- 19 Şubat 2009
- 22.407
- 4.006
- 2.483
Cevap: Galatasaray 2010-2011 Forma önerileri
Hani bugün açıklanacaktı formalar :S
Hani bugün açıklanacaktı formalar :S
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SOMON FORMA KISA BİR ANALİZ...
![]()
QUOTE]
Bence burda kol kısmı görünen gizlice çekildiği iddia edilen forma aşağıdaki 2003 senesi giydiğimiz forma, rengiyle biraz oynanmış gibi duruyor;
![]()
![]()
SOMON FORMA KISA BİR ANALİZ...
![]()
QUOTE]
Bence burda kol kısmı görünen gizlice çekildiği iddia edilen forma aşağıdaki 2003 senesi giydiğimiz forma, rengiyle biraz oynanmış gibi duruyor;
![]()
![]()
zannetmem o forma olduğunu ayrıca o 2 örnek resim de fake bence (öyle umuyorum)
Yo fake değil, böyle bi formamız vardı zaten iki resimdeki fark ışıktan kaynaklanıyor heralde renkleri biraz garip çıkmış, bence bayada güzel formalardı
o küçük resimde kol kısmı bu formaların kollarıyla birebir gibi, renklede biraz oynayınca pembe gibi durmuş.
Benim tahminim tabi, bu olmayada bilir.
GSStore görevlisinin dediğine göre ; Tanıtım , lansman falan yokmuş. Bir anda gelecekmiş formalar.. Ağustos'a kalmayacak büyük ihtimalle. Fenerbahçe maçındada görebiliriz yeni bir forma.
ben o 2 küçük resimdekine fake demiştim , umarım pembe formamız olmaz![]()
hıı pardon yanlış anlamışım ben...
tasarımı süper bişi olursa pembe belkide hepimizin hoşuna gidecek, bugüne kadar bir çok takım pembe giydi bence hiçte sırıtmadı.Eskiden evet biraz garip kaçıyodu erkekte pembe ama şimdi sokakta gördüğüm 10 erkeğin ikisinde illa pembe bişeyler oluyor, yakışanda yakışıyo ayrıca
tabi bende pembe olsun istemem ama olursada iyi bi tasarımla kahrolmam sanırım![]()
yazı tipi güzel değil rengi de![]()
Şunu yani beğenerek mi yaptın cidden?Altada tanga çizdin mi tamamdır bu iş. Hey yarabbim.Şunu yani beğenerek mi yaptın cidden?
Altada tanga çizdin mi tamamdır bu iş. Hey yarabbim.Şunu yani beğenerek mi yaptın cidden?
Yeni aldığım 3 haberi şimdilik kısa kısa sizlerle paylaşayım. Daha sonra 3'üne de uzunca değinirim.
İlk haber: Pembe formaya bir tanıtım filmi çekilecek. Hatta çekilmiş. Formaya işlenen temayı veya filmin konusunu bilmiyorum. Ancak sadece pembe formaya özel bir tanıtım filmi çekildiğini duyumladım. Değiniriz sonra uzunca.
İkinci haber: Pembe formanın sırtındaki ülker reklamı siyah renk olacakmış. Bu diğer formalarımız için de umut verici bir haber. Onların sırtındaki reklamların ne renk olacağını bilmiyorum, ancak pembe formanın ki siyahmış...
Son haber: Size pembe formanın şortunun siyah, çorabının da pembe olacağını 1 ay önceden duyurmuştuk. Evet şort siyah, ancak çorap pembe değil, o da siyah olacakmış.
Bu arada dikkat ettiyseniz formaya somon demeyi bıraktım, siz de bırakın derim.
Acil bu yeni haberleri girdim. Mümkün olan en kısa sürede hepsine tek tek başlık açıp, biraç cümle daha eklerim...