyle adeta doğruluyor. Yani 09-10 sezonunda giydiğimiz parçalıya aynen bu sezonda devam. Evet ortalıkta dolaşan pembe forma resimi çakma. Fakat ona çok benzeyeceği aşıkar. Pembe/Somon formanın tanıtım videosu da hazır.

2010-2011 sezonu formaların çok yakında piyasaya sürüleceğıne dair çok ipucuları var. Bekleyip görelim.

29'unda açıklanacakmış :S

kum rengi deniyor ama ben her klüpte beyaz zorunluluğu var diye biliyorum beyler

kum rengi deniyor ama ben her klüpte beyaz zorunluluğu var diye biliyorum beyler

Öyle birşey yok.1 tane gerçek forması,1 tane açık forma(ana forma açık ise kapalı forma) 3.olarakda ana renklerden bağımsız altarnetiv forma.

açıklansın artık

bıktım beklemekten :coffee:

Yeni formalar ne zaman tanıtılacak arjadaşlar bilgisi olan varmı?

Hayır niye her sene ağustosa kadar bekletiliyoruz anlamıyorum.:oBütün takımlar tanıttı yeni sezon formalarını,bizimkiler neyi bekliyor?

geç açıklanmasının sebebi

belkide mor ve beyaz formanın biraz daha satılması içindir

yeni formalar çıktığı an kimse onları almaz

Hayır niye her sene ağustosa kadar bekletiliyoruz anlamıyorum.:oBütün takımlar tanıttı yeni sezon formalarını,bizimkiler neyi bekliyor?

Fener daha formalarini tanitmadi, büyük ihtimal onlari bekliyoruz.

Büyük ihtimalle 29 Temmuz'da internet üzerinden tanıtılacak.Geçen seneki gibi defile olmıyacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt